Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:44:22
|
|
|
|
*lenc@*
|
oo,, kaj se jaz režim zdele poopsie ti si faca
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:44:30
|
|
|
|
pajac
|
babe žabe
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:45:03
|
|
|
|
tikca
|
Ja res ne moreš verjet, vidim pri našmu, ker se zdaj premika po vseh štirih od sobote, kako napreduje V postelci se postavi na kolena al se pa kar dvigne ob ograjci in mi je iz nočne omarice potegnil prtiček z lučko Sploh ne bi pomislila na to. Vse je treba odstrant, VSE Pa tisto kar je blo zdaj nad postlco nalepljeno 8 mesecev, ni več - gues why Pa zjutraj, ko ga vzamem k sebi na posteljo, ni šans, da bi v miru poležala, to kar šiba na drug konc postelje in se dviguje Jah takle mamo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:45:18
|
|
|
|
*lenc@*
|
Lenča, bi rada imela kaj novega za oblečt za Lino ...sprašujem zato, ker praviš, da znam dobr opista, da si pol kar zaželiš kaj maš novga, hit opiš, pokaži....
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:45:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Lenča, Tikca sej nisem nič zamerla ..valda da vem, da dobro mislita kaj zamerla? ja, madonca sveta... saj je bilo mišljeno dobro, brez tebe bi bil doug cajt kaj češ pa kle zamert ja če ste tam neki pisale, da kao je čudn izpadll?? a to ni name letel..ojoj ...beri moj podpis
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:46:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Lenča, bi rada imela kaj novega za oblečt za Lino ...sprašujem zato, ker praviš, da znam dobr opista, da si pol kar zaželiš kaj maš novga, hit opiš, pokaži.... ti bom raje kdaj v živo pokazala...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:46:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac babe žabe
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:46:49
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac utrinek iz Sarajeva... sem hotla vprašat, če je iz aviona slika? dobr , da nisem me pa spomnijo ti sedeži na letalo res
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:47:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* oo,, kaj se jaz režim zdele poopsie ti si faca sem vesela, da te zabavam
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:47:11
|
|
|
|
tikca
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Drugače pa, za Lovrota se še ni nobena odločila in je še ledik in frej ti se že kar meniš, bi kar predporočno podpisala a? naša si ga bo kar sam zbrala in me že zdaj zanima kerga bo dam prpeljala, jao kaj nas še čaka Ma kaki predporočno pogodbo, to je virtualno vse, bo on mene "okol kepe", če mu bom kar nevesto rihtala. Itak se mi bo pa verjetno zmešal, ker bo tolk potencialnih kandidatk
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:48:21
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Lenča, Tikca sej nisem nič zamerla ..valda da vem, da dobro mislita kaj zamerla? ja, madonca sveta... saj je bilo mišljeno dobro, brez tebe bi bil doug cajt kaj češ pa kle zamert ja če ste tam neki pisale, da kao je čudn izpadll?? a to ni name letel..ojoj ...beri moj podpis z moje strani je bilo mišljeno, da bi bil brez tebe doug cajt ja, ampak lubika to jaz razumem kot dobro
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:49:15
|
|
|
|
*lenc@*
|
Itak se mi bo pa verjetno zmešal, ker bo tolk potencialnih kandidatk ja mami, če bo tele iskrce ohranil in tak nasmejan ostal, se jih boš res otepala!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:50:13
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: pajac babe žabe saj ne vem zakaj, najbržkar tako, se pa pridružujem
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:50:16
|
|
|
|
tikca
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Lenča, Tikca sej nisem nič zamerla ..valda da vem, da dobro mislita kaj zamerla? ja, madonca sveta... saj je bilo mišljeno dobro, brez tebe bi bil doug cajt kaj češ pa kle zamert ja če ste tam neki pisale, da kao je čudn izpadll?? a to ni name letel..ojoj ...beri moj podpis Faca si To je tko k moja tašča k pride enkrat k nama z Lovrotom zjutraj kar v spalnico (je prnesla pošto kao), midva še v postli, on pa - ne sej vidva kar (kao kar ležta). Ja itak da bom, sej sem v svoji postelji, v svoji sobi, v svojem stanovanju
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:51:38
|
|
|
|
*lenc@*
|
danes pa res kar klofamo, že tam kar neki strani, bivši dnevni vnos podatkov
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:51:49
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* sem hotla vprašat, če je iz aviona slika? dobr , da nisem me pa spomnijo ti sedeži na letalo res bom mami povedala ojoj žuta opasnost je spet tukaj.. grem preden kaj naredi...............
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:53:43
|
|
|
|
*lenc@*
|
sisy, ni problema lahko za mano voziš do gibi-giba sam mi mora prej talika natančno pot napisat tk kot do piknika
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:53:43
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* saj ne vem zakaj, najbržkar tako, se pa pridružujem točno tako....
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:54:06
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* saj ne vem zakaj, najbržkar tako, se pa pridružujem točno tako.... spontano je najlepš
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:02:03
|
|
|
|
tikca
|
Včeraj tašča kupi tamalmu kratke hlače, klobuček in tako srajčko/mikico. Na tri gumbke, z ovratnikom, spodaj je pa drug material, tak raztegljiv. In našmu bučmanu ni šla čez glavo Pa za 1 leto kao. Me je že G v nosečnosti strašila, da ima veliko glavo, zdaj pa še to, sam men se res ne zdi, da bi bla tolk velika. Sem mogla pol prerezat novo majčko, da smo mu jo na bučo spravl
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:05:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Lenča, Tikca sej nisem nič zamerla ..valda da vem, da dobro mislita kaj zamerla? ja, madonca sveta... saj je bilo mišljeno dobro, brez tebe bi bil doug cajt kaj češ pa kle zamert ja če ste tam neki pisale, da kao je čudn izpadll?? a to ni name letel..ojoj ...beri moj podpis z moje strani je bilo mišljeno, da bi bil brez tebe doug cajt ja, ampak lubika to jaz razumem kot dobro ja, ja sej jst tud ..jst sem misla, da sta vidve s trikco mislile, da sem kao zmerila in zato sem trekla, da nisem . matr, komplliciram
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:06:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* sisy, ni problema lahko za mano voziš do gibi-giba sam mi mora prej talika natančno pot napisat tk kot do piknika a se lahko jst s tabo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:08:52
|
|
|
|
Anonimen
|
jst pa zdele jem, domače, primorske češnje...mmmmm
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:08:55
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca Včeraj tašča kupi tamalmu kratke hlače, klobuček in tako srajčko/mikico. Na tri gumbke, z ovratnikom, spodaj je pa drug material, tak raztegljiv. In našmu bučmanu ni šla čez glavo Pa za 1 leto kao. Me je že G v nosečnosti strašila, da ima veliko glavo, zdaj pa še to, sam men se res ne zdi, da bi bla tolk velika. Sem mogla pol prerezat novo majčko, da smo mu jo na bučo spravl veš, ko sem jaz delala v trgovini so mi enkrat prinesli otroško majico nazaj in obenem dojenčka - igračo, da mi dokažejo, da še lutki ne gre prek glave. Je pa bila številka zdi se mi 86.
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 15:16:00
|
|
|
|
Jumpy
|
Pajac, Petrčku, alias žuta opasnost ( ), se že na očkah vidi, da je ravbar. Tamle na slikci je res en ta prav. Vse 4 od sebe in nagajiv pogled.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?