kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Čer! Pri nas je pestro... Včeraj popoldne je Luka fasal vročino. Najprej malce čez 38, potem je zrasla na 38,5 in sem mu dala svečko malce pred sedmo, ker je za povrh še ful jokal... Potem je revež komaj zaspal in med enajsto in polnočjo mu je vročina spet ful narasla (na 39,2) tako da sem mu dala še voltaren. Je bil pa ful bogi, sem ga nosila okol, utrujen je bil za znoret pa nikakor zaspat. Šele ko mu je voltaren priejel in sem ga dala še na jošk je končno zaspal... Opoldne, tudi včeraj je zvilo tudi mojega . Vročina, trest zebst, glava za stran past. Je imel v soboto poroko na Štanjelu, pa je precej padal dež in še pihalo je tako da ga je pošteno napralo in nahladilo. Še dobro da je imel ta kratko. Je bil malce po osmi že doma... Ponoči, kot da to ni dovolj pa se je zbudil še Žan, da ga boli trebušček in je bruhal. V pojstli. Sem mogla preoblečt sred noči še njegovo pojstlo. Tudi on je imel malce povišano vročino, ampak nič hujšega (okoli 37,5). Tako da sem imela danes doma tri bolnike... No, moj je šel zjutraj vseeno še na šiht nekaj narest, ampak je bil kmalu doma. Vsaj moj je tak, da mu mora vsaj pu noge manjkat da je doma in da bi jamral... Tako da zdejle kr dela za računalnikom jst pa jamram na lap topu... Pa še to. Zdej ne vem kdaj bom šla na morje. Takrat ko sem jaz misnla it gre moj brat z sinom. S tem da ma njegova žena rok v začetku julija... In ona ostane doma, da ne bo pomote. Ne vem no, moj ni ohceti delal en mesec pred mojim rokom, ne pa da bi šel z Žanom nekam na morje... Bi se mi glih strgal da ga ne bi blo pri mei. A ja, jamram pa zato, ker se z bratom ne razumem najbolj, za povrh vsega pa vstaja ob 6ih zjutri, da gre lahko v staro baško na plažo... Stene so pa v apartmaju ful tanke in se vse sliš. Tko da odpade. Ko bo šel domov bom šla jaz, če mi bo le ostalo še kej dni preden grem delat. Delat pa začnem 14.7. Dopusta ne bom koristila zdaj. Gremo konec septembra na morje za dva tedna, poleg tega ga bom verjetno rabila tud za uvajanje. No, to se še nisem odločila. Morbit bom pa sam delala popoldne, pa dopoldne tamalega uvajala... Ni več daleč, tik tak bo tuki svaka ti čast
|