|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
11.6.2008 6:40:26   
Jumpy
Dobro jutro!

Samo komentarji. user posted image  Sem videla, da ste me opravljale.user posted image  user posted image user posted image user posted image  

Med noricami nisem imela nobenega antibiotika. Antibiotik sta dobila Gašper in Miha, gašperju se je nekaj noric zagnjilo, miha pa je dobil še eno virozo in ker je še slabokrven, jih je dobil preventivno.
Jaz sem norice preživela brez problemov, tko kot večina otrok.user posted image

Trebuh - mislim, da ga nimam. user posted image  Mislim, nimam več vbočenega kot sem ga imela prej, ampak je sedaj - po mojem mnenju lepo ohlapno okrogel.user posted image  Skratka, sem zadovoljna, da se je malo izbočil, da ne zgledam čist ploščata iz strani. user posted image  

Bravo nitka!!! user posted image  user posted image  user posted image  

Bravo peter!!! user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
11.6.2008 7:50:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

Poopskika veš kaj pravijo psihologi in psihoterapevti o tistih, ki si na nobeni sliki niso všečuser posted image user posted image user posted image user posted image  no ti ne bom povedala ugotovi samauser posted image

Kaj? A da sem zrela za v Polje oz. vam bližji Ormož?user posted image user posted image
Ne ne, draga Saskija, tko hudo pa ni...eni so bolj fotogenični, drugi manj, jst sem pač manj in to je resnica ne pa slaba samopodoba.
Sej imam veliko slik, kjer sem si pa všeč, zelo všeč,k mislm, da se huda k strela ups...zdej sem pa že pretirano smaozvestna a??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saskija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2552
11.6.2008 7:53:49   
Anonimen
Dobro jutro!

Jst sem pa tolk slabe voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...sem v soboto neslo uno oblekco za poroko malo skrajšat, ker je bila malo predolga in ker meni tako dolge obleke ne  pašejo sem se odločila, da jo nesem popravt.
In sva se s šiviljo lepo zmenile, da mi ne bo preveč skrajšala, samo par cm, tud zacahnale sva do kolen...
včeraj pa pridem po oblekco, jo oblečem in šit...še par cm nad koleni mi je skrajšala...zdej je čisto drugačna, izgubila je tisti eleganten pridih pa še čisto nič mi ne paše...pa sem ji rekla, da nočem nad kolenom!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa nisem nič znila, vzela in šla....pa drago sem plačala zanjo zdej pa to....
Pa tolk sem povdarjala, da ne sme bit prekratka...čist mi je masaker na oblekci nardila...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2553
11.6.2008 8:05:34   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

hmmm... sem tudi sebi poslala pa nomralno odpre... sam mogoče je prevelik fajl...

vem, da me včeraj ni blo gor, ampak jaz bi tud pogledala, če še meni lahko pošlješ prosim

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
11.6.2008 8:07:04   
Anonimen
kawasakica, sem ti jst poslalauser posted image

(odgovor članu kawasakica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2555
11.6.2008 8:08:37   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Dobro jutro!

Jst sem pa tolk slabe voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...sem v soboto neslo uno oblekco za poroko malo skrajšat, ker je bila malo predolga in ker meni tako dolge obleke ne  pašejo sem se odločila, da jo nesem popravt.
In sva se s šiviljo lepo zmenile, da mi ne bo preveč skrajšala, samo par cm, tud zacahnale sva do kolen...
včeraj pa pridem po oblekco, jo oblečem in šit...še par cm nad koleni mi je skrajšala...zdej je čisto drugačna, izgubila je tisti eleganten pridih pa še čisto nič mi ne paše...pa sem ji rekla, da nočem nad kolenom!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa tolk sem povdarjala, da ne sme bit prekratka...čist mi je masaker na oblekci nardila...

Ojej, user posted image user posted image , saj po mojem samo ti opaziš to razliko. Najbrž bo vsem ostalim vseeno ful lepa.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
11.6.2008 8:10:24   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

hmmm... sem tudi sebi poslala pa nomralno odpre... sam mogoče je prevelik fajl...

vem, da me včeraj ni blo gor, ampak jaz bi tud pogledala, če še meni lahko pošlješ prosim

sem ti poslala sms če se dobiva danes kaj pa vidim da tu gor visišuser posted image user posted image user posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
11.6.2008 8:12:18   
saskija
poopsika jaz te čisto razumem- sama imam za naslednjo soboto tudi že kupljeno novo oblekco takšno črno belo in ko sem si jo zdaj spet na sebe potegnila imam občutek da sem v njej kot mortadela in resno razmišljam ali naj si grem kupit kaj drugega, lai naj potegnem z omare kaj starega, naj stradam ali naj preprosto ne gremuser posted image user posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
11.6.2008 8:12:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Dobro jutro!

Ojej, user posted image user posted image , saj po mojem samo ti opaziš to razliko. Najbrž bo vsem ostalim vseeno ful lepa.user posted image

Talika hvala za tolažbouser posted image .
Sam jezna sem, ker sva se zmenile točno do kje mora biti in ona mi je hotla bolj skrajšat jst sem ji pa rekla, da ne NE in da hočem samo nimimalno in je naredila točno to, kar sem ji strogo rekla, da neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 2559
11.6.2008 8:13:45   
Anonimen

poopsika jaz te čisto razumem- sama imam za naslednjo soboto tudi že kupljeno novo oblekco takšno črno belo in ko sem si jo zdaj spet na sebe potegnila imam občutek da sem v njej kot mortadela in resno razmišljam ali naj si grem kupit kaj drugega, lai naj potegnem z omare kaj starega, naj stradam ali naj preprosto ne gremuser posted image user posted image

a si ti moj klon?user posted image user posted image user posted image

ma jst sem končno našla super oblekco in vse, samo mal jo je blo treba skrajšat in sem še večjo bedarijo naredila.

Jst na tvojem mestu kr neb šlauser posted image user posted image user posted image user posted image đouk

Mortadelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saskija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2560
11.6.2008 8:15:21   
saskija

Poopskika veš kaj pravijo psihologi in psihoterapevti o tistih, ki si na nobeni sliki niso všečuser posted image user posted image user posted image user posted image  no ti ne bom povedala ugotovi samauser posted image

Kaj? A da sem zrela za v Polje oz. vam bližji Ormož?user posted image user posted image
Ne ne, draga Saskija, tko hudo pa ni...eni so bolj fotogenični, drugi manj, jst sem pač manj in to je resnica ne pa slaba samopodoba.
Sej imam veliko slik, kjer sem si pa všeč, zelo všeč,k mislm, da se huda k strela ups...zdej sem pa že pretirano smaozvestna a??user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ne ni takšna razlaga, ampak tisti, ki si niso všeč na slikah vsaj na večini pravijo, da so preveč samozavestni in ne obratno- ampak veš jaz imam za sabo le dve leti izobraževanja za psihoterapijo natančneje transakcijsko analizo- 7 let še mi manjka tako, da jaz ravno nisem neka avtoriteta na tem področju pa še sama kot vidiš sem neke vrste pacientkauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
11.6.2008 8:16:38   
saskija

ma jst sem končno našla super oblekco in vse, samo mal jo je blo treba skrajšat in sem še večjo bedarijo naredila.

Jst na tvojem mestu kr neb šlauser posted image user posted image user posted image user posted image đouk

Mortadelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa nimam kaj skrajšat ampak mogoče da kako tuniko kupim  pa si dam tablo sem že rodila tri otrokeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
11.6.2008 8:17:15   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image  ne ni takšna razlaga, ampak tisti, ki si niso všeč na slikah vsaj na večini pravijo, da so preveč samozavestni in ne obratno- ampak veš jaz imam za sabo le dve leti izobraževanja za psihoterapijo natančneje transakcijsko analizo- 7 let še mi manjka tako, da jaz ravno nisem neka avtoriteta na tem področju pa še sama kot vidiš sem neke vrste pacientkauser posted image user posted image

res?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no zame to ne držiuser posted image user posted image user posted image user posted image

mislm, da sva si nekje blizu....kar se pacientke tičeuser posted image

(odgovor članu saskija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2563
11.6.2008 8:18:37   
Anonimen

jaz pa nimam kaj skrajšat ampak mogoče da kako tuniko kupim  pa si dam tablo sem že rodila tri otrokeuser posted image user posted image

a dej, dejuser posted image ...pomoje maš prov fajno oblekco...a jo lahko kje vidimo??

(odgovor članu saskija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2564
11.6.2008 8:18:39   
saskija
Jumpy ti si srečka s tem trebuhom.user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
11.6.2008 8:19:03   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

evo nitka se je danes mal bolj konkretno plazila. če kero zanima: http://blog.pef.uni-lj.si/zalenka/2008/06/10/plazimo/

Bravo Nitka, sedaj pa gre že za res.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
11.6.2008 8:21:49   
Anonimen
Mortadelauser posted image user posted image user posted image To je še dobr,jaz sem ko pasja radostuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2567
11.6.2008 8:23:17   
saskija
poopskika oblekca je zelo lušna taka ozka, z dekoltejem črno bela kombinacija elegantna in hkrtai ne preveč resna - ampak jaz sem v njej kot neka nemška turistka- no vsaj zdi se mi tako.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
11.6.2008 8:23:29   
Talika19

Dobro jutro!

Talika hvala za tolažbouser posted image .
Sam jezna sem, ker sva se zmenile točno do kje mora biti in ona mi je hotla bolj skrajšat jst sem ji pa rekla, da ne NE in da hočem samo nimimalno in je naredila točno to, kar sem ji strogo rekla, da neuser posted image user posted image user posted image

to je res grdo od njeuser posted image user posted image

to je tako kot sem jaz včasih hodila k frizerju in sem rekla naj me ostrižejo kakšen cm, nato so me pa 10cmuser posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
11.6.2008 8:24:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Mortadelauser posted image user posted image user posted image To je še dobr,jaz sem ko pasja radostuser posted image user posted image

pa ne dam bom spet mogla aktivirat: smajlikikomajzadržuje...sejvestekajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2570
11.6.2008 8:25:41   
Anonimen

poopskika oblekca je zelo lušna taka ozka, z dekoltejem črno bela kombinacija elegantna in hkrtai ne preveč resna - ampak jaz sem v njej kot neka nemška turistka- no vsaj zdi se mi tako.

joj pa kje jih pobirateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
user posted image a si jo slučajno v Mangu kupila??Verjetno ne ane, ampak tam sm jst eno lepo črno belo oblekco gledala, podobno tvojemu opisu

(odgovor članu saskija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2571
11.6.2008 8:25:58   
Anonimen
talika, točno touser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2572
11.6.2008 8:26:51   
Talika19
Ampka glede te kože na trebuhu je pa tudi pri meni grozno. Tako kot je Birdy rekla, ful kože in vsa nagrbančena kot pri buldogu. Ne vem kako naj bi to šlo stran, razen, če odrežem.user posted image  Pa ne se vame vtaknit, saj drugače sem čisto zadovoljna s seboj, samo imela bi pa trebuh vsaj tak kot pred porodom.
Je pa res, da sem ful lena za telovadit.user posted image Na telovadbi sem še delala, zdej doma pa nič.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
11.6.2008 8:26:55   
saskija
šibam na pohorje lepo se imejte pa poopsika oblekca je sigurno sedaj še bolj sexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
11.6.2008 8:28:12   
saskija

Ampka glede te kože na trebuhu je pa tudi pri meni grozno. Tako kot je Birdy rekla, ful kože in vsa nagrbančena kot pri buldogu. Ne vem kako naj bi to šlo stran, razen, če odrežem.user posted image  Pa ne se vame vtaknit, saj drugače sem čisto zadovoljna s seboj, samo imela bi pa trebuh vsaj tak kot pred porodom.
Je pa res, da sem ful lena za telovadit.user posted image Na telovadbi sem še delala, zdej doma pa nič.user posted image

ja saj smo vse zadovoljne, ampak malce nečimerneuser posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?