Pupsika
|
Moje punce!! Jst sem takooo navdušena, sva se vse zmenila za cvetlično dekoracij, šope, okrasitev avtomobilov, gostilne pa zapestnici za priče..uglavnem vse!!!! Gospa Veronika je tako zelo prijazna, profesioalna, prijetna..tam sva bila 2 uri, kot, da se celo večnost poznamo, vse mso dorekli. Ma res sem navdušena nad njo, njenim razišljanjem, ustvarjalnostjo...ma kaj naj rečem..kapo dol pred njo, res . http://www.porocnepravljice.com/portal/ to je njena stran...Kombinacija vijola, bela , črna ji je bila ful všeč in je ila čisto navdušena. Zvečer vam bom več povedala kaj vse smo se domenili...tolk sem navdušena, da vam ne znam povedat..skoraj toliko kot na poročno obleko. Vse skupaj nama bo uredila za cca. 600€, kar je super znesek. Pa je vse vključen šopek, dekoracija 2 avtov, okrasitev gostilne, en naprsni šopek za ženina, zapestnicii za priči( zapestnici sta ful hudi, v bistvu ni ravno zapestnica ampak pride cvet na zgornji strani dlani, tko kot kak indijska varianta...kot prstan na sredincu na dlani je pa cvet), dekoracija za prstana namesto blazinice... Ona vse porihta, pride kamokorli okrasi avta, na isti dan okrasi gostilno...ma ni nobeih skrbi!! Za njen odnos bi bila pripravljena plačati tudi več, svetovna je, moderna in v koraku s časom,p usti ti vse svoje ideje in predlaga tisto na kar se spozna...resnično ne morem verjeti, da obstajajo taki ljudje. Hepi, hepi sem!!
< Sporočilo je popravil Pupsika -- 6.12.2008 14:51:04 >