|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
16.6.2008 21:26:57   
*lenc@*
user posted image user posted image user posted image TIN vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
16.6.2008 21:29:03   
*lenc@*
ponosno javljam, da so moji zobje ok. mislim estetika naknadno, ker zdaj 1 leto ni fajn nadgradnje delat po zdravljenju gronoloma. ampak je šlo ful lepo nazaj in mi je danes že polnitev naredila, tako da sedaj damo še eno bebico čez pol pa še estetsko porihtamo.

user posted image user posted image pa želim vama, da čimprej ratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za srečo

R. K.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
16.6.2008 21:36:40   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

ponosno javljam, da so moji zobje ok. mislim estetika naknadno, ker zdaj 1 leto ni fajn nadgradnje delat po zdravljenju gronoloma. ampak je šlo ful lepo nazaj in mi je danes že polnitev naredila, tako da sedaj damo še eno bebico čez pol pa še estetsko porihtamo.

user posted image user posted image pa želim vama, da čimprej ratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za srečo

hvala lenča. upam da bo. pri nitki je šlo v drugo. upam da bo zdej tud hitr. ful si želim že res.

ma mam zdej tolk neredne menstre da sploh ne vem. ta mesec je že 35. dan danes, pa je še kr ni. sm upala da bo ravno mim k bomo šli na morje. evo pol pa tko. verjetn bo jutr pršla user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
16.6.2008 21:38:59   
zalenka
TIN z nitko tudi želiva vse naj naj. pa še vsem za nazaj, ker priznam da res ne sledim več. čist toomuch vsega.

zdej pa grem počasi v mižale. jutri ne vem kolk se uspem javit. mal tud odvino kak bo danes noč. upam da boljša kot včeraj.

vsem, ki se odpravljate na dopust želim vse lepo. vsem, ki boste doma pa enako user posted image user posted image user posted image user posted image .

UŽIVAJTE SKRATKA!!!!

Vreme se bo izboljšalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
16.6.2008 21:44:18   
Antigona
Čer!

Pri nas je pestro... Včeraj popoldne je Luka fasal vročino. Najprej malce čez 38, potem je zrasla na 38,5 in sem mu dala svečko malce pred sedmo, ker je za povrh še ful jokal... Potem je revež komaj zaspal in med enajsto in polnočjo mu je vročina spet ful narasla (na 39,2) tako da sem mu dala še voltaren. Je bil pa ful bogi, sem ga nosila okol, utrujen je bil za znoret pa nikakor zaspat. Šele ko mu je voltaren priejel in sem ga dala še na jošk je končno zaspal...

Opoldne, tudi včeraj je zvilo tudi mojega user posted image . Vročina, trest zebst, glava za stran past. Je imel v soboto poroko na Štanjelu, pa je precej padal dež in še pihalo je tako da ga je pošteno napralo in nahladilo. Še dobro da je imel ta kratko. Je bil malce po osmi že doma...

Ponoči, kot da to ni dovolj pa se je zbudil še Žan, da ga boli trebušček in je bruhal. V pojstli. Sem mogla preoblečt sred noči še njegovo pojstlo. Tudi on je imel malce povišano vročino, ampak nič hujšega (okoli 37,5).
Tako da sem imela danes doma tri bolnike... No, moj je šel zjutraj vseeno še na šiht nekaj narest, ampak je bil kmalu doma. Vsaj moj je tak, da mu mora vsaj pu noge manjkat da je doma in da bi jamral... Tako da zdejle kr dela za računalnikom jst pa jamram na lap topu...

Pa še to. Zdej ne vem kdaj bom šla na morje. Takrat ko sem jaz misnla it gre moj brat z sinom. S tem da ma njegova žena rok v začetku julija... In ona ostane doma, da ne bo pomote. Ne vem no, moj ni ohceti delal en mesec pred mojim rokom, ne pa da bi šel z Žanom nekam na morje... Bi se mi glih strgal da ga ne bi blo pri mei.

A ja, jamram pa zato, ker se z bratom ne razumem najbolj, za povrh vsega pa vstaja ob 6ih zjutri, da gre lahko v staro baško na plažo... Stene so pa v apartmaju ful tanke in se vse sliš. Tko da odpade. Ko bo šel domov bom šla jaz, če mi bo le ostalo še kej dni preden grem delat.

Delat pa začnem 14.7. Dopusta ne bom koristila zdaj. Gremo konec septembra na morje za dva tedna, poleg tega ga bom verjetno rabila tud za uvajanje. No, to se še nisem odločila. Morbit bom pa sam delala popoldne, pa dopoldne tamalega uvajala... Ni več daleč, tik tak bo tuki user posted image  user posted image  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
16.6.2008 21:44:41   
mojca 32
jaz grem pa 1.9user posted image greva z ta večjim skupaj v bojuser posted image user posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
16.6.2008 21:46:36   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

za srečo

hvala lenča. upam da bo. pri nitki je šlo v drugo. upam da bo zdej tud hitr. ful si želim že res.

ma mam zdej tolk neredne menstre da sploh ne vem. ta mesec je že 35. dan danes, pa je še kr ni. sm upala da bo ravno mim k bomo šli na morje. evo pol pa tko. verjetn bo jutr pršla user posted image user posted image

Tudi jaz ti želim da ti čimprej rata, pa da ti na morju ne bo srala ta rdeča user posted image  user posted image  user posted image

Pa vse najboljše Tinu za obmesečnico user posted image  user posted image  user posted image !!!!

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
16.6.2008 21:48:32   
mojca 32
ANTIGONA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoje bolnike in upam da bo kmalu mimo vse skup

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
16.6.2008 21:48:59   
Antigona
A ja, pa pozabla sem povedat, da smo končno dočakali 8. zobek. Na plano je prikukal včeraj user posted image  user posted image  user posted image .
Poleg tega sem ga tehtala in izmerla za 10 mescev. Zredil se ni in zrastu tud ne. Ima še zmeraj 10,4 kg in 79 cm

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
16.6.2008 21:49:11   
JORJA
Antigona en velik user posted image  za vse tri tvoj srčke. 

Zalenka kako ste se imeli na maminem rd? Je bila vesela darila?

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
16.6.2008 21:53:46   
Talika19
Antigona, imaš pa res pestro. user posted image  Naj vsi trije hitro ozdravijo, pa da boš uspela it tudi kaj na morje. user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
16.6.2008 21:54:29   
Talika19
Zalenka, super za porihtane zobe.user posted image Zdej pa akcija, pa naj čimprej rata.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
16.6.2008 21:58:03   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32

ANTIGONA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoje bolnike in upam da bo kmalu mimo vse skup

Hvala za lepe želje. Upam, da pomagajo user posted image

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
16.6.2008 22:02:21   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Antigona en velik user posted image  za vse tri tvoj srčke. 

Zalenka kako ste se imeli na maminem rd? Je bila vesela darila?

super je blo. sej vem da sem se že poslovila, pa sm zdele še mogla mal pokukat gor user posted image . vas bom pogrešala na morčitu.

ful je bla vesela darila. ko sem štartala od doma s kolesom sem klicala sestro k je bla že doma in se je ona tko delala kao da jo službeno kličejo, pol je pa mami peljala ven in sm se jest pripeljala s kolesom. gor sm dala dve mašni in spredaj na peno nalepila veliko 60 in se s tem peljala čez cel horjul. so vsi zjali vame k je blo polno folka, ker je malo prej šla franja čez user posted image user posted image . skratka mami je bla ful vesela, je kuj nardila en krog. tud pol smo se mel super, mami je pripravila odlično kosilo, moja torta je tud zažigala tak da uspeh an celi črti.

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
16.6.2008 22:03:13   
zalenka
Antigona za tvoje tri bolne čričke pa en košek objemčkov user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
16.6.2008 22:05:31   
zalenka
no zdej pa res grem. uživajte.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
16.6.2008 22:06:28   
Talika19
Vi tudi, Zalenka.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
16.6.2008 22:42:17   
*lenc@*
antigona- zdravja tvojim fantom in tebi že preventivno!!!user posted image

zalenka - tudi vi 3 bodite ok!!

poopsie, kje pa si danes? moram pokomentirat majčko iz H&M-a, res se dobr nosi!

likala sem...

zdaj pa lahko noč vsem oz dobro jutro!!

R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
17.6.2008 8:02:41   
tikca
Dobro jutro!

Povejte mi a vaši malčki tut tko pljuvajo hrano?? Mene to ful jezi in če povzdignem glas ni haskauser posted image  Mu dajem kašico in on po tretji žlički že začne ven pljuvat in misli, da je ob tem strašno zabaven. Kako to preprečiti, ker me vse mine, ko to začne delat, ker je svinjski po celi glavi, pod brado, po vratu, po majčki....

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
17.6.2008 8:20:48   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Dobro jutro!

Povejte mi a vaši malčki tut tko pljuvajo hrano?? Mene to ful jezi in če povzdignem glas ni haskauser posted image  Mu dajem kašico in on po tretji žlički že začne ven pljuvat in misli, da je ob tem strašno zabaven. Kako to preprečiti, ker me vse mine, ko to začne delat, ker je svinjski po celi glavi, pod brado, po vratu, po majčki....

Naš ima tudi včasih take popadke in ga ful okregam in če ne da miru, zaključiva takrat s hranjenjem, pa mu dam malo kasneje še enkrat. Ponavadi je ok, če pa ni, pa mu spet ne dam.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
17.6.2008 8:32:32   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Mark je uspešno zaključil plavanje in dobil svojo prvo diplomo.user posted image user posted image user posted image

user posted image

čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
17.6.2008 8:39:48   
Talika19
Dobro jutro!user posted image

Tole vreme je pa že obupno.user posted image user posted image Pa kdaj bo spet lepo, da bomo lahko na travici ležali in uživali. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
17.6.2008 8:43:05   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Čer!

Pri nas je pestro... Včeraj popoldne je Luka fasal vročino. Najprej malce čez 38, potem je zrasla na 38,5 in sem mu dala svečko malce pred sedmo, ker je za povrh še ful jokal... Potem je revež komaj zaspal in med enajsto in polnočjo mu je vročina spet ful narasla (na 39,2) tako da sem mu dala še voltaren. Je bil pa ful bogi, sem ga nosila okol, utrujen je bil za znoret pa nikakor zaspat. Šele ko mu je voltaren priejel in sem ga dala še na jošk je končno zaspal...

Opoldne, tudi včeraj je zvilo tudi mojega user posted image . Vročina, trest zebst, glava za stran past. Je imel v soboto poroko na Štanjelu, pa je precej padal dež in še pihalo je tako da ga je pošteno napralo in nahladilo. Še dobro da je imel ta kratko. Je bil malce po osmi že doma...

Ponoči, kot da to ni dovolj pa se je zbudil še Žan, da ga boli trebušček in je bruhal. V pojstli. Sem mogla preoblečt sred noči še njegovo pojstlo. Tudi on je imel malce povišano vročino, ampak nič hujšega (okoli 37,5).
Tako da sem imela danes doma tri bolnike... No, moj je šel zjutraj vseeno še na šiht nekaj narest, ampak je bil kmalu doma. Vsaj moj je tak, da mu mora vsaj pu noge manjkat da je doma in da bi jamral... Tako da zdejle kr dela za računalnikom jst pa jamram na lap topu...

Pa še to. Zdej ne vem kdaj bom šla na morje. Takrat ko sem jaz misnla it gre moj brat z sinom. S tem da ma njegova žena rok v začetku julija... In ona ostane doma, da ne bo pomote. Ne vem no, moj ni ohceti delal en mesec pred mojim rokom, ne pa da bi šel z Žanom nekam na morje... Bi se mi glih strgal da ga ne bi blo pri mei.

A ja, jamram pa zato, ker se z bratom ne razumem najbolj, za povrh vsega pa vstaja ob 6ih zjutri, da gre lahko v staro baško na plažo... Stene so pa v apartmaju ful tanke in se vse sliš. Tko da odpade. Ko bo šel domov bom šla jaz, če mi bo le ostalo še kej dni preden grem delat.

Delat pa začnem 14.7. Dopusta ne bom koristila zdaj. Gremo konec septembra na morje za dva tedna, poleg tega ga bom verjetno rabila tud za uvajanje. No, to se še nisem odločila. Morbit bom pa sam delala popoldne, pa dopoldne tamalega uvajala... Ni več daleč, tik tak bo tuki user posted image  user posted image  user posted image

svaka ti čast

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
17.6.2008 8:46:04   
kawasakica
grozno je zunaj,user posted image user posted image pa ko nikoli ne bomo več tak fraj, ko bi lahko ful zunaj uživale

Neposredna povezava do sporočila: 3849
17.6.2008 9:00:33   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

grozno je zunaj,user posted image user posted image pa ko nikoli ne bomo več tak fraj, ko bi lahko ful zunaj uživale

kje zunajuser posted image  zvečer zunaj, no jaz sem bila pred krtakim pa ni bilo tako groznouser posted image , če misliš pa vreme pa je tudi ok, samo da ne dežuje pa vse štima vsaj pri meni in za mene.

Fraj da bi zunaj uživale, pa tudi to pride ko otoci malo zrastejo, naslednji dan is pač malo utujen ampak tudi greuser posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?