|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
5.12.2008 11:51:50   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: total

Packe.....
user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
5.12.2008 12:56:38   
memole
Ejla!

Ja vreme je pa danes prav za spat jaz bi danes sam spala!user posted image user posted image

Mi bomo danes tudi miklavžu nastavili krožnik!
Z tamalo bove pa zvečer piškote pekle!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
5.12.2008 14:49:30   
lyra*
Danuser posted image

Em.. glede mojih slik! Jaz sm se pač tak odločlain se bom že spremenila,ko mi bo.  So pa tu na forumu marskikaj sposobi ljudje,ki jim je dolgčasuser posted image Pa z tem ne mislim vas!! Pač dolga zgodba!
Ko pa se boste dobili na kakšni kavici spomladi pa se vam z veseljem pridružim. Bi se vam tut zdj,ko se dobite ampak mam zdj dve princeskiuser posted image

Meni pa bo miklavž prinesel telefooonuser posted image user posted image Se mi je tastari pokvaril in je dragi rekel,da mi novega kupiuser posted image Sam še nevem katerega.. mogoče blackberrya al pa samsung omniouser posted image user posted image Sej drugač miklavž ni tko bogat..Itak v vsakem primeru rabim nov telefon.user posted image
Sem pa tut dobila zjutraj eno pismo,ki mi je polepšala cel danuser posted image user posted image

Mi bomo za božič in novo leto doma.  24.pride moja cela družina na večerjo pol 25. pa z dragim odpreva darila zjutraj. Je tak fajn,ko je jutro in sežinke veni..user posted image Za novo leto pa prideta najini priči in bomo skupaj dočakali novo leto. Ognjemet je itak na Lentu in samo vn stopimo in ga mamo pred očmi. Sam poka pa tak,da je kr groza user posted image

Okeii..grem sam računalnik na baterijo priklopit pa pridm nazajuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
5.12.2008 15:37:55   
Pupsika
Lyra, mene nič ne moti, da se nisi razkrila..saj sem napisala, da imaš vso pravico in to je čisto tvoja stvaruser posted image . Sam zanimalo me jeuser posted image . Aja, pa tud če se ne razkriješ se vidi, da si ful luškanauser posted image

Priden Mikalvž...uuu kako bomo fensiuser posted image ..super za telefonček!

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
5.12.2008 15:39:20   
total
O Iyra lepo te je brat,ti se nič ne sekiri glede slik,je pač tako in bo kmalu bolje a ne'?
Ja men je tut Božič lep,bolj kot Novo leto,mi vedno imamo večerjo,pol pa odpiramo vsi skupaj darila,gremo pa vedno k mojim v Belo krajino..user posted image , ati se vedno potrudi z večerjo,naredi odojka pečenega,pršut in domače jurčke,mami speče domač kruh in veliko peciva...mmmm komaj čakam,januarja bom pa hujšala.user posted image user posted image user posted image to mi je nekaj najlepšega.

Iyra moj dragi je tut včeraj dobil od šefa telefon blackberry,ta poslovni,sam nima mms gor...user posted image drgač je lep.

Mene so pa klicali iz službe,da mam drug teden spet dopust,moramo pokoritsit,joj mi sploh ne paše,bi rajši ga mela kasneje...ampak dober če tko majo pa naj bo,sam ne vem kaj bom delala...user posted image bom šla verjetno na probo obleke,pa bo..user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
5.12.2008 16:25:04   
lyra*
hihihi...sm tak v pričakovanju tega telefona,da je kr grozauser posted image Me ful firbc mantra katerega je izbraluser posted image In se počutim kot en mali otrokuser posted image

Meni je božič nekaj najlepšegauser posted image Tisti filing,ko smrekico okrasiš pa lučke... joj komaj čakamuser posted image
Novo leto pa mi je kr nekajuser posted image Sam,da sm eno leto starejšauser posted image

Mi pa princeski nekaj štrajkata z spanjem... Včeraj sta spali vse skupaj ene pol urceuser posted image user posted image Kr ponavadi sta zaspani že,ko dve uri bedita...Pol pa ko nič ne spita pa je groza nouser posted image No zdj hvala bogu že 3rundo spitauser posted image

Pičim v zmrzovalnik pogledat,če je kakšn sladoleduser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
5.12.2008 20:07:11   
Pupsika
Ena punca mi je pokazala dve slikci šopkov in med tema dvema sem našla svojs anjski šopek.
Mislim to je to...kako je boooožanski, da ga non stop gledam..V mojih barvah je..vijola, črna, bela...mislm huuuuo...
to morate videt!!
Bom prilepila v album!!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
5.12.2008 20:26:50   
total
Lep je..user posted image ,jaz tut še razmišljam o dekoraciji in šopkuuser posted image user posted image user posted image user posted image ,tut men je vijola lepa brava.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
5.12.2008 22:58:11   
lyra*
Jaz ma pa novi telefooon  user posted image user posted image user posted image

No to sm vam mogla povedatuser posted image

Zdj pa se grem cartat z dragim
user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
6.12.2008 14:50:18   
Pupsika
Moje punce!!
Jst sem takooo navdušena, sva se vse zmenila za cvetlično dekoracij, šope, okrasitev avtomobilov, gostilne pa zapestnici za priče..uglavnem vse!!!!
Gospa Veronika je tako zelo prijazna, profesioalna, prijetna..tam sva bila 2 uri, kot, da se celo večnost poznamo, vse mso dorekli. Ma res sem navdušena nad njo, njenim razišljanjem, ustvarjalnostjo...ma kaj naj rečem..kapo dol pred njo, resuser posted image user posted image .
http://www.porocnepravljice.com/portal/
to je njena stran...Kombinacija vijola, bela , črna ji je bila ful všeč in je ila čisto navdušena.

Zvečer vam bom več povedala kaj vse smo se domenili...tolk sem navdušena, da vam ne znam povedat..skoraj toliko kot na poročno obleko.
Vse skupaj nama bo uredila za cca. 600€, kar je super znesek. Pa je vse vključen šopek, dekoracija 2 avtov, okrasitev gostilne, en naprsni šopek za ženina, zapestnicii za priči( zapestnici sta ful hudi, v bistvu ni ravno zapestnica ampak pride cvet na zgornji strani dlani, tko kot kak indijska varianta...kot prstan na sredincu na dlani je pa cvet), dekoracija za prstana namesto blazinice...
Ona vse porihta, pride kamokorli okrasi avta, na isti dan okrasi gostilno...ma ni nobeih skrbi!!

Za njen odnos bi bila pripravljena plačati tudi več, svetovna je, moderna in v koraku s časom,p usti ti vse svoje ideje in predlaga tisto na kar se spozna...resnično ne morem verjeti, da obstajajo taki ljudje.
Hepi, hepi sem!!user posted image

< Sporočilo je popravil Pupsika -- 6.12.2008 14:51:04 >

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
6.12.2008 16:38:26   
total
Pozdravljene v tem deževnem dnevu,sma zdaj z sinekom spala 2 uriuser posted image ,je pasalo. Pupsika teb pa dogaja,ti ni dolgčasuser posted image ,je lušen občutek a?
Jaz mama tut tam cvetličarno v Šmarjeških toplicah,zraven hotela in ona posluje vedno z njimi in pravijo da je super ,se da vse zmenit.Tako da bo mi tut ona krasila avto od njega,pa moj šopek bo naredila,noter dvorano okrasila in zunaj poročni podest in vse kaj spada zraven...moj avto se bo dol krasil v BK ker grem jaz od dol in bomo to dol uredili...moja priča bo tut mela neki kao zapestnico na roki,od njega priča pa verjetno cvet...barve še res ne vem,se morem še odločit..user posted image ,velik jih je...user posted image

http://davidvatovec.com/ tuki si poglejet link od tega tipa fotografa ,je slikal eno poroko po moje nekje tam pr Kopru je to..ful lepo. Zelo se mi dopade njen šopek in kala za naprsni šopek,to bi mela za pričo.krasno.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
6.12.2008 18:36:16   
memole
Total ja lep šopek ima!
Slikana sta pa v solinah!user posted image
Tega fotografa imam jaz najetega!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
6.12.2008 18:51:08   
Pupsika
total, ti zapestinici, ki jo bosta imeli najini priči sta res hudi, ker nista prov zapestnici ampak zgleda tako, ko da imata cvet na zg. strani dlani, potem je pa vse povezan v prstean, težko razložim ampak je res nekaj posebenga.

Lepe slikce, šopek mi je pa luškan...ni pa moj stiluser posted image oz. ne bi pasal k najini dekoraciji.

Midva bova imela v šopku, orhideje, kale in vrtnice in bo skoraj isti kot tisti , ki sem ga včeraj prilepila v album

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
6.12.2008 18:59:09   
lyra*
Danuser posted image

poopsika uuuu super,da si vse zrihtala!user posted image user posted image user posted image user posted image Pa res ne rabiš dosti plačat za to kaj ti bo vse naredlauser posted image

total lep šopek mauser posted image Mogoče bo nekaj takšnega moj. Samo,da bo imel bele kale not. Pa nekaj zelenega.

Glede naprsnih sopkov pa sm se odločla,da jih bo imela moja priča pa njegova priča in ženinuser posted image   Druga se nč ne spomnim in bomo kr tko meli.user posted image

Sam za hudiča se še vedno ne morem za barvo odločituser posted image Mela bi mogoče rumeno al pa zelenouser posted image Z zdaj mam lila sam kaj,ko še sama nevem kaj bi melauser posted image

Lakota na pohodu. Pridem,ko zaspita

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
6.12.2008 19:00:03   
lyra*
Točno na današnji dan čez 6mesecev ob takšnem času pa boma midva že poročenauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
6.12.2008 19:01:19   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

Točno na današnji dan čez 6mesecev ob takšnem času pa boma midva že poročenauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
6.12.2008 21:05:23   
lyra*
Evo žabi spitauser posted image

Zdj,ko mam ravno malo časa bi lahko kaj na seznamu spremenila. Se strinjate? Da dam kakšne podrobnosti zraven..kje bo vse potekalo pa tko..

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
6.12.2008 21:06:50   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

Evo žabi spitauser posted image

Zdj,ko mam ravno malo časa bi lahko kaj na seznamu spremenila. Se strinjate? Da dam kakšne podrobnosti zraven..kje bo vse potekalo pa tko..

Pridne žabeuser posted image user posted image user posted image

Jaaaaaaa, seveda se strinjamouser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
6.12.2008 21:09:54   
total
O Iyra še malo,boš videla kako bo to hiter prišlo...user posted image ,mene kr malo že trema daje,sej komaj čakam,ampak ko na vse pomislim me že zvija...user posted image user posted image user posted image
Boš pred mano,boš svetovala...user posted image

Memole,dober fotgraf,lepe slike jim je naredu..user posted image ,men ma res čudovit šopek,te kale so res neki posebnega..

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
6.12.2008 21:10:31   
total
Ja uredi ga....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
6.12.2008 21:12:27   
Pupsika
Vse smo ful nestrpne in komaj čakamo...potem, ko bo pa ta dan pred nami bomo pa vse čist konecuser posted image ...
Jst dostikrat preden zaspim"sanjam" kako bo vse izpadlo, kako bo lepo...prov film si vrtimuser posted image ...naj bo hitro vsaj marecuser posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
6.12.2008 21:19:12   
lyra*
OKuser posted image Ma katera kakšno idejo? Al kr normalno napišem pod nickom kje bo vse potekalo?Tko nekak :
6.6.2009
Lyra*
civilna poroka:
cerkevna poroka:
slavje:
???????????

Uff...tut jz si zamišljam kak bo vse skupajuser posted image Sploh ponoči,ko hranim user posted image .. In pol se včasih kr smejat začnemuser posted image
Pomoje zgledam ful nora

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
6.12.2008 21:22:38   
total
Men je pa včeraj Miklavž prinesel, denarnico, moderček in hlačke in veliko milko čokolado(ta miklavž je bila tašča),dragi pa Ferrero Rocher,mi je najboljši...user posted image ,pa nastavla sm...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
6.12.2008 21:23:51   
Pupsika
Lyra, ja pomoje je tko super, čist simpl napiši tako kot si pri sebiuser posted image

30.5.2009
Pupsika

civilna poroka: Otočec( na prostem)
slavje: Gostilna Kmečki hram, Kostanjevica na Krki

user posted image user posted image Vse smo majčkeno nore kar se poroke tiče, ampak to v dobrem smisluuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
6.12.2008 21:24:54   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: total

Men je pa včeraj Miklavž prinesel, denarnico, moderček in hlačke in veliko milko čokolado(ta miklavž je bila tašča),dragi pa Ferrero Rocher,mi je najboljši...user posted image ,pa nastavla sm...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Super , priden Miklavž!

Packauser posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......