Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 21:18:19
|
|
|
|
tikca
|
Ja res so posrečeni, ko se začnejo premikat. Men je tolk faca, ko stoji ob nečem in se pol fulll boji kr vržt po tleh, pa se proba vsest, pa pol pokleknit, neki mu že rata. Sem se bala, da se bo kar vrgel po tleh A kera spremlja še BB? Jaz ne vem a sem jaz tolk čudna, sam eni odnosi z mamami so mi bli mal . Sej je OK, se razveseliš pa objameš pa tko, sam, da pa skos skupaj ležiš z mamo pa se božaš pa lubčkaš, pa masiraš...ne vem no, povejte a sem samo jaz tko čudna
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 21:21:16
|
|
|
|
zalenka
|
tikca prov nič nisi čudna, men je blo tud mal tko to. mogoče če si 3 mesce tm zaprt pol pride do take faze al kaj
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 21:29:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca Ja res so posrečeni, ko se začnejo premikat. Men je tolk faca, ko stoji ob nečem in se pol fulll boji kr vržt po tleh, pa se proba vsest, pa pol pokleknit, neki mu že rata. Sem se bala, da se bo kar vrgel po tleh A kera spremlja še BB? Jaz ne vem a sem jaz tolk čudna, sam eni odnosi z mamami so mi bli mal . Sej je OK, se razveseliš pa objameš pa tko, sam, da pa skos skupaj ležiš z mamo pa se božaš pa lubčkaš, pa masiraš...ne vem no, povejte a sem samo jaz tko čudna jst BBja ne gledam več, spljoh ...res, me je čist minil
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 21:30:10
|
|
|
|
mojca 32
|
ne vem ampak men je tud vse skup mal po eni strani komaj čakam da bo konec,sicer pa zadnih nekaj delov sploh ne spremljam več,ker mi je že vse skup mal
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 21:30:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz sem si pa narastek in sivino pobarvala.Na sijoče rjavo-se čist šajnam u glavo Jaz tudi, le, da na temno svetleče rjavo. Jutri bosta 2 svetleči glavi sedeli na kavi. Glejte, da ne boste pozabile sončnih očal, ker se vam bo drugače preveč bleščalo. a se bomo lahko vse ostale nesvetlečih glav sploh pogovarjale z vama??
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 21:30:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 ne vem ampak men je tud vse skup mal po eni strani komaj čakam da bo konec,sicer pa zadnih nekaj delov sploh ne spremljam več,ker mi je že vse skup mal evo isto jst...že kar nekaj delov sploh ne gledam
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 21:44:20
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz sem si pa narastek in sivino pobarvala.Na sijoče rjavo-se čist šajnam u glavo Jaz tudi, le, da na temno svetleče rjavo. Jutri bosta 2 svetleči glavi sedeli na kavi. Glejte, da ne boste pozabile sončnih očal, ker se vam bo drugače preveč bleščalo. a se bomo lahko vse ostale nesvetlečih glav sploh pogovarjale z vama?? jah ne vem, se bomo svetleče glave malo posvetovale, pa se bomo odločile
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 21:48:36
|
|
|
|
JORJA
|
Dober večer! Končno sem prišla do računalnika....dala perilo prat, likala, prebrala Valentinu pravljico, še prej dala Avgustina spat....in sedaj imam malo časa zase... Čestitke vsem za mesečnice, plazenje, hodenje... Naj vam povem kaj sta ušpičila danes popoldan moja dva otroka......sta bila v svoji sobi, jaz pa sem v dnevni brisala prah....in se mi je čudno zdelo da je taka tišina, grem pogledat...in kaj vidim.....oba sedita na teh pred njima vrečka čipsa in ona dva lepo jesta čips in pijeta coca colo. Valentin je Avgustinu deval po flaši pit in še smejla sta se povrhu.... za znoret....za konec pa ni bilo hujšega ko sem vrečko čipsa vzela in jo nesla v kuhinjo......jok z solzami (Avgustin)!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 21:51:06
|
|
|
|
April
|
za crknt sta že zaveznika kaj,,,,,moja tud že nekaj paktirata
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 21:55:53
|
|
|
|
JORJA
|
Najlepše je to, kako ga je vesel ko pride Valentin iz šole.....ko ga zasliši se kar zdrzne in mu odhiti naproti, pa smeje se mu in ljubčke pošilja Res ju je lepo gledati skupaj!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 21:57:20
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Dober večer! Končno sem prišla do računalnika....dala perilo prat, likala, prebrala Valentinu pravljico, še prej dala Avgustina spat....in sedaj imam malo časa zase... Čestitke vsem za mesečnice, plazenje, hodenje... Naj vam povem kaj sta ušpičila danes popoldan moja dva otroka......sta bila v svoji sobi, jaz pa sem v dnevni brisala prah....in se mi je čudno zdelo da je taka tišina, grem pogledat...in kaj vidim.....oba sedita na teh pred njima vrečka čipsa in ona dva lepo jesta čips in pijeta coca colo. Valentin je Avgustinu deval po flaši pit in še smejla sta se povrhu.... za znoret....za konec pa ni bilo hujšega ko sem vrečko čipsa vzela in jo nesla v kuhinjo......jok z solzami (Avgustin)!! Svetovna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 22:00:44
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Dober večer! Končno sem prišla do računalnika....dala perilo prat, likala, prebrala Valentinu pravljico, še prej dala Avgustina spat....in sedaj imam malo časa zase... Čestitke vsem za mesečnice, plazenje, hodenje... Naj vam povem kaj sta ušpičila danes popoldan moja dva otroka......sta bila v svoji sobi, jaz pa sem v dnevni brisala prah....in se mi je čudno zdelo da je taka tišina, grem pogledat...in kaj vidim.....oba sedita na teh pred njima vrečka čipsa in ona dva lepo jesta čips in pijeta coca colo. Valentin je Avgustinu deval po flaši pit in še smejla sta se povrhu.... za znoret....za konec pa ni bilo hujšega ko sem vrečko čipsa vzela in jo nesla v kuhinjo......jok z solzami (Avgustin)!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 22:07:07
|
|
|
|
Talika19
|
Jaz sem pa poglobila v avtosedeže. Moj kao nima časa, itak, za fuzbal ga pa ima. No v glavnem, moji zaključki. Ponudba sedežev 9-18kg je ful slaba in če potem gledaš, da ima isofix in še dobre ocene, pa ti ostanejo cca. 3: Maxi Cosi Prorifix Isofix (2007), Romer Duo Plus Isofix (2007), Romer Safefix Plus (2008). Sprejemljiva sta še: Chicco Key 1 Isofix (2007) in Bebe Confort Iseos Isofix (2003-2006). Letnice v oklepaju pa pomenijo leto testiranja. Cene so pa od 160 (Chicco) eur pa do 339 eur (Romer). No potem jih preko spleta lahko dobiš kaj ceneje, kot je Zalenka napisala. Sploh ne vem kaj bova vzela. Maxi ali Romer.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 22:15:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Najlepše je to, kako ga je vesel ko pride Valentin iz šole.....ko ga zasliši se kar zdrzne in mu odhiti naproti, pa smeje se mu in ljubčke pošilja Res ju je lepo gledati skupaj!! Jaaa no Tisa tud kar ponori ko sliši Mašo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 22:22:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Cukerček moj
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 22:23:56
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Cukerček moj Kakšen lep buhtelček je, v pozitivnem smislu.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 22:28:05
|
|
|
|
Anonimen
|
A ne,kakšen buhteljček je Po mamic
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 22:28:12
|
|
|
|
Talika19
|
Midva z Markom pa greva v četrtek na glasbene urice. Me prav zanima kako bo. Če bo fajn bova še hodila, drugače pa ne.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 22:29:10
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A ne,kakšen buhteljček je Po mamic To kaže na to, kako jo lepo rediš. Saj morajo biti malo buhteljčki. Itak bojo potem vsi suhci, ko bodo začeli hodit.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 22:32:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Midva z Markom pa greva v četrtek na glasbene urice. Me prav zanima kako bo. Če bo fajn bova še hodila, drugače pa ne. A res?Kam pa?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 22:33:11
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Jaz sem pa poglobila v avtosedeže. Moj kao nima časa, itak, za fuzbal ga pa ima. No v glavnem, moji zaključki. Ponudba sedežev 9-18kg je ful slaba in če potem gledaš, da ima isofix in še dobre ocene, pa ti ostanejo cca. 3: Maxi Cosi Prorifix Isofix (2007), Romer Duo Plus Isofix (2007), Romer Safefix Plus (2008). Sprejemljiva sta še: Chicco Key 1 Isofix (2007) in Bebe Confort Iseos Isofix (2003-2006). Letnice v oklepaju pa pomenijo leto testiranja. Cene so pa od 160 (Chicco) eur pa do 339 eur (Romer). No potem jih preko spleta lahko dobiš kaj ceneje, kot je Zalenka napisala. Sploh ne vem kaj bova vzela. Maxi ali Romer. talika super si to napisala, sam zmedena sm pa še glihtojk
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 22:33:28
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Midva z Markom pa greva v četrtek na glasbene urice. Me prav zanima kako bo. Če bo fajn bova še hodila, drugače pa ne. A res?Kam pa? Auris, Huje. Ti najbrž veš kje je to. Meni so zdej razložili, pa mislim, da bom znala priti tja. Mark je ful nor na muziko. Vedno začne plesat na muziko, če pa začnem igrat na sintisajzer, pa začne kar pet.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 22:35:15
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Jaz sem pa poglobila v avtosedeže. Moj kao nima časa, itak, za fuzbal ga pa ima. No v glavnem, moji zaključki. Ponudba sedežev 9-18kg je ful slaba in če potem gledaš, da ima isofix in še dobre ocene, pa ti ostanejo cca. 3: Maxi Cosi Prorifix Isofix (2007), Romer Duo Plus Isofix (2007), Romer Safefix Plus (2008). Sprejemljiva sta še: Chicco Key 1 Isofix (2007) in Bebe Confort Iseos Isofix (2003-2006). Letnice v oklepaju pa pomenijo leto testiranja. Cene so pa od 160 (Chicco) eur pa do 339 eur (Romer). No potem jih preko spleta lahko dobiš kaj ceneje, kot je Zalenka napisala. Sploh ne vem kaj bova vzela. Maxi ali Romer. talika super si to napisala, sam zmedena sm pa še glihtojk no povrh tega je pa fora še v tem, da Romer Safefix je najbolje ocenjen in najnovejši, vendar pa ni univerzalen sedež, to pomeni, da ne gre v vsak avto na spletni strani romerja pogledaš, če paše v avtu, ki ga imaš za mojega sicer nič ne piše, tako, da spet nič ne vem
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 22:36:06
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: **** Cukerček moj Kakšen lep buhtelček je, v pozitivnem smislu. cukerček res pravi cortek
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 22:38:28
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Jaz sem pa poglobila v avtosedeže. Moj kao nima časa, itak, za fuzbal ga pa ima. No v glavnem, moji zaključki. Ponudba sedežev 9-18kg je ful slaba in če potem gledaš, da ima isofix in še dobre ocene, pa ti ostanejo cca. 3: Maxi Cosi Prorifix Isofix (2007), Romer Duo Plus Isofix (2007), Romer Safefix Plus (2008). Sprejemljiva sta še: Chicco Key 1 Isofix (2007) in Bebe Confort Iseos Isofix (2003-2006). Letnice v oklepaju pa pomenijo leto testiranja. Cene so pa od 160 (Chicco) eur pa do 339 eur (Romer). No potem jih preko spleta lahko dobiš kaj ceneje, kot je Zalenka napisala. Sploh ne vem kaj bova vzela. Maxi ali Romer. talika super si to napisala, sam zmedena sm pa še glihtojk no povrh tega je pa fora še v tem, da Romer Safefix je najbolje ocenjen in najnovejši, vendar pa ni univerzalen sedež, to pomeni, da ne gre v vsak avto na spletni strani romerja pogledaš, če paše v avtu, ki ga imaš za mojega sicer nič ne piše, tako, da spet nič ne vem sam kaj pa pol ka vto zamenjaš. halo kr neki
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?