|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
12.6.2008 22:04:29   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

IZVIRNO SPOROČILO: mony5

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

pupsi pa pejt pa boš šla za balerinke pogledat...pa lenča prid pol še tiuser posted image

Jaaaaa Lenča pridi k te že dolgo nisem videla user posted image user posted image user posted image

sem še ista, žaluser posted image user posted image user posted image user posted image
odvisn kdaj bi mala vstala...pa slabo vreme bo, mrbit pa šibneva, saj naju nč ne ovira kaj velizgauser posted image

no super, pol se pa zjutri slišmo pa bomo vidle kako pa kaj a prov...user posted image

provuser posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
12.6.2008 22:07:34   
Anonimen
Sisy komot pr men, sam kave nimamuser posted image

No se ju3 slišimo in zmenimouser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3102
12.6.2008 22:21:30   
mojca 32

kače!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne maram jih oz mam strah pred njimi odkar sem jo mela za vratom v ZOO-ju da zgubiš strah... brrrrrrrrrr

baje jih je velik letos pa ne maram strašit, sam mormo bit pozorni k mamo te male štručke

in mi2 prideva jaz vsa panična, joj kače... in že po 2h Krka jo zagledam pra.... in to kar dolga, v glavnem pokvarla mi je. saj pol se navadiš, ampak čekirala sem pa skoz, razen v vodi, pa oken nisem pustila met odprtih...

mi je pa tud brat povedla, da se jih je treba res pazit k zdaj so tople zime in zato jih ni malo pa sovražnikov glih nimajo velik

ne maram strašit, pač le moja izkušnja

no je pa res, da smo bli v campu, kjer ni velik ljudi, na pagu recimo se zihr umaknejo k je skoz verkehr in folk

ne da bi te strašila ampak nami so na Hvaru domačini povedal da se gredo tud v vodouser posted image  

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
12.6.2008 22:22:05   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Sisy komot pr men, sam kave nimamuser posted image

No se ju3 slišimo in zmenimouser posted image

ne ne sej sm se hecala...bomo vidle...jst po en stran ne bi letala v btc ker mi ful cajta vzame,po drugi bi pa rada vidla lenčo...

se slišimo

nočko

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
12.6.2008 22:23:41   
Antigona
Pišuka Poldi, tolk hitr pišete da mi tud brat ne rata ko morm še eno knjigo za mojga sestavt user posted image  user posted image  user posted image

Janana sem ti poslala na mail...

Lenča fotko iz piknika imam zate...

Sisy in Srursa jutr vama pa ziher pošljem originale. Sem se pravkar spomnla, ampak moj že tko zdele pošilja v Italijo eno knjigo za narest prek maila in mi internet dela zelo zelo počasi. Mi je ves prenos pokuru user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
12.6.2008 22:25:31   
mojca 32
IZVIRNO SPOROČILO: ****

geslo-smtuser posted image

Pa ne mene ne vem kako zjtuser posted image
pa ste čist ok sploh tisauser posted image jaz ti svoje ne upam pokazatuser posted image user posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
12.6.2008 22:26:20   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Pišuka Poldi, tolk hitr pišete da mi tud brat ne rata ko morm še eno knjigo za mojga sestavt user posted image  user posted image  user posted image

Sisy in Srursa jutr vama pa ziher pošljem originale. Sem se pravkar spomnla, ampak moj že tko zdele pošilja v Italijo eno knjigo za narest prek maila in mi internet dela zelo zelo počasi. Mi je ves prenos pokuru user posted image
a lohk na ziga26@volja.net....moj kompjuter ne dela

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
12.6.2008 22:31:28   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32

kače!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne maram jih oz mam strah pred njimi odkar sem jo mela za vratom v ZOO-ju da zgubiš strah... brrrrrrrrrr

baje jih je velik letos pa ne maram strašit, sam mormo bit pozorni k mamo te male štručke

in mi2 prideva jaz vsa panična, joj kače... in že po 2h Krka jo zagledam pra.... in to kar dolga, v glavnem pokvarla mi je. saj pol se navadiš, ampak čekirala sem pa skoz, razen v vodi, pa oken nisem pustila met odprtih...

mi je pa tud brat povedla, da se jih je treba res pazit k zdaj so tople zime in zato jih ni malo pa sovražnikov glih nimajo velik

ne maram strašit, pač le moja izkušnja

no je pa res, da smo bli v campu, kjer ni velik ljudi, na pagu recimo se zihr umaknejo k je skoz verkehr in folk

ne da bi te strašila ampak nami so na Hvaru domačini povedal da se gredo tud v vodouser posted image  

pa še res je, jaz sem kačo tud v vodi že vidla...

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
12.6.2008 22:33:32   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: janana

IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

a lohk na ziga26@volja.net....moj kompjuter ne dela

evo sem, že leti...

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
12.6.2008 23:00:14   
Anonimen
Evo mene,sem mogla dva piščanca razkosat.Pismo jest nisem za takle.Ok,jest bi po svoje rezala ampak moj ima to strogo in me je skoz pizdu zravenuser posted image ****ti domači velikanski piščanci.Je mela sam rit 1 kilouser posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 3110
12.6.2008 23:01:46   
Anonimen
Aja nobene ni večuser posted image

Jutri se lepo imejte,če se dobite.Poopsika nabavi lepe balerinkeuser posted image

Nočko

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3111
13.6.2008 7:21:19   
abc100
Dobro jutro. ZA nami je mirna noč, tko da verjetno ni nič hujšega. Janez še pančka. Sem ga pa šla pogledat preden sem šla spat in je bil vroč. Zgleda da ga ne moti, ker še nikoli se ni zbujal, kadaj je imel mal višjo temperaturo. Samo takraT SE JE, KO JO JE IMEL 39. ups črke.

Kako ste spale?

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
13.6.2008 7:30:33   
Anonimen
Jutrouser posted image

Mi smo spali super, samo mal bi še lohk potegnil, ne pa, da sva bili s Tjašo že ob 5. 30 pokonc, itakuser posted image .

Zdej pa že razturava po sobi, valda, če je pa 11 ur spalauser posted image .

Abc verjetno ni nič hujšega, mogoče bo še pa kak zobek ven prilezeluser posted image

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 3113
13.6.2008 7:39:43   
abc100

Jutrouser posted image

Mi smo spali super, samo mal bi še lohk potegnil, ne pa, da sva bili s Tjašo že ob 5. 30 pokonc, itakuser posted image .

Abc verjetno ni nič hujšega, mogoče bo še pa kak zobek ven prilezeluser posted image

Ni nikjer ni vidit. Pa pomoje je 38,3 previsoka za zobke? A ni?

Zakaj se nam nisi pohvalila, da greš Tino poslušat?user posted image user posted image user posted image user posted image

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
13.6.2008 7:54:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Jutrouser posted image

Ni nikjer ni vidit. Pa pomoje je 38,3 previsoka za zobke? A ni?

Zakaj se nam nisi pohvalila, da greš Tino poslušat?user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne bi vedela, nimamo zobkov pa ne vemuser posted image

Ma nisem hotla..kaj pa vem...user posted image user posted image ...sej bi povedala kasneje, po Londonuuser posted image .

Samo me je res tolk presenetil...jst sem mu ves čas najine veze govorila, da obožujem Tino, da je to moja največja želja videt njen koncert, vse dvdje njene mam( koncerte), cdje, film o nje, ni da niuser posted image ...prava oboževalkauser posted image . Ampak sem bila prepričana, da ne bo več nastopala, ker je imela pred leti poslovilno turnejo...potem pa takle šok, sem ful slabo spala,ker sem bla čist naspidirana,  sam nisem hotla napisat, ker bi potem mogla povedat zakaj sem slabo spalauser posted image .

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 3115
13.6.2008 8:28:11   
Talika19
Dobro jutro!

Kaj se nama je že navsezgodaj zgodilo.user posted image user posted image  Danes naj bi pripeljali olje in sva ga žal z malim prespala.user posted image  Je moral moj pridet iz službe, ker me ni mogel zbudit.user posted image user posted image user posted image Itak, če imam pa telefon v jedilnici, do spalnice se pa ne sliši. user posted image  Jao, ne moreš verjet.user posted image  Saj meni je smešno, mojemu pa najbrž ni bilo, ko je moral iz službe letet.user posted image

No mi smo pa imeli žurko ponoči. Mark je od 24h do 2h skoz jokal,user posted image user posted image potem pa sem mu dala svečko in sva zaspala do malo pred osmo.user posted image user posted image user posted image  Zdej mu druga enka ven rine in ga ful matra. user posted image

Glih enkrat dolgo spiva, pa glih takrat to ni ok. Mah so že rešili, mi jih vsaj ne bo treba zdej cel dan čakat.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
13.6.2008 8:31:39   
Talika19
Kolk sem se vam pa včeraj nasmejala, predvsem uni fori z rojevanjem kobilice.user posted image user posted image user posted image
Razno razne golazni pa tudi jaz ne maram.
Sem bila v Črni Gori na Skadarskem jezeru in v njem plavajo neke kače, ki sicer niso strupene ampak itak, da nisem šla v vodo. Grrrrrrrr, da jo vidim zraven mene.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
13.6.2008 8:34:33   
Talika19
Poopsika, a greš na koncert Tine Turner? Ona je res carica, meni je tudi všeč.
Pa tale tvoj Simon je pa res neverjeten, kaj ti vse pripravi.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
13.6.2008 8:35:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Pa tale tvoj Simon je pa res neverjeten, kaj ti vse pripravi.user posted image user posted image

jauser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3119
13.6.2008 8:37:24   
Anonimen

Dobro jutro!

Kaj se nama je že navsezgodaj zgodilo.user posted image user posted image  Danes naj bi pripeljali olje in sva ga žal z malim prespala.user posted image  Je moral moj pridet iz službe, ker me ni mogel zbudit.user posted image user posted image user posted image Itak, če imam pa telefon v jedilnici, do spalnice se pa ne sliši. user posted image  Jao, ne moreš verjet.user posted image  Saj meni je smešno, mojemu pa najbrž ni bilo, ko je moral iz službe letet.user posted image

No mi smo pa imeli žurko ponoči. Mark je od 24h do 2h skoz jokal,user posted image user posted image potem pa sem mu dala svečko in sva zaspala do malo pred osmo.user posted image user posted image user posted image  Zdej mu druga enka ven rine in ga ful matra. user posted image

Glih enkrat dolgo spiva, pa glih takrat to ni ok. Mah so že rešili, mi jih vsaj ne bo treba zdej cel dan čakat.

Ej super, da vsaj trddno spi tale tvoj polhekuser posted image ...če
e težko zaspi ga vsaj nič ne more zbudituser posted image . Če bi nam olje prpelal bi bla Tjaša tisto sekundo v luftuuser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3120
13.6.2008 8:41:11   
Talika19

Dobro jutro!

Ej super, da vsaj trddno spi tale tvoj polhekuser posted image ...če
e težko zaspi ga vsaj nič ne more zbudituser posted image . Če bi nam olje prpelal bi bla Tjaša tisto sekundo v luftuuser posted image

imamo ravno na drugi strani spalnico in se nič ne sliši, saj ga jaz tudi nisem slišalauser posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
13.6.2008 8:43:07   
Anonimen
aja, mi imamo pa spalnično okno direkt na dvoriščeuser posted image , kok je šele to zoprn!

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3122
13.6.2008 8:43:50   
kawasakica
kak ste ble včeraj frajerske, ste me pa malo prestrašle z živalcami. Jaz se od pajka naprej tak bojim, da si ne morte predstavljat. Ko kaka afnica skačem, in se derem - kričat ne znamuser posted image
Se tolažim, da je naš apartma v mestu - tam ni pajkovuser posted image
Zdaj ko je tako user posted image  vreme, si sploh ne predstavljam da že drug teden gremo
Talika user posted image user posted image za spanje, se vidi, da ga rabiš. Mislim, da se tvoj ni nič jezil, glede na to, da že skoraj 10 mesecev nisi normalno spala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
13.6.2008 8:51:42   
Antigona

jauser posted image

Bravo za Simona user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Tale tvoj pa res ni od muh user posted image

Pa dobro jutro vsem skupaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
13.6.2008 9:28:55   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: janana

antigona...vidm da si gor...kje lohk vidim petra od pajacke ko hodi.

če že nisi dobila
http://www.youtube.com/watch?v=LnZk3_a_zhM

pa še malo bolj sigurno:
http://www.youtube.com/watch?v=lWSZJbWNdo8

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?