|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
9.6.2008 12:35:23   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: srursa

Se dokaz da sem bila na teku:

user posted image

user posted image user posted image user posted image  dobra si ej. vse pohvaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
9.6.2008 12:39:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Bravo za Janeza in Anitouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tjaša se je tudi ravnokar plazila naprej, sicer samo par sekund ampak očitno bo kmalu jupipiuser posted image user posted image

bravo Tjaši.

poopsika sej anita se je tud vsega skupi pol minutke, ampak pokazala je pa da bo kmal šibala naokolipo vse 4, upam user posted image . danes pa se še ni, se je pa kar po riti v sede drajsala naokoli user posted image user posted image . zdele pa spet spi. no ni čudno glede na večerni, nočni in jutranji primankljaj user posted image user posted image .

pojma nimam a se ji kaj sanja ker zadnji dve noči se zbudi in tolk kar naenkrat joka da te kr odnese iz postelje. mal tud zobek pripomore, ker ma nonstop roke v ustih, pa posledično spet štrajka pri zelenjavoi oz vsem kar je toplo. včeraj niti večerjeni mogla pojest revica. sam sadje žuli, pa une ploščice in kak jabuček.

Tjaša istouser posted image ...spet počneta iste stavriuser posted image

Mi2 sva iz sprehoda, Tjaša spi, jst pa bluzim...pa tolk se mi ne da kuhat danes.......Za Tjašo itak vem kaj bom ampak za naju nimam pa blage vezeuser posted image

< Sporočilo je popravil poopsika -- 9.6.2008 12:41:45 >

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2102
9.6.2008 12:40:20   
Talika19
Hojla!

Bravo Nitka in Tjaša za puzanje.user posted image  Zdej bo pa hitro šlo naprej.

Zalenka, vidim, da imate nočno žuranje. No če te kdo zastopi kako je sem sigurno jaz. Sočustvujem s teboj, kakšne ideje kaj narest pa itak nimam. user posted image

Abc100, kaka luštna mucika, joj jaz sem tudi imela ful lepega mucka, pa ga žal ni več. Tile mali so pa itak najlepši.

Srursa, bravo za tek! user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
9.6.2008 12:41:25   
Talika19
Sem ravno govorila z mojo sodelavko, ki ima 2 meseca starejšega fanta in ji je shodil pri 9,5 meseca.user posted image user posted image  Je rekla noro, da samo leta za njim nonstop.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
9.6.2008 12:41:58   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

JAnez je pa včeraj samostojno naredil korak. Naredil je dva, v tretjem ga je pa na nos začel vlečt.user posted image user posted image user posted image user posted image Ful sem vesela.

ČESTITKEuser posted image user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
9.6.2008 12:43:27   
kawasakica

jutro,

janez bravo za korake user posted image user posted image user posted image

vse maste ful zgodnje otroke kar se hoje tiče.

jaz pa lahko ponosno poročam, da se je nitka včeraj zvečer ob 20.30 priplazila naprej cca 1m user posted image user posted image user posted image . kaj je delala takrat pokonci - ne vem, ni hotla it spat, očitnoje morala pokazat kaj zna user posted image . ob 19.15h je bla skopana in šla v pojstlo pa se čez nekaj min začela dret kot jeshar in ni šlo drugač kot jo dvignit. večerjala ni praktično nič. sitna je danes za pop... ponoči smo bli pokonci od 1.30 do 3.40. super ane. in zjutraj smo vstali ob 6.15. tak da sm dobesedno zombi in še glava me boli za znoret. ob 8h sva šle obe mal nazaj, sm glih fajn zaspala, ko se je nitka zbudila user posted image user posted image user posted image

bravouser posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
9.6.2008 12:44:23   
kawasakica

Bravo za Janeza in Anitouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tjaša se je tudi ravnokar plazila naprej, sicer samo par sekund ampak očitno bo kmalu jupipiuser posted image user posted image

saj ne morem verjet, sami podvigi - čestitkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
9.6.2008 12:45:03   
Sisy
jst sem pa tok jezna na mojga otrokauser posted image  Ceu dopoldne sem jo čakala da gre spat prvo rundo da bi potem čim prej kidnle ven, no in se je princesa odločila da bo žurala do enajstih...zdej pa spi,zunaj je pa začelo deževatuser posted image  Jst ne vem kako to,ampak zadnje dni je kar spremenila ritem in od jutra naprej zdrži celo dopoldne pokonci....Tko da bom očitno morala že takoj zjutraj z njo ven če ne lahko takole prečepiva cele dneve domauser posted image  Tko da Poopsika-računi da bova ju3 zlo kmal po vaju pršleuser posted image

Zalenka-ful fajn da prideta z Nitkouser posted image

ABC-kok luškan muciuser posted image

Srursa-prava đekica si,bravo za udeležbo ne tekuuser posted image  Mi smo bili pa v soboto v Tivoliju in sva ravno zaključek ujela,po celem mestu pa je bilo polno ženskic v teh oranžnih majčkah...Sem gledala če bom tebe al pa Taliko kje videla pa vaju nisem....

< Sporočilo je popravil Sisy -- 9.6.2008 12:49:06 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
9.6.2008 12:45:51   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

naša zna pa že brskat po nosu....to je tut podvig ane?user posted image Dejmo en aplavz za Saro prosimuser posted image

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
9.6.2008 12:47:35   
Anonimen
sisy, ok...pridta pa zgodiuser posted image

hvala za čestitkeuser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2110
9.6.2008 12:53:15   
Sisy
SREČANJE- OREHEK, torek, 10.6.2008
(med 10-11 uro)

Talika in Mark
**** in Tisa
Poopsika in Tjaša
Antigona in Luka
Sisy in Sara
Rivi in Mia
ABC in Janez
Zalenka in Anita

se pravi 8 odraslih + 8user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
9.6.2008 12:53:30   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

jst sem pa tok jezna na mojga otrokauser posted image  Ceu dopoldne sem jo čakala da gre spat prvo rundo da bi potem čim prej kidnle ven, no in se je princesa odločila da bo žurala do enajstih...zdej pa spi,zunaj je pa začelo deževatuser posted image  Jst ne vem kako to,ampak zadnje dni je kar spremenila ritem in od jutra naprej zdrži celo dopoldne pokonci....Tko da bom očitno morala že takoj zjutraj z njo ven če ne lahko takole prečepiva cele dneve domauser posted image  Tko da Poopsika-računi da bova ju3 zlo kmal po vaju pršleuser posted image

Zalenka-ful fajn da prideta z Nitkouser posted image

ABC-kok luškan muciuser posted image

Srursa-prava đekica si,bravo za udeležbo ne tekuuser posted image  Mi smo bili pa včeraj v Tivoliju in sva ravno zaključek ujela,po celem mestu pa je bilo polno ženskic v teh oranžnih majčkah...Sem gledala če bom tebe al pa Taliko kje videla pa vaju nisem....

Luka je tudi zdaj ob pol 1h komaj prvič zaspal, se pa že od 10h spravljama, ker je bil ful zaspanuser posted image
Zdaj pa kuhat, mater se mi dauser posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
9.6.2008 12:53:59   
kawasakica

naša zna pa že brskat po nosu....to je tut podvig ane?user posted image Dejmo en aplavz za Saro prosimuser posted image

pa saj ne morem verjet - svaka častuser posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
9.6.2008 12:54:50   
Sisy

hvala,hvala,sem tok ponosnauser posted image  to ima po očijuuser posted image

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
9.6.2008 13:00:04   
zalenka

a ti to resno?? bravo Sara user posted image user posted image user posted image   a boste naftni mogotci? user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
9.6.2008 13:01:20   
Sisy

a boste naftni mogotci? user posted image user posted image

kako si vedla?user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
9.6.2008 13:01:45   
Anonimen

hvala,hvala,sem tok ponosnauser posted image  to ima po očijuuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2117
9.6.2008 13:02:50   
Anonimen

biznis mora it naprej luser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2118
9.6.2008 13:06:58   
Sisy
mene pa zanima-a ste že vse dobile regres? pr nas še nč...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
9.6.2008 13:07:38   
Talika19
Čestitke:
Mihcu za 11 mesecev
in
Nitki za 10 mesecev

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
9.6.2008 13:07:48   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Hojla!

Bravo Nitka in Tjaša za puzanje.user posted image  Zdej bo pa hitro šlo naprej.

Zalenka, vidim, da imate nočno žuranje. No če te kdo zastopi kako je sem sigurno jaz. Sočustvujem s teboj, kakšne ideje kaj narest pa itak nimam. user posted image

Abc100, kaka luštna mucika, joj jaz sem tudi imela ful lepega mucka, pa ga žal ni več. Tile mali so pa itak najlepši.

Srursa, bravo za tek! user posted image user posted image user posted image

hvala vsem za čestitke, zdej mora sam še prestave pogruntat pol smo pa na konju user posted image user posted image

talika itak vem da ti to zastopiš bolj kot kdorkoli. sam še vseen, nitka tkoel kdaj ap kdaj biksne pa sm cel dan čist razštelana. tebe še zmeri občudujem res na ful user posted image user posted image

drugač pa ne vem kaj ji je. pa tolk je jokala dans. uno kr naenkrat ful neutolažljiv jok. roke ma res nonstop po ustih in se vid da jo daje, sam ne vem če bi jo to tolk anenkrat vrglo. razmišlam al kej sanja al ekj. ker kadar je tko, pol sploh ne smeš z njo k posteljici stpit. kot da bi se jo bala. in pol se igramo sredi noči, ona vsa naspidirana, midva pa ko dva zombija user posted image user posted image user posted image . najbolj hecno je pa to, da tega primankljaja v spanju nikoli ne nadoknadiuser posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
9.6.2008 13:08:40   
Talika19

mene pa zanima-a ste že vse dobile regres? pr nas še nč...user posted image

mi ga vedno dobimo junija takrat ko imamo piknik, ta bo pa v soboto, tako, da bo upam tudi regres takrat
komaj čakamuser posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
9.6.2008 13:10:38   
zalenka

ma se to vidi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
9.6.2008 13:11:55   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Čestitke:
Mihcu za 11 mesecev
in
Nitki za 10 mesecev

nitka se lepo zahvaljuje. mami je skor pozabla user posted image .

nitka seveda vse naj naj želi svojemu bodočemu možeku

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
9.6.2008 13:12:48   
Talika19

hvala vsem za čestitke, zdej mora sam še prestave pogruntat pol smo pa na konju user posted image user posted image

talika itak vem da ti to zastopiš bolj kot kdorkoli. sam še vseen, nitka tkoel kdaj ap kdaj biksne pa sm cel dan čist razštelana. tebe še zmeri občudujem res na ful user posted image user posted image

drugač pa ne vem kaj ji je. pa tolk je jokala dans. uno kr naenkrat ful neutolažljiv jok. roke ma res nonstop po ustih in se vid da jo daje, sam ne vem če bi jo to tolk anenkrat vrglo. razmišlam al kej sanja al ekj. ker kadar je tko, pol sploh ne smeš z njo k posteljici stpit. kot da bi se jo bala. in pol se igramo sredi noči, ona vsa naspidirana, midva pa ko dva zombija user posted image user posted image user posted image . najbolj hecno je pa to, da tega primankljaja v spanju nikoli ne nadoknadiuser posted image user posted image

Jaz tudi še nisem ugotovila zakaj skoz joka ponoči. Danes npr. je bil buden 1h od 2:30 do 3:30, pa je skor skoz po malem jokal, enkrat bolj, da sem ga mogla prav v naročje vzet in tako podojit, da se je malo umiril, čeprav še vedno ni zaspal (s tem, da je od 22h spal pri nama). A ga kaj boli, kaj takega sanja ... Ne vem. Sigurno ni to, da hoče k meni, ker je itak že pri meni.

Pa nič me ne občuduj, ker ne veš kolk sem včasih živčna ko noče zaspat ali pa se nonstop zbuja.user posted image Dostikrat moram kar globoko začet dihat, da se malo pomirim.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?