|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
9.6.2008 21:18:19   
tikca
Ja res so posrečeni, ko se začnejo premikat. Men je tolk faca, ko stoji ob nečem in se pol fulll boji kr vržt po tleh, pa se proba vsest, pa pol pokleknit, neki mu že rata. Sem se bala, da se bo kar vrgel po tlehuser posted image

A kera spremlja še BB? Jaz ne vem a sem jaz tolk čudna, sam eni odnosi z mamami so mi bli mal user posted image . Sej je OK, se razveseliš pa objameš pa tko, sam, da pa skos skupaj ležiš z mamo pa se božaš pa lubčkaš, pa masiraš...ne vem no, povejte a sem samo jaz tko čudnauser posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
9.6.2008 21:21:16   
zalenka
tikca prov nič nisi čudna, men je blo tud mal tko to. mogoče če si 3 mesce tm zaprt pol pride do take faze al kaj user posted image

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
9.6.2008 21:29:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Ja res so posrečeni, ko se začnejo premikat. Men je tolk faca, ko stoji ob nečem in se pol fulll boji kr vržt po tleh, pa se proba vsest, pa pol pokleknit, neki mu že rata. Sem se bala, da se bo kar vrgel po tlehuser posted image

A kera spremlja še BB? Jaz ne vem a sem jaz tolk čudna, sam eni odnosi z mamami so mi bli mal user posted image . Sej je OK, se razveseliš pa objameš pa tko, sam, da pa skos skupaj ležiš z mamo pa se božaš pa lubčkaš, pa masiraš...ne vem no, povejte a sem samo jaz tko čudnauser posted image

jst BBja ne gledam več, spljohuser posted image ...res, me je čist minil

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2203
9.6.2008 21:30:10   
mojca 32
ne vem ampak men je tud vse skup maluser posted image po eni strani komaj čakam da bo konec,sicer pa zadnih nekaj delov sploh ne spremljam več,ker mi je že vse skup maluser posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
9.6.2008 21:30:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Jaz sem si pa narastek in sivino pobarvala.Na sijoče rjavo-se čist šajnam u glavouser posted image

Jaz tudi, le, da na temno svetleče rjavo.user posted image
Jutri bosta 2 svetleči glavi sedeli na kavi. Glejte, da ne boste pozabile sončnih očal, ker se vam bo drugače preveč bleščalo.user posted image user posted image user posted image

a se bomo lahko vse ostale nesvetlečih glav sploh pogovarjale z vama??user posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 2205
9.6.2008 21:30:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32

ne vem ampak men je tud vse skup maluser posted image po eni strani komaj čakam da bo konec,sicer pa zadnih nekaj delov sploh ne spremljam več,ker mi je že vse skup maluser posted image

evo isto jst...že kar nekaj delov sploh ne gledam

(odgovor članu mojca 32)
  Neposredna povezava do sporočila: 2206
9.6.2008 21:44:20   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Jaz sem si pa narastek in sivino pobarvala.Na sijoče rjavo-se čist šajnam u glavouser posted image

Jaz tudi, le, da na temno svetleče rjavo.user posted image
Jutri bosta 2 svetleči glavi sedeli na kavi. Glejte, da ne boste pozabile sončnih očal, ker se vam bo drugače preveč bleščalo.user posted image user posted image user posted image

a se bomo lahko vse ostale nesvetlečih glav sploh pogovarjale z vama??user posted image

jah ne vem, se bomo svetleče glave malo posvetovale, pa se bomo odločileuser posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
9.6.2008 21:48:36   
JORJA
Dober večer!

Končno sem prišla do računalnika....dala perilo prat, likala, prebrala Valentinu pravljico, še prej dala Avgustina spat....in sedaj imam malo časa zase...user posted image user posted image
Čestitke vsem za mesečnice, plazenje, hodenje...user posted image user posted image
Naj vam povem kaj sta ušpičila danes popoldan moja dva otroka......sta bila v svoji sobi, jaz pa sem v dnevni brisala prah....in se mi je čudno zdelo da je taka tišina, grem pogledat...in kaj vidim.....oba sedita na teh pred njima vrečka čipsa in ona dva lepo jesta čips in pijeta coca colo. Valentin je Avgustinu deval po flaši pit in še smejla sta se povrhu....user posted image user posted image  za znoret....za konec pa ni bilo hujšega ko sem vrečko čipsa vzela in jo nesla v kuhinjo......jok z solzami (Avgustin)!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
9.6.2008 21:51:06   
April
user posted image user posted image user posted image  za crkntuser posted image user posted image user posted image

sta že zaveznika kaj,,,,,moja tud že nekaj paktirata

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
9.6.2008 21:55:53   
JORJA
Najlepše je to, kako ga je vesel ko pride Valentin iz šole.....ko ga zasliši se kar zdrzne in mu odhiti naproti, pa smeje se mu in ljubčke pošiljauser posted image  Res ju je lepo gledati skupaj!!

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
9.6.2008 21:57:20   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Dober večer!

Končno sem prišla do računalnika....dala perilo prat, likala, prebrala Valentinu pravljico, še prej dala Avgustina spat....in sedaj imam malo časa zase...user posted image user posted image
Čestitke vsem za mesečnice, plazenje, hodenje...user posted image user posted image
Naj vam povem kaj sta ušpičila danes popoldan moja dva otroka......sta bila v svoji sobi, jaz pa sem v dnevni brisala prah....in se mi je čudno zdelo da je taka tišina, grem pogledat...in kaj vidim.....oba sedita na teh pred njima vrečka čipsa in ona dva lepo jesta čips in pijeta coca colo. Valentin je Avgustinu deval po flaši pit in še smejla sta se povrhu....user posted image user posted image  za znoret....za konec pa ni bilo hujšega ko sem vrečko čipsa vzela in jo nesla v kuhinjo......jok z solzami (Avgustin)!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Svetovna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
9.6.2008 22:00:44   
Talika19

Dober večer!

user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
9.6.2008 22:07:07   
Talika19
Jaz sem pa poglobila v avtosedeže. Moj kao nima časa, itak, za fuzbal ga pa ima.user posted image user posted image

No v glavnem, moji zaključki. Ponudba sedežev 9-18kg je ful slaba in če potem gledaš, da ima isofix in še dobre ocene, pa ti ostanejo cca. 3: Maxi Cosi Prorifix Isofix (2007), Romer Duo Plus Isofix (2007), Romer Safefix Plus (2008). Sprejemljiva sta še: Chicco Key 1 Isofix (2007) in Bebe Confort Iseos Isofix (2003-2006). Letnice v oklepaju pa pomenijo leto testiranja.

Cene so pa od 160 (Chicco) eur pa do 339 eur (Romer). No potem jih preko spleta lahko dobiš kaj ceneje, kot je Zalenka napisala.

Sploh ne vem kaj bova vzela.user posted image  Maxi ali Romer.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
9.6.2008 22:15:48   
Anonimen

Najlepše je to, kako ga je vesel ko pride Valentin iz šole.....ko ga zasliši se kar zdrzne in mu odhiti naproti, pa smeje se mu in ljubčke pošiljauser posted image  Res ju je lepo gledati skupaj!!

Jaaa nouser posted image Tisa tud kar ponori ko sliši Mašouser posted image

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2214
9.6.2008 22:22:25   
Anonimen
Cukerček mojuser posted image
user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2215
9.6.2008 22:23:56   
Talika19

user posted image

user posted image

Kakšen lep buhtelček je, v pozitivnem smislu.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
9.6.2008 22:28:05   
Anonimen
A ne,kakšen buhteljček jeuser posted image Po mamicuser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 2217
9.6.2008 22:28:12   
Talika19
Midva z Markom pa greva v četrtek na glasbene urice. Me prav zanima kako bo. Če bo fajn bova še hodila, drugače pa ne.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
9.6.2008 22:29:10   
Talika19

A ne,kakšen buhteljček jeuser posted image Po mamicuser posted image

To kaže na to, kako jo lepo rediš. Saj morajo biti malo buhteljčki. Itak bojo potem vsi suhci, ko bodo začeli hodit.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
9.6.2008 22:32:06   
Anonimen

Midva z Markom pa greva v četrtek na glasbene urice. Me prav zanima kako bo. Če bo fajn bova še hodila, drugače pa ne.

A res?Kam pa?

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 2220
9.6.2008 22:33:11   
zalenka

Jaz sem pa poglobila v avtosedeže. Moj kao nima časa, itak, za fuzbal ga pa ima.user posted image user posted image

No v glavnem, moji zaključki. Ponudba sedežev 9-18kg je ful slaba in če potem gledaš, da ima isofix in še dobre ocene, pa ti ostanejo cca. 3: Maxi Cosi Prorifix Isofix (2007), Romer Duo Plus Isofix (2007), Romer Safefix Plus (2008). Sprejemljiva sta še: Chicco Key 1 Isofix (2007) in Bebe Confort Iseos Isofix (2003-2006). Letnice v oklepaju pa pomenijo leto testiranja.

Cene so pa od 160 (Chicco) eur pa do 339 eur (Romer). No potem jih preko spleta lahko dobiš kaj ceneje, kot je Zalenka napisala.

talika super si to napisala, sam zmedena sm pa še glihtojk user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
9.6.2008 22:33:28   
Talika19

A res?Kam pa?

Auris, Huje. Ti najbrž veš kje je to. Meni so zdej razložili, pa mislim, da bom znala priti tja.
Mark je ful nor na muziko. Vedno začne plesat na muziko, če pa začnem igrat na sintisajzer, pa začne kar pet.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
9.6.2008 22:35:15   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

talika super si to napisala, sam zmedena sm pa še glihtojk user posted image user posted image

no povrh tega je pa fora še v tem, da Romer Safefix je najbolje ocenjen in najnovejši, vendar pa ni univerzalen sedež, to pomeni, da ne gre v vsak avtouser posted image
na spletni strani romerja pogledaš, če paše v avtu, ki ga imaš
za mojega sicer nič ne piše, tako, da spet nič ne vemuser posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
9.6.2008 22:36:06   
zalenka

user posted image

user posted image

Kakšen lep buhtelček je, v pozitivnem smislu.user posted image

cukerček res pravi cortek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
9.6.2008 22:38:28   
zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

no povrh tega je pa fora še v tem, da Romer Safefix je najbolje ocenjen in najnovejši, vendar pa ni univerzalen sedež, to pomeni, da ne gre v vsak avtouser posted image
na spletni strani romerja pogledaš, če paše v avtu, ki ga imaš
za mojega sicer nič ne piše, tako, da spet nič ne vemuser posted image

sam kaj pa pol ka vto zamenjaš. halo kr neki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?