|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
2.6.2008 17:07:14   
Anonimen
ojla bejbe!!user posted image ...ste me kej pogrešale..jst sem vas fuluser posted image

(odgovor članu Antilopa)
  Neposredna povezava do sporočila: 876
2.6.2008 17:08:53   
Antilopa
Helou, Poopsika  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti je dragi zrihtal kabel? user posted image

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 877
2.6.2008 17:14:56   
Anonimen
antilopa, čauuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdele sem doma v Celju. sva se Tjašo malo potepali, pa sem hitro izkoristilauser posted image ...drugače sva pa danes dobila nov kabel, tko, da bom spet aktivnauser posted image user posted image user posted image

Jstn bi tudi šla v Celje, če ima katera prostor zame?user posted image

(odgovor članu Antilopa)
  Neposredna povezava do sporočila: 878
2.6.2008 17:33:18   
Anonimen
JORJA, nimam tvoje tel. št...user posted image ...pa sem hodila tam okrog, če bi te slučajno srečalauser posted image ...
No, zdej pa itak nobene niuser posted image ...se pa oglasim zvečeruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 879
2.6.2008 17:45:11   
Anonimen
Ooooooooooo Poopsikauser posted image user posted image user posted image  A se ti je simon kabl precvikaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 880
2.6.2008 17:46:06   
Anonimen
Ok,slovnična napakauser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 881
2.6.2008 17:54:13   
Sisy
Mojca-sem se sam majčkn hecala da se mi na srečanje ne da...Ni to razlog pač pa to da že ta teden šibamo na morje pa je toooliko priprav...Danes smo šli v Trzin kjer stoji naša prikolica vse preluftat,notri oprat,prebrisat prah,prikolico od zunaj spucat...sva se kar nagarala ja...Ampak sem čist v morsko vzdušje padla takoj ko sem v prikolo stoplauser posted image  tko da mi sploh ni bilo težko...Pa še tamala je bila ceu dan na luftu,babi pa dedi pa sta jo zabavala.

O Poopsika welcome backuser posted image

-čestitke za Evino vsedanje...Naša se tudi že včasih vsede (na previjalni),ampak če je res volja in interes (beri: kakšna zelooo zanimiva igračkauser posted image )

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 882
2.6.2008 18:26:20   
Talika19
Hojla!

Čestitke Evi za usedanje, to je kar podvig.user posted image user posted image

Pa vsem za nove zobke, enim zdej ful hitro rastejo, kajne? Mi imamo pa že 2 meseca 2 zobka.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 883
2.6.2008 18:37:42   
tikca
Kakšno posedanje je to mišljeno zdaj razmišljamuser posted image  A iz ležečega položaja se kar dvigne?
Naš gre na vse 4, potem pa se obrne v sedeč položaj, pa pol nazaj na vse 4, a to tut velja?user posted image

Drugače se mi pa zdi, da mu bosta tut zgornja dva ven začela lest, je zoprn spet ko.....pa kar jokca, pa z rokico se drgne po ustih, samo mislim, da ga spodnja dva ne srbita več, ker se zdaj par dni ni praskaluser posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 884
2.6.2008 19:27:04   
kawasakica
Mene je pa včeraj moj tak pozitivno preseneto, ko je prišel domov, je rekel, da je kosilo odpovedal in da gremo na morjeuser posted image user posted image  Sem na hitro spakala dvojne gate in podobno in smo šli. Blo je suuuper, dans pa lepo po kosilu počasi domov. Še več takih podvigovuser posted image
Eva bravo za vsedanje, superuser posted image user posted image
Poopsika super, da maš kabel, verjetno si res ti kriva, da je na RRju blo zatišje.
Glede apartmaja na Rabu Janana, vse kataloge sma prelistale in kar je prosto je čez 500 EUR za en teden, tak da ti predlagam, da si kaj po internetu poiščeš, ker to je ultra preveč za apartma.
Joj Saskiji morm javit, da smo doma

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 885
2.6.2008 19:56:30   
Anonimen
sisy, blagor vam k grete na morjeuser posted image user posted image ...se vam kr mal faušuser posted image ...jst bi tud šla!!

****, user posted image ...ja pomoje je simon tole s kablom zanalašč naredu...me je vsaj par večerov imel samo zaseuser posted image

Čestitke Evi za posedanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Tjaša sedaj že iz sedečega položaja pride na vse 4.user posted image user posted image user posted image Za nas je to kar podviguser posted image

Pa seveda vsem čestitke za obmesečnice in pa zobke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mi smo še zmeraj brezuser posted image

(odgovor članu kawasakica)
  Neposredna povezava do sporočila: 886
2.6.2008 19:56:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

Mene je pa včeraj moj tak pozitivno preseneto, ko je prišel domov, je rekel, da je kosilo odpovedal in da gremo na morjeuser posted image user posted image  Sem na hitro spakala dvojne gate in podobno in smo šli. Blo je suuuper, dans pa lepo po kosilu počasi domov. Še več takih podvigovuser posted image

user posted image user posted image user posted image res pohvalnouser posted image

(odgovor članu kawasakica)
  Neposredna povezava do sporočila: 887
2.6.2008 19:57:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Ooooooooooo Poopsikauser posted image user posted image user posted image  A se ti je simon kabl precvikaluser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 888
2.6.2008 20:28:36   
JORJA
Čer!
Evo mene......  Poopsika res škoda da se nisma dobileuser posted image ,  sem bila od petka brez računalnika, smo ga dali malo na popravilo, se je toliko virusov nabralo da joj.

Ženske, ni problem vi samo povejte kam bi šle rajši, jaz osebno bolj navijam za Tuš, ker je zraven kina  ali bowlinga ful velik prostor. Glede na napoved bomo notri, če bi pa bilo lepo vreme lahko gremo pred dvorano Zlatorog.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 889
2.6.2008 20:33:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Čer!
Evo mene......  Poopsika res škoda da se nisma dobileuser posted image ,  sem bila od petka brez računalnika, smo ga dali malo na popravilo, se je toliko virusov nabralo da joj.

Ženske, ni problem vi samo povejte kam bi šle rajši, jaz osebno bolj navijam za Tuš, ker je zraven kina  ali bowlinga ful velik prostor. Glede na napoved bomo notri, če bi pa bilo lepo vreme lahko gremo pred dvorano Zlatorog.

Ja, mi2 sva poleg novega kabla dala rač. tud mal spucat, je bil poln virusov!!

Ja jst sem tud za Tušuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 890
2.6.2008 20:45:30   
JORJA
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Ja, mi2 sva poleg novega kabla dala rač. tud mal spucat, je bil poln virusov!!

Ja jst sem tud za Tušuser posted image user posted image user posted image

Ja pri nas Valentin same fine stvari pokasira.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 891
2.6.2008 20:52:54   
mojca 32
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Mojca-sem se sam majčkn hecala da se mi na srečanje ne da...Ni to razlog pač pa to da že ta teden šibamo na morje pa je toooliko priprav...Danes smo šli v Trzin kjer stoji naša prikolica vse preluftat,notri oprat,prebrisat prah,prikolico od zunaj spucat...sva se kar nagarala ja...Ampak sem čist v morsko vzdušje padla takoj ko sem v prikolo stoplauser posted image  tko da mi sploh ni bilo težko...Pa še tamala je bila ceu dan na luftu,babi pa dedi pa sta jo zabavala.

user posted image user posted image škoda jaz sem pa mislila da vaju končno spoznamuser posted image user posted image sploh saro,ker tako podobnost z mamico teško vidim (kopija tebe).No ja vam pa tudi privoščim morje(jaz bi tud)user posted image user posted image user posted image
POOPSIE upam da si zrihtaš prevoz da se vidimouser posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 892
2.6.2008 20:55:15   
mojca 32
uupss pa še to..... jaz bom svojga zraven pripeljala......a lahk??????????user posted image user posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 893
2.6.2008 21:10:46   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32

uupss pa še to..... jaz bom svojga zraven pripeljala......a lahk??????????user posted image user posted image

ni problema, rabimo enega, ki bo otroke pazil medtem ko bomo me kofetkaleuser posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 894
2.6.2008 21:13:24   
Anonimen

jst tudiuser posted image

(odgovor članu mojca 32)
  Neposredna povezava do sporočila: 895
2.6.2008 21:13:49   
Anonimen
kdaj pa naj bi se šlo v Celje? V četrtek?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 896
2.6.2008 21:21:57   
Antilopa
V četrtek, ja  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 897
2.6.2008 21:23:33   
Antilopa
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

jst tudiuser posted image

moj avto je menda že zaseden, drugače bi te pa rade volje vzela s sabo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 898
2.6.2008 21:24:09   
tikca
Mene je pa danes Lovro čist izmučil. Zbudil se je pred 6., pol pa cel dan jokal in jokcal in po meni plezal. Sem bila prej že čisto izžeta.
Potem pa ga vzamem k sebi, ko sem ležala na sedežni in ga začnem čohat po rokicah in nogicah, je toooolk užival in se smejčkal, pa čist so mu učke začele skupi lest. Jaz sem kar polna energije postala in bila čist user posted image user posted image user posted image , ker se je prvič tko lepo crkljal in to več kot 20 minutuser posted image
Neverjetno kako ti vzamejo energijo in ti jo tudi vrnejo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 899
2.6.2008 21:30:55   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Mene je pa danes Lovro čist izmučil. Zbudil se je pred 6., pol pa cel dan jokal in jokcal in po meni plezal. Sem bila prej že čisto izžeta.
Potem pa ga vzamem k sebi, ko sem ležala na sedežni in ga začnem čohat po rokicah in nogicah, je toooolk užival in se smejčkal, pa čist so mu učke začele skupi lest. Jaz sem kar polna energije postala in bila čist user posted image user posted image user posted image , ker se je prvič tko lepo crkljal in to več kot 20 minutuser posted image
Neverjetno kako ti vzamejo energijo in ti jo tudi vrnejo!

user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?