|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
13.6.2008 9:29:01   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

kače!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne maram jih oz mam strah pred njimi odkar sem jo mela za vratom v ZOO-ju da zgubiš strah... brrrrrrrrrr

baje jih je velik letos pa ne maram strašit, sam mormo bit pozorni k mamo te male štručke

in mi2 prideva jaz vsa panična, joj kače... in že po 2h Krka jo zagledam pra.... in to kar dolga, v glavnem pokvarla mi je. saj pol se navadiš, ampak čekirala sem pa skoz, razen v vodi, pa oken nisem pustila met odprtih...

mi je pa tud brat povedla, da se jih je treba res pazit k zdaj so tople zime in zato jih ni malo pa sovražnikov glih nimajo velik

ne maram strašit, pač le moja izkušnja

no je pa res, da smo bli v campu, kjer ni velik ljudi, na pagu recimo se zihr umaknejo k je skoz verkehr in folk

oooo user posted image sovražim jih...

Zato tako  z veseljem grem na Korčulo. Tam so zaradi kač naselili mungose in zdaj nimajo ne kač ne kur user posted image user posted image user posted image . Oz kure preživijo edino z ograjo...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
13.6.2008 9:31:42   
JORJA
Za nas je pa že dober dan!
Smo že od pediatrinje......vse ok, malo smo se poredili in zrasli:9220g in 76cm!
Pa kregani smo tudi bili, češ da še preveč zizamo......ja  je Avgustin poslušal in se zraven smejaluser posted image ...res je bil smešn.....pa pohvalila ga je da je zelo spretenuser posted image user posted image
Pa kri so nam iz prsta vzeli in  se ni hotela ustavit, tak da sma oba čista krvava....user posted image
Zdaj pa spi zasluženo spanje.....

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
13.6.2008 9:33:20   
April
hej,

poopsikqa, super za koncert. To mora bit pa res fajn doživetje, če si taka fenica.user posted image  Tjaška bo pa tud uživala v vozičku. user posted image

dvajsetega so duran duran v italiji. To bi blo za naju, al pa kakšen brian setzer, brian ferry, mc cartney...

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
13.6.2008 9:33:43   
pajac
Pupsa imej sandale s sabo... veš, čebo slučajno dež se sandali prej posušijo kot balerinke. Ne bi bilo fajn pa da imaš pol ves večer mokre noge...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
13.6.2008 9:33:56   
JORJA
Peter še enkrat  super!!!!user posted image user posted image
Si orng brzinski ratal!!!user posted image user posted image

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
13.6.2008 9:34:12   
April
mi imamo pa kače, škorpjone, črne vdove...sem vsega navajenauser posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
13.6.2008 9:35:31   
pajac
Jorja kolk se pa Avguštin še doji?? Je pa velik dedc user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
13.6.2008 9:35:36   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: April

user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
13.6.2008 9:36:23   
Jumpy
Poopsika - Simon res ni od muh! user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
13.6.2008 9:36:37   
April
pajac, kaj pa peter zdaj, ko je velik. A je še milky fan?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
13.6.2008 9:36:59   
pajac

s tabo pa ne grem na morje user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
13.6.2008 9:37:16   
Jumpy
Jorja - res je velik avguštin!

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
13.6.2008 9:38:31   
pajac

pajac, kaj pa peter zdaj, ko je velik. A je še milky fan?

dojila sva se še 2x dnevno (zjutraj in zvečer), sam me je zvečer sam skenslal... Če mu pa kaj manjka pa se priklopi user posted image user posted image user posted image

Zjutraj pa imava obred cartanja in dojenja user posted image user posted image user posted image (seveda, če ni ati zraven, ker pol on zmaga user posted image user posted image )

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
13.6.2008 9:39:35   
Jumpy
Gašper je bil zadnjič, ko je dal Miha kri zraven. Jasno, se je Miha jokal. A veste kaj je Gašper naredil (ves vesel, da ni on na stolu)?

Zapel je pesmico:

Miha se pa joka,
kaj mu je,
hlačke ma polulane,
sram ga je...
user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
13.6.2008 9:42:28   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Gašper je bil zadnjič, ko je dal Miha kri zraven. Jasno, se je Miha jokal. A veste kaj je Gašper naredil (ves vesel, da ni on na stolu)?

Zapel je pesmico:

Miha se pa joka,
kaj mu je,
hlačke ma polulane,
sram ga je...
user posted image

lumpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
13.6.2008 9:42:35   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Zapel je pesmico:

Miha se pa joka,
kaj mu je,
hlačke ma polulane,
sram ga je...
user posted image

user posted image user posted image user posted image
Kolk so posrečeni tvoji otroci.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
13.6.2008 9:44:31   
Talika19
Jorja, kako so smešni ti pediatri. Pri meni je pa bila zelo vesela, da se še dojiva in je rekla, naj se še kar naprej. Pa tudi sestra je bila zelo zadovoljna, ko je vprašala, če se še dojiva.

Koliko pa se še dojita?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
13.6.2008 9:45:29   
Talika19
Bravo Peter!user posted image user posted image user posted image Saj zdej pa ga lahko že okronamo za prvega hodečega avgustovčka, kajne? Ne vem, če še kateri drugi toliko hodi.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
13.6.2008 9:53:12   
Antigona
Pajac sem včeraj pozabla napisat. Je blo zlo zlo luštn pr teb če odmislm "kristl" (piši kao što govoriš)...
Peter je res car, ta prvi avgustovček k hod, pa še med najmlajšimi je user posted image  user posted image  user posted image

Luka mi je včer zaspal skor takoj ko sem se odpeljala od tebe in je spal do doma pol ure, pojedu kosilo in šel naprej spat in je pol spal še 1,5-2 uri...
Pa sem se ful sekirala da ne bo spal naprej ko je tolk dolg v avtu spal user posted image  user posted image  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
13.6.2008 9:54:52   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Jorja, kako so smešni ti pediatri. Pri meni je pa bila zelo vesela, da se še dojiva in je rekla, naj se še kar naprej. Pa tudi sestra je bila zelo zadovoljna, ko je vprašala, če se še dojiva.

Koliko pa se še dojita?

Pri nas so pa kar indiferentni do tega, se mi zdi. Mislim, fino, če mati doji prve mesece, pol pa nič ne ploskajo ali grajajo. Samo vprašajo na vsakem pregledu, če še dojiš in si zapišejo, če ne dojiš več.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
13.6.2008 9:55:09   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Pajac sem včeraj pozabla napisat. Je blo zlo zlo luštn pr teb če odmislm "kristl" (piši kao što govoriš)...
Peter je res car, ta prvi avgustovček k hod, pa še med najmlajšimi je user posted image  user posted image  user posted image

Luka mi je včer zaspal skor takoj ko sem se odpeljala od tebe in je spal do doma pol ure, pojedu kosilo in šel naprej spat in je pol spal še 1,5-2 uri...
Pa sem se ful sekirala da ne bo spal naprej ko je tolk dolg v avtu spal user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Lukija, pridita še kaj na obisk....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
13.6.2008 9:56:33   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Lukija, pridita še kaj na obisk....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ja... pa kave ti več ne skuham, si jo boš kar sama...user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
13.6.2008 9:58:48   
JORJA
Jorja kolk se pa Avguštin še doji?? Je pa velik dedc user posted image user posted image user posted image

Ja čez dan 4x in ponoči 3x-4x odvisno od noči...je pa res da zdaj to ni več samo hranjenje ampak bolj cartanje.
Danes ponoči se je "samo " 2x priklopil , seveda ni nič vlekel ampak se samo cartal...user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
13.6.2008 10:00:12   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Ja čez dan 4x in ponoči 3x-4x odvisno od noči...je pa res da zdaj to ni več samo hranjenje ampak bolj cartanje.
Danes ponoči se je "samo " 2x priklopil , seveda ni nič vlekel ampak se samo cartal...user posted image user posted image

user posted image kdaj pa je GH?? Zato pa je velik dedcuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
13.6.2008 10:02:47   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Pri nas je pa čez dan čisto odvisno od dneva. Včasih samo zjutraj in zvečer, drugič pa tudi večkrat. Dojenje je bolj tolažba, če se ful dere in ga ne morem drugače umirit. Zdej recimo ko mu zobki ven rinejo. Ponoči pa še ful dostikrat. Že zvečer se začne, ko se zbuja in če ga ne morem drugače uspavat, ga dam na joško in se potem umiri. Je pa tako, da vedno vleče kar nekaj časa. Saj ni čudnega, da ima skoraj 10kg, sem ga ravno danes tehtala.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?