Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 12:46:52
|
|
|
|
abc100
|
Sem zakluček nardila na 9 delu, razen če ste še kej naklofale.
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 12:54:57
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* grozna sem jaz sploh nisem opazila... jest tut ne sam zalenkino sokolovo oko
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 12:55:48
|
|
|
|
*lenc@*
|
Lovro
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 12:56:31
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Lenča in Tikca pa sam bereta in modro molčita jaz sem cel dan prijavljena gor, zraven sem pa kokr kdaj
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 13:35:39
|
|
|
|
Antigona
|
Tikca ful maš dobr tole pogruntan. Mislim da bom tud jst si kej tazga omislila... Mamo balkon tko v senčni strani pa bo šlo... Ni velik, pa vendar ravno dovolj za našega razgrajača
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 13:46:11
|
|
|
|
*lenc@*
|
zdele je pa tamala mal dol pr tašči in tastu. in pridem in je ata vidu, da je tamala zelo rada pr tašči in jo je hotu k seb in ni hotla. in je rekel, dajmo še mami sprobat, če bo hotla it stran od tašče. a sem jaz čudna. men je to kr neki sem se opogumla in rekla pa puste jo, naj bo kjer če...iz enga naročja v druzga, k poskusni zajček pa to ni prvič, zato to omenjam k se ponavlja...brrrrrrrrrrrr
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 13:48:03
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Tikca ful maš dobr tole pogruntan. Mislim da bom tud jst si kej tazga omislila... Mamo balkon tko v senčni strani pa bo šlo... Ni velik, pa vendar ravno dovolj za našega razgrajača jaz bi tud, pa mamo balkon bolj odprt oz vodoravne dilce in je treba zagradit, ker zdaj je preveč nevarno
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 13:49:08
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* grozna sem jaz sploh nisem opazila... jest tut ne sam zalenkino sokolovo oko blond sm no pa nisem kuj najdla ta pravih lovro ful kjut kjut. jaz tud nitki dam na balkon. ampak dons je blo dopoldne na balkonu (če prav je v senci, ampak od strehe dol tolče) al pa kr zuni pod magnolijo. dekco na tla igrače iz vreče stresem in je to to. sam dons ji ni pasal prov dolg, ker je res prevroče in sva se po pol urce kr lepo notr spokale k je le mal bel hladno
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 13:50:23
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Tikca ful maš dobr tole pogruntan. Mislim da bom tud jst si kej tazga omislila... Mamo balkon tko v senčni strani pa bo šlo... Ni velik, pa vendar ravno dovolj za našega razgrajača jaz bi tud, pa mamo balkon bolj odprt oz vodoravne dilce in je treba zagradit, ker zdaj je preveč nevarno mi tud vodoravne dilce. sam pri nas ni še nič nevarno . čeprov na balkonu je nikol same ne pustim, sm zmeri zraven
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 13:55:19
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* zdele je pa tamala mal dol pr tašči in tastu. in pridem in je ata vidu, da je tamala zelo rada pr tašči in jo je hotu k seb in ni hotla. in je rekel, dajmo še mami sprobat, če bo hotla it stran od tašče. a sem jaz čudna. men je to kr neki sem se opogumla in rekla pa puste jo, naj bo kjer če...iz enga naročja v druzga, k poskusni zajček pa to ni prvič, zato to omenjam k se ponavlja...brrrrrrrrrrrr prov si povedala. men gre tud na živce če si jo kr podajajo kukr sprobavajo pri kom je zadovoljna. kr neki
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:25:26
|
|
|
|
Anonimen
|
kakšen lepotec je Lovro Sej ne vem a je oddan a ne v glavnem Tiska je še samska A prov slišm da imate namen v Kranj prišibat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:26:55
|
|
|
|
Jumpy
|
A veste česa ne smete početi 3 ure pred obiskom zobozdravnika? NE si it depilirat brčic, sploh, če to počnete prvič. To pa zato, ker boste pod nosom hote ali nehote vse rdeče, brčice pa bodo še vedno tam. Sem mogla povedat, ker mi je smešno za crknit. Pri zobarju moraš biti urejen v obraz, a ne? No, jaz sem ponavadi, ker bi me bilo sicer sram, če bi me sestra gledala v tiste odvečne dlačice. Za zobarja mi je vseeno, ker ima dosti dela v ustih in se z okolico ne ukvarja. In sem se šla depilirat z unimi listki. Navadno uporabim pinceto, a to z listki je lažje. Naj bi bilo. No, meni ni bilo. Vsa sem rdeča, dlake pa so še vedno tam....Pinceta čaka.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:29:00
|
|
|
|
*lenc@*
|
A veste česa ne smete početi 3 ure pred obiskom zobozdravnika? NE si it depilirat brčic, sploh, če to počnete prvič. To pa zato, ker boste pod nosom hote ali nehote vse rdeče, brčice pa bodo še vedno tam.
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:30:23
|
|
|
|
*lenc@*
|
A prov slišm da imate namen v Kranj prišibat prav prav... sam neki me pa vseen zanima, kaj pa kakšna senčka...je varno?
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:31:04
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy A veste česa ne smete početi 3 ure pred obiskom zobozdravnika? NE si it depilirat brčic, sploh, če to počnete prvič. To pa zato, ker boste pod nosom hote ali nehote vse rdeče, brčice pa bodo še vedno tam. Sem mogla povedat, ker mi je smešno za crknit. Pri zobarju moraš biti urejen v obraz, a ne? No, jaz sem ponavadi, ker bi me bilo sicer sram, če bi me sestra gledala v tiste odvečne dlačice. Za zobarja mi je vseeno, ker ima dosti dela v ustih in se z okolico ne ukvarja. In sem se šla depilirat z unimi listki. Navadno uporabim pinceto, a to z listki je lažje. Naj bi bilo. No, meni ni bilo. Vsa sem rdeča, dlake pa so še vedno tam....Pinceta čaka. smajlikisevaljapotleh
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:35:55
|
|
|
|
pajac
|
ej babe.. moj sin bo dobil partizansko ime "žuta opasnost" Je blond, pa nevaren tud. Tako zase, kot za druge... Norc mali... Ma kaj tale lump počne.... To ni res... Sploh ne morem verjet, da je 9 mesecev nazaj bil še v mojem trebuhu. Pravzaprav, ne vem kdaj sem zadnjič v miru doma kofe spila Rada ga imam......................
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:37:30
|
|
|
|
tikca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy A veste česa ne smete početi 3 ure pred obiskom zobozdravnika? NE si it depilirat brčic, sploh, če to počnete prvič. To pa zato, ker boste pod nosom hote ali nehote vse rdeče, brčice pa bodo še vedno tam. Sem mogla povedat, ker mi je smešno za crknit. Pri zobarju moraš biti urejen v obraz, a ne? No, jaz sem ponavadi, ker bi me bilo sicer sram, če bi me sestra gledala v tiste odvečne dlačice. Za zobarja mi je vseeno, ker ima dosti dela v ustih in se z okolico ne ukvarja. In sem se šla depilirat z unimi listki. Navadno uporabim pinceto, a to z listki je lažje. Naj bi bilo. No, meni ni bilo. Vsa sem rdeča, dlake pa so še vedno tam....Pinceta čaka. Tis pa faca
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:39:35
|
|
|
|
tikca
|
Jaz sem sicer kupila tisto kao ograjo, ker sem šele doma pogruntala, da je to v bistvu za obesit nekam in ni ograja. Ok, sem porezala vrvice in jo pritrdila ob ograjo na balkonu, snađi se Mujo Pa kupil smo senčnik in je res kar fino. Drugače pa, za Lovrota se še ni nobena odločila in je še ledik in frej
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:40:08
|
|
|
|
*lenc@*
|
moj sin bo dobil partizansko ime "žuta opasnost" kak dobre mate
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:40:42
|
|
|
|
*lenc@*
|
Rada ga imam......................
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:42:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojjjjjjjjjj, svetovne čvekulje!! Pa ve ste nore, kolk ste napisale ...zdej pa jst ne dohajem...tudi brez vas bi bil dolgčas . Lenča, Tikca sej nisem nič zamerla ..valda da vem, da dobro mislita Sisy, sem te klicala, pa ni glaska do tebe Kok je pa danes vroče, mislm .... Lenča, bi rada imela kaj novega za oblečt za Lino ...sprašujem zato, ker praviš, da znam dobr opista, da si pol kar zaželiš
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:42:37
|
|
|
|
*lenc@*
|
Drugače pa, za Lovrota se še ni nobena odločila in je še ledik in frej ti se že kar meniš, bi kar predporočno podpisala a? naša si ga bo kar sam zbrala in me že zdaj zanima kerga bo dam prpeljala, jao kaj nas še čaka
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:43:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac ej babe.. moj sin bo dobil partizansko ime "žuta opasnost" Je blond, pa nevaren tud. Tako zase, kot za druge... Norc mali... Ma kaj tale lump počne.... To ni res... Sploh ne morem verjet, da je 9 mesecev nazaj bil še v mojem trebuhu. Pravzaprav, ne vem kdaj sem zadnjič v miru doma kofe spila Rada ga imam...................... kok sem pogrešala tvoje besede
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:43:24
|
|
|
|
pajac
|
utrinek iz Sarajeva...
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 14:44:02
|
|
|
|
*lenc@*
|
Lenča, Tikca sej nisem nič zamerla ..valda da vem, da dobro mislita kaj zamerla? ja, madonca sveta... saj je bilo mišljeno dobro, brez tebe bi bil doug cajt kaj češ pa kle zamert
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?