|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
2.6.2008 21:53:51   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32

sploh saro,ker tako podobnost z mamico teško vidim (kopija tebe).

ooo mojca hvala,zdej si mi dala pa najlepši kompliment na svetu...To je zmer fajn slišat...Me kar v user posted image  ponese...No upam da to srečanje vendarle ni zadnje in da bo še priložnost da se spoznamouser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 901
2.6.2008 21:56:14   
saskija
Naju v četrtek ne bo ker imam ravno ta dan rojstni danuser posted image  in bom popoldan na tortico povabila nekaj ljudi.

Prav paše mi to poletje sem polna energije kljub stiski s časom- še vedno vsak dan šibam na Pohorje, danes smo tri lezle skoraj do vrha in bilo je krasno. kolegica je imela malčka starega pet mesecev kar v slingu. Jaka je spal celi dve uri in pol pa še potem popoldan doma. 

V Hoferju sem si kupila timijan in baziliko , ki že krasita mojo gredo zunaj na vrtu.

Jutri me čaka zobozdravnik potem pa še malo v šoping v sredo pa upam KAwasakica da prideš se na bazen kopat z Lukijem.

Kupila sem si tudi že obleko za na poroko ozko črno belo in bele sandlčke z malo višjo petko.

Jaka je ful priden, plazi se postavlja na noge že malo stopica ob sedežni ali kakšni drugi opori. Škoda da se služba približuje, še prej pa dopust.

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 902
2.6.2008 22:04:16   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

April, antilopa in rivi - a pol velja za Ikeo? Jest grem jutri in vam kupim naročeno. Če ste si pa premislna, mi pa sporočite na telefon. Sej ima zalenka vse telefonske na seznamu.

a ti še nisi šla v avstrijo al hodiš zdaj redno v šoping gor, ker če je to ta drugo se kaj oglasi pri meniuser posted image user posted image user posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 903
2.6.2008 22:13:04   
JORJA
Zdajle pa gledam Tv papriko in poslušam intervju z Andrejem Marušičem...user posted image user posted image
Res ga je škoda.user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 904
2.6.2008 22:16:42   
Rivi
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Zdajle pa gledam Tv papriko in poslušam intervju z Andrejem Marušičem...user posted image user posted image

Nimam Tv paprike....ma si mislim o čem je temauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . On je meni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 905
2.6.2008 22:18:28   
Rivi
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

April, antilopa in rivi - a pol velja za Ikeo? Jest grem jutri in vam kupim naročeno. Če ste si pa premislna, mi pa sporočite na telefon. Sej ima zalenka vse telefonske na seznamu.

a ti še nisi šla v avstrijo al hodiš zdaj redno v šoping gor, ker če je to ta drugo se kaj oglasi pri meniuser posted image user posted image user posted image

Abc, zame velja ikeauser posted image

Saskija, ti si pa skoz v muvinguuser posted image user posted image user posted image

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 906
2.6.2008 22:54:40   
mojca 32
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32

sploh saro,ker tako podobnost z mamico teško vidim (kopija tebe).

ooo mojca hvala,zdej si mi dala pa najlepši kompliment na svetu...To je zmer fajn slišat...Me kar v user posted image  ponese...No upam da to srečanje vendarle ni zadnje in da bo še priložnost da se spoznamouser posted image
ja če je pa resuser posted image meni moja ni skoraj nč podobna razen od pasu navzdoluser posted image user posted image user posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 907
2.6.2008 22:57:09   
mojca 32
SAKSIJA zadnič sem bila pa v vašem koncu in sem mislila da se bova za kako kavo zmenle pa nič glasu od tebeuser posted image morem pa še to povedat da sem bila 1 v mariboru(v centru mislim ne samo da smo se mimo peljali al pa blizu njega) pa mi je všeč tak da se še vrnemouser posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 908
2.6.2008 22:58:54   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

Prejšni teden smo prestavl, tako da gremo jutr.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 909
3.6.2008 7:33:06   
tikca
Uuu prva semuser posted image  Dobro jutro!

Ja Marušiča je pa res škodauser posted image user posted image user posted image , men je bil tolk simpatičen!

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 910
3.6.2008 7:52:18   
pajac
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 911
3.6.2008 7:53:03   
pajac
Kaj je pa bilo Marušiču?? Saj je bil še mlad. Sploh nisem nič vedela zdaj sem mal poguglala...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 912
3.6.2008 7:53:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

jst sem tudi gledala...user posted image user posted image user posted image ...Bogiuser posted image user posted image

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 913
3.6.2008 7:53:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Kaj je pa bilo Marušiču?? Saj je bil še mlad. Sploh nisem nič vedela zdaj sem mal poguglala...

imel je rakauser posted image ...pa 43 let je bil komaj star

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 914
3.6.2008 7:54:11   
Anonimen
Aja, pa dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 915
3.6.2008 8:01:59   
pajac
Se na hiter potožim pa šibam pospravit.

Danes ponoči me je ob 3. h zbudil zvonec na vratih. Sprva sem mislila, da se mi je sanjalo, samo sem šla vseeno preverit in ko sem šla proti vratom sem stopila v vodo. Sredi dnevne sobe! Ko sem  se pa prebila do vrat, jih odprem, tam pa revolucija. Na vrhu bloka je zaradi prevelikega pritiska vode v ceveh razgnalo ventil in je zalilo blok. Vsi sosedje so že brisal vodo iz stanovanj, iz skupnega hodnika pa je odtekala kar po stopnicah in ob dvigalu user posted image . Midva sva se tudi lotila dela in hvala bogu da imam doma tako zadevo za pomivanje šip, ki jo imajo kamionarji (namreč zunanjih oken se ne da odpret in ne vem kako jih drugače umijem na 3. štukuuser posted image ). Zgleda kot metla, samo da je spodaj gobica in tista guma za sušenje. Sva ponucala vse brisače, samo s tisto zadevo sem ful dobro posušila parket in zdaj samo upam, da ne bo sile. So pa še mokre stene, ker je po njih zatekala voda. Ma obup... Do pol petih sva delala, nato pa šla spat. Sam Jani je vstal že ob 5. h za na šiht, Peter pa ob 5:45user posted image . Zdaj grem pomit posodo pa pospravit cote nazaj v omare (sva jih mogla spraznit, da sva lahko prestavila omari, ker je pod njimi bila voda)....
Zunaj pa kot zanalšč mokro. Se počutim kot v benetkah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič babe grem delat oz. zdaj  bom mal zakinkala pol pa bom šla delat...

papa

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 916
3.6.2008 8:02:22   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

imel je rakauser posted image ...pa 43 let je bil komaj star

ojej...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 917
3.6.2008 8:03:42   
Anonimen
pajac, o fak ejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mene bi kr kap!! Samo, da ni kaj uničeno hvala bogu. 

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 918
3.6.2008 8:05:43   
Talika19
Pajac, to je pa res user posted image . Upam, da boste vse zrihtali, pa da se uspeš kaj spočit.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 919
3.6.2008 8:10:02   
Anonimen
http://www.zurnal24.si/soncna-ocala-otroci-oftalmologi/zstil/vasotrok/51490

dober članek...a je katera razmišljala, da bi jih kupila? A to jih lahko že sedaj nosijo? Si nekako ne predstavljam, da bi jih  Tjaša nosila, se ji zmešauser posted image ..ampak bo res treba kupt.

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 920
3.6.2008 8:12:00   
Anonimen
no vidim, da ji Peterček že imauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 921
3.6.2008 8:19:35   
pajac
user posted image user posted image user posted image Ja Peter jih že ima. To je tudi vse, ker jih potegne dol čez 3 sekunde (ta čas porabi da jih sloh uspe dobit v roko), kljub temu da sva kupila tudi tisti neoprenski trak, ki naj bi jih fiksiral... mah.
Sicer pa sem se ravno zadnjič pogovarjala z oftalmologinjo, ko sva bila na kliniki in mi jih je odsvetovala. Iz več razlogov. Prvo otroci ne marajo nositi očal. Je rekla, da je zanj veliko bolj pomembno, da ima pokrivalo na glavi s širokim obodom. Namreč, zaradi temnih šipic se zenice razširijo in več UV žarkov pride v samo oko. Pa, če se že odločaš za nakup očal ne kupit najcenejših, ker itak na vseh piše, da ne prepuščajo UV žarkov, vendar to ni res.
Zato mi imamo zdaj klobuk, očala pa za grist...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 922
3.6.2008 8:21:31   
pajac
Ena dobra stvar je pri tej poplavi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Imam generalno spucana tla.user posted image user posted image user posted image user posted image Zagarantirano ni nikjer nobene mucke. Lahko jemo s tal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 923
3.6.2008 8:22:22   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image Ja Peter jih že ima. To je tudi vse, ker jih potegne dol čez 3 sekunde (ta čas porabi da jih sloh uspe dobit v roko), kljub temu da sva kupila tudi tisti neoprenski trak, ki naj bi jih fiksiral... mah.
Sicer pa sem se ravno zadnjič pogovarjala z oftalmologinjo, ko sva bila na kliniki in mi jih je odsvetovala. Iz več razlogov. Prvo otroci ne marajo nositi očal. Je rekla, da je zanj veliko bolj pomembno, da ima pokrivalo na glavi s širokim obodom. Namreč, zaradi temnih šipic se zenice razširijo in več UV žarkov pride v samo oko. Pa, če se že odločaš za nakup očal ne kupit najcenejših, ker itak na vseh piše, da ne prepuščajo UV žarkov, vendar to ni res.
Zato mi imamo zdaj klobuk, očala pa za grist...

ja Tjaša ima tudi klobuček, itakuser posted image . Ma sej sploh nisem do sedaj razmišljala o sončnih očalih dokler nisem to prebralauser posted image .  Sej verjetno jih 3 sekunde ne bi imela na nosuuser posted image user posted image , že klobuk si dol vleče kaj šele očala.

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 924
3.6.2008 8:22:56   
Anonimen

Ena dobra stvar je pri tej poplavi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Imam generalno spucana tla.user posted image user posted image user posted image user posted image Zagarantirano ni nikjer nobene mucke. Lahko jemo s tal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a vidiš ,kok luštnuser posted image user posted image ... v vsaki stvari je nekaj dobregauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?