|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
11.6.2008 8:28:56   
JORJA
Dobro jutro!
Že na vse zgodi me spravite v dobro voljo user posted image user posted image
Poopsika te čisto razumem....sem imela isto iskušnjo...pred dvema letoma sem si kupila fanje hlače, malo prevelike, jih dam zožat in od takrat jih več ne dobim gor. user posted image  Tako sem bla jezna.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
11.6.2008 8:29:06   
Anonimen
jst imam pa prav lep trebuščekuser posted image ..sej se lahko mal pohvalm neuser posted image , da ne bom sam jamralauser posted image

(odgovor članu saskija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2577
11.6.2008 8:29:32   
saskija
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

IZVIRNO SPOROČILO: saskija

poopskika oblekca je zelo lušna taka ozka, z dekoltejem črno bela kombinacija elegantna in hkrtai ne preveč resna - ampak jaz sem v njej kot neka nemška turistka- no vsaj zdi se mi tako.

joj pa kje jih pobirateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
user posted image a si jo slučajno v Mangu kupila??Verjetno ne ane, ampak tam sm jst eno lepo črno belo oblekco gledala, podobno tvojemu opisu

kupila sem jo v xanaki sem mislila it samo kruh v leclerc kupit pa sem prišla z eno veliko vrečo cunj domov pa brez kruha, ker se je potem že tako mudilo domov

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
11.6.2008 8:29:52   
Anonimen

šibam na pohorje lepo se imejte pa poopsika oblekca je sigurno sedaj še bolj sexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

hvaaaaaaaaaaalauser posted image
Tvoja pa tudiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image

(odgovor članu saskija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2579
11.6.2008 8:30:19   
saskija

jst imam pa prav lep trebuščekuser posted image ..sej se lahko mal pohvalm neuser posted image , da ne bom sam jamralauser posted image

srečnicccccccccccccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image  jaz pa imam tako lepega možaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
11.6.2008 8:30:34   
Anonimen

user posted image

poopskika oblekca je zelo lušna taka ozka, z dekoltejem črno bela kombinacija elegantna in hkrtai ne preveč resna - ampak jaz sem v njej kot neka nemška turistka- no vsaj zdi se mi tako.

joj pa kje jih pobirateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
user posted image a si jo slučajno v Mangu kupila??Verjetno ne ane, ampak tam sm jst eno lepo črno belo oblekco gledala, podobno tvojemu opisu

kupila sem jo v xanaki sem mislila it samo kruh v leclerc kupit pa sem prišla z eno veliko vrečo cunj domov pa brez kruha, ker se je potem že tako mudilo domov

been thereuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saskija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2581
11.6.2008 8:31:05   
Anonimen

srečnicccccccccccccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image  jaz pa imam tako lepega možaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

itak, če je pa pilotuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saskija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2582
11.6.2008 8:31:45   
Jumpy

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Mortadelauser posted image user posted image user posted image To je še dobr,jaz sem ko pasja radostuser posted image user posted image

pa ne dam bom spet mogla aktivirat: smajlikikomajzadržuje...sejvestekajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
11.6.2008 8:32:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Dobro jutro!
Že na vse zgodi me spravite v dobro voljo user posted image user posted image
Poopsika te čisto razumem....sem imela isto iskušnjo...pred dvema letoma sem si kupila fanje hlače, malo prevelike, jih dam zožat in od takrat jih več ne dobim gor. user posted image  Tako sem bla jezna.....user posted image

ojej ta je tud krutauser posted image ...
ma jezi me, ker je edina tako oblekca k jo mam pa draga je bla...user posted image

mah kar je je...bom pa mal nogce kazala, moje sexi fuzbalerske nogceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2584
11.6.2008 8:32:28   
JORJA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
11.6.2008 8:32:40   
saskija

ja to o pilotih je samo fama sem spoznala že nekaj orng grdihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
11.6.2008 8:33:13   
Anonimen

ja to o pilotih je samo fama sem spoznala že nekaj orng grdihuser posted image user posted image user posted image

sem vedla, da boš to reklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saskija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2587
11.6.2008 8:34:04   
Anonimen
mislm a ne morjo te RR enkrat popravtuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2588
11.6.2008 8:34:24   
Anonimen
a še nisi na Pohorju???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2589
11.6.2008 8:35:27   
kawasakica

kawasakica, sem ti jst poslalauser posted image

hvala hvala, grem hitro pogledat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
11.6.2008 8:37:08   
Jumpy
Saskija, a mogoče nosiš tunike? Ker v tistih pa tudi jaz zgledam kot nosečnica. Naredijo lepe zize, spodaj pa zgleda kot, da nekaj prikrivaš.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
11.6.2008 8:37:59   
kawasakica

poopsika jaz te čisto razumem- sama imam za naslednjo soboto tudi že kupljeno novo oblekco takšno črno belo in ko sem si jo zdaj spet na sebe potegnila imam občutek da sem v njej kot mortadela in resno razmišljam ali naj si grem kupit kaj drugega, lai naj potegnem z omare kaj starega, naj stradam ali naj preprosto ne gremuser posted image user posted image

evo me res zanima, da te končno vidim. Sigurno si suha, da bom samo nahrbtnik z Jakecom vidla.
user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
11.6.2008 8:38:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Saskija, a mogoče nosiš tunike? Ker v tistih pa tudi jaz zgledam kot nosečnica. Naredijo lepe zize, spodaj pa zgleda kot, da nekaj prikrivaš.user posted image

se strinjam

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2593
11.6.2008 8:40:23   
Antilopa
Dobro jutro user posted image

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
11.6.2008 8:41:40   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

Dobro jutro user posted image

Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
11.6.2008 8:42:57   
Jumpy

IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

se strinjam

Anede.user posted image  Zato se jih raje izogibajmo. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
11.6.2008 8:43:20   
Jumpy
Moram it delat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
11.6.2008 8:43:23   
Antilopa

tiste ki ste že več kot 1X rodile še imate kaj trebuha ali nič, resno vprašam. in kaj delate da ste ga izgubile in prosim ne napišite nič ker to mi ne pomaga. sem pa že čisto zafrustrirana s tem lampom.

Po prvem porodu je šel v 6-ih mesecih nazaj, zdaj pa user posted image user posted image   Sicer ne manjka več dosti, ampak me vseeno nervira... Sem pa prvič delala trebušnjake "črvst trebuh v 4 min" in moram reči, da mi je pomagalo... jih je pa od začetka mučno delati, ker so precej težki user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
11.6.2008 8:44:17   
Jumpy
Samo še ta post, da bo 1800 objav, ker mi 1799 ni všeč. user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
11.6.2008 8:50:37   
kawasakica
sem ziher pol ure brala za nazaj, še dobro, da se Luka sam animira na tleh. Slikice so zakon, ful ste lepe VSE.
Nitka čestitke, Peter je pa tak caruser posted image user posted image
Evo zdaj grem probat malega spat spravit, da se končno lahko s Saskijo vidimuser posted image
Joj to moram povedat kak neidgovorna mama sem
sem zdaj ful v rr padla in sploh nisem gledla kaj Luka dela, pol pa oko vržem in vidim, da stoji zraven vrat, se jih drži in jih potiska, da tolčejo v oni štopl na tleh. Si predstavljate kaj bi se lahko zgodlo, če bi ga vrata nazaj potisnilauser posted image
Mislim zdaj mi ga bo tak socialna vstran vzela, ko to tak pred vsemi razlagam

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?