|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
9.6.2008 18:58:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

ni nobene user posted image user posted image user posted image
grem počasi malega kopat, upam da bo takoj zaspal, je spal dans skoraj 1 urouser posted image
me se bo pa zmešalo, zmešalo, zmešalouser posted image
če me dans več ni pomeni da Lukeca animiram, al pa so me odpelali v onem sexi jopiču, ko se tak svetsko zvežeuser posted image user posted image

revcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam,da se stanje kaj popravi, da se boš malo spočilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kawasakica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2176
9.6.2008 19:12:10   
Anonimen
A pa ste ve sigurne,da bo jutri dopoldan lepo vreme?Nas že cel dan zalivauser posted image

Jaz sem si pa narastek in sivino pobarvala.Na sijoče rjavo-se čist šajnam u glavouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2177
9.6.2008 19:16:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

A pa ste ve sigurne,da bo jutri dopoldan lepo vreme?Nas že cel dan zalivauser posted image

Jaz sem si pa narastek in sivino pobarvala.Na sijoče rjavo-se čist šajnam u glavouser posted image

ja, bo, bo...sem lihkar gledala vremeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2178
9.6.2008 19:31:21   
April
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

Pa še to... izvidi Juševe vode so v redu, ima sicer malo povečano število bakterij, ampak baje pri fantkih ni to nič takega user posted image

user posted image  super...ja saj ponavad je tko. benu so takrat čist tko vodo pregledal, pol pa zagnal paniko zarad bakterij, da sva bila 1 dan v bolnici, da so ga še mal bolj pregledal

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
9.6.2008 19:36:54   
Anonimen
Antilopa, za izviduser posted image user posted image user posted image user posted image Super!!

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 2180
9.6.2008 19:39:54   
April
Peter in Janez, zmeraj bolj gruntam kaj so vajinima mamicama dali tisti ponedeljek. ko sta delali kilometre v p.user posted image
Al je bla pa takrat taka luna, ker  obadva ful hitro napredujeta. user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
9.6.2008 19:41:24   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

No vidim, da nismo edini, ki prenašamo zadnje čase jokico stokico. Danes se je sploh odločil, da mami zagreni dan.
Od jutra že jokca in tuli in čisto samo po meni hoče bit. Tut na WC ne morem, brez, da bi tuliluser posted image  Pa ni dobro, da sem ob njem, ne, treba je plezat po mami in po možnosti še vedno jokcat. Res upam, da bosta zgornja dva zobka ven prišla po tej tečnobi.
Pa tudi pri nas spanje nima nobenega reda več. Enkrat ne zaspi po 5-6 ur, drugič po treh, nič več mi ni jasno.

No, vsaj dežja nimamo, občasno celo sonček posije, je pa vseeno vroče.

Pa čestitke slavljenčkoma user posted image !

hej tole pa isto kot pri nas. edino da nitka ne pleza ravno ampak se bolj valja po meni in zraven še vedno tuli user posted image user posted image . no ponoči in zjutraj je bla kriza, pol vmes je bla ful dobre volje, prejle se je ful plazila (pomeni cela 2m za kak zanimiv kos, ki sicer ni zanjo - npr fotoaparat ali kaj takega user posted image ). tko da nitka ful napreduje in sm ful ful ponosna nanjo in hvala vsem za čestitke.
zvečer je pa prejle ko sva prišle iz banje tolk začela tulit, da je niti  oblečt nisem mogla na previjalni v kopalnici do konca. pol sm ji pa ful zmasirala dlesni in namazala s calgelom in je vzela dudo in zaspala ob 18.20. ko sem ji masirala se je upirala sam sm kr odprla usta in s prstom pomasirala in sm čutla na zgornji dlesni k ma ful otečeno na eni strani prov črtico že pod dlesnijo - to je pol 4-ka al kaj??? ma a ne bo mal gmaha zdej vmes??? sm upala da bo no.

ja ja abc normalen otrok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
9.6.2008 19:41:33   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

zdej mam pa jest eno zelo resno vprašanje user posted image .

včeraj sem se poglobila v teste avtosedežev in ugotovila, da je najboljši v razredu 9-18 romer duo plus.  ta ma isofix sistem. zdej me pa zanima, če katera ve, al je enako varen tudi če ne prienjaš z isofixom? ker sva razmišljala, da bo enkrat treba nov avto si omislit in verjetno bo uni imel isofix, tak da če hočeva da bo zic še za kakega naslednjega bebota pol se nama splača. pri varnosti pa itak ne šparava.

sva v bistvu že mela zbrano, da kupimo maxicosi priori XP, pol sm pa včer vidla, da je dobil za varnost samo krogec user posted image user posted image . ker ga na 2007 in 2008 testih ni, sm gledala avtomatsko maxi cosija prorifix. priori XP je pa na testu 2006 in ni ravno blestel no.

pol sm pa najdla včer v nemčiji romerja duo plus za 228 eur, pr nam je pa 320. sam na žalost en pošiljajo v slovenijo. sm jim napisala mail če bi mi poslal pa plačam stroške, pa sm dubal da ne morejo lifrat v slovenijo. druga najcenejša varjanta je pa dojče ebay za 250 eur.

Ne, ni enako varen če ni pripet z isofixom, je pa enako varen kot navaden Römer (tisti ki nima isofixa). Ti sedeži so varnejši ravno zaradi sistema isofix. To pa zato, ker ne moreš falit kako ga pripet. Sedeži, ki nimajo isofix sistema so lahko "nevarni" zlasti če niso pravilno pripeti. In v tem je pravzaprav bistvena razlika med sedeži. Kako dobro se jih da pripet, da so čimbolj fiksni.

antigona thx. saj vprašanje je bilo mišljeno ali so enako varni kot sedež brez isofixa.
ampak kaj ej enako kot navaden romer, ker romerjev je spet več vrst in nastane isti problem kot z maxi cosijem, kjer je npr priorifix najboljši, medtem ko je priori XP precej slabuser posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
9.6.2008 19:41:42   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Zalenka, na kateri strani gledaš sedeže? Bom mojmu rekla naj preštudira, on obvlada nemščino.

jaz sem teste gledala direktno na adacovi strani: http://www.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/default.asp kle je za 2008, pa za 2007 in za 2003-2006. vsi testi.

zdi se mi da je sedež, ki ma isofix zmeraj testiran s tem načinom pripenjanja. zdej sploh nisem več ziher al tega z isofix lahko tudi na navaden način sploh pripneš????

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
9.6.2008 19:41:54   
zalenka

V zadnjem VIP-u je najnovejši test avtosedežev... če katera želi, lahko skeniram in pošljem po mailu.

antilopa saj verjetno je povzet po nemškem adac testu ane? potem ni nič novega, ker so notri samo sedeži , ki so na novo na trgu.

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
9.6.2008 19:42:26   
zalenka
ha ha sm vas mal zasula hehe

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
9.6.2008 19:44:01   
zalenka
vidim da so danes mnogi avgustovčki meli ta tečno user posted image user posted image user posted image . no mogoče bodo pa zato jutri tolk bolj pridni user posted image user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
9.6.2008 19:44:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: April

Pa še to... izvidi Juševe vode so v redu, ima sicer malo povečano število bakterij, ampak baje pri fantkih ni to nič takega user posted image

user posted image  super...ja saj ponavad je tko. benu so takrat čist tko vodo pregledal, pol pa zagnal paniko zarad bakterij, da sva bila 1 dan v bolnici, da so ga še mal bolj pregledal

Res super za dobre izvideuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 2188
9.6.2008 19:44:36   
April
midva sva pa od zobarja. sem ponosna, ker je pohvalila, da ima dobro ustno higieno. vsi zobki so zdraviuser posted image .

je pa zelo pomembno, da si najdete dobro zobozdravnico,. benova je super. je držal usta odprta, nič ga ni bilo strah...

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
9.6.2008 19:44:45   
Anonimen
Talika kdaj kidneva jutri?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2190
9.6.2008 19:47:17   
Anonimen

midva sva pa od zobarja. sem ponosna, ker je pohvalila, da ima dobro ustno higieno. vsi zobki so zdraviuser posted image .

je pa zelo pomembno, da si najdete dobro zobozdravnico,. benova je super. je držal usta odprta, nič ga ni bilo strah...

Moja Maša ima tudi prijazno zobozdravnico in se je ne boji ampak ima pa tamala že luknjice.Sicer redno hodiva ampak so.Nastale so pa zato,ker je zvečer obvezno mogla piti malinovec po flaškiuser posted image No sej ga še sedaj.Ne mormo jo tega odvadituser posted image Posledice so pa vidne.

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 2191
9.6.2008 19:54:24   
zalenka

no dobro da si me spomnila. že en čas nazaj je ena pisala, da je malega/malo mela pri zobarju??? kdaj naj bi jih prvič peljali. ker nitka zdej ziher ne bo ust odprla pa če ji z dvigalko prdejo zraven user posted image user posted image .

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
9.6.2008 19:59:19   
April
Jaz sem ga prvič pri enem letu, potem pri dveh in zdaj treh. Prvič mu ni blo treba ust odpret, je sam tko s prstom potipala. Pa mal se pogovori s starši.user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
9.6.2008 19:59:27   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Čestitke:
Mihcu za 11 mesecev
in
Nitki za 10 mesecev

user posted image user posted image user posted image

čestitke tudi od naju z Zojo user posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
9.6.2008 20:11:47   
mojca 32

IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32

IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32

pišuka kako vremeuser posted image dež,dež in še enkrat dežuser posted image
No pa sej meni paše ampak samo danes , ker smo notri.Ula je imela ponoči spet hudo vročino,hvalabogu čez dan ne.Sedajle mi spi in to že od 13 ure, se mi bo revica vsaj naspala za nazajuser posted image
Čestitke za vse slavljence,podvige..............

user posted image  A? Tri ure ti že spi? A tut to je mogoče user posted image  Jaz bi ga že budila, ker bi mislila, da je kaj narobe z njim user posted image
ja sej naša je drugače bol zaspanka(po atuuser posted image ). Meni drugače še vedno veliko spi; zvečer gre spat okoli 21 ure in mi spi do 9-9.30 pol gre nazaj okol 11 pa do 12 spi ,ko je ura 14 pa zaspi do 17 ureuser posted image saj vem kaj boste rekle ; a je novorojenčekuser posted image

Ojej, tole je moja reakcija user posted image user posted image  Sam res, a se lahko pridemo mal naspat k teb, pa zamenjamo mal otročke? Pliiiissuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image ne menjamuser posted image user posted image user posted image drgač pa svojga prpel ga bom še njega naučila tolk spatuser posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
9.6.2008 20:20:13   
zalenka

Jaz sem ga prvič pri enem letu, potem pri dveh in zdaj treh. Prvič mu ni blo treba ust odpret, je sam tko s prstom potipala. Pa mal se pogovori s starši.user posted image

aha. a pa to jihimate tam kot ve hodite al prav obstaja kak otrošli zobar? ker moja je ful fajna, sam je pa zoprno, ker ni parkinga zraven in je sred lj, pa še zasedena je na ful ful.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
9.6.2008 20:25:31   
mony5
čestitke vsem za plazenje, hojo,.......

Mogoče pa tudi midve jutri prideve v BTC!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
9.6.2008 20:56:58   
Anonimen
O super Monyuser posted image Da se končno spoznamouser posted image

(odgovor članu mony5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2198
9.6.2008 21:04:55   
Talika19
Moje dete končno spi. Pa kako je to naspidiran, saj je moreš verjet od kje jim toliko energije. Vidim, da nas je imelo danes kar nekaj pester dan. Pri nas je bilo čisto isto kot sta pisali Tikca in Zalenka.user posted image user posted image  Bo pa sigurno zobek, ker je dlesen že preklana. Mogoče ga že jutri začutimo.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
9.6.2008 21:06:29   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Jaz tudi, le, da na temno svetleče rjavo.user posted image
Jutri bosta 2 svetleči glavi sedeli na kavi. Glejte, da ne boste pozabile sončnih očal, ker se vam bo drugače preveč bleščalo.user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?