|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
4.12.2008 22:36:59   
zimbra
Total pazi le, da boš imela pravi modrček za pomerjanje, takega brez naramnic in belega. Na prvo pomerjanje sem jaz prišla s črnim in je potem blo kar nekaj smeha.. niti pomislila nisem na to, dokler nisem tja prišla. user posted image

Za čevlje pa ti je že Pupsika odgovorila, tudi v MA imajo par čevljev ki jih obuješ, ko oblačiš obleke.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
4.12.2008 22:45:52   
Martina27

Jaz pa nič ne hodim več pomerjat, pa bom šla, da lahko dam še jaz slikice v albumuser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
4.12.2008 22:47:02   
Martina27
Jeeeeeeeeeeee pa mi je ratalo nafilat poste, da so mi končno podarili tretjo zvezdico...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj mi dogaja......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
4.12.2008 22:50:55   
zimbra
go, Martina, go user posted image user posted image user posted image

Meni še veliko manjka do druge zvezdice, a do poroke vas bom že zasula s posti.
Jaaaaaa takoj na pomerjanje in sliko v album!

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
4.12.2008 22:52:35   
zimbra
user posted image user posted image user posted image grem spančkat... lahko noč punce.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
4.12.2008 22:54:54   
Martina27
Nočka...jaz tudi grem.....se grem stisnit k mojmu dragemuuser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
5.12.2008 0:18:50   
memole
Čer čveke!

Lyra meni je pa tista mislim da je 12 slika po vrsti ko imaš eno tako srebrno verižico na rožice!user posted image
Una s perjem mi pa ni všeč ti pa lepo pristaja!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
5.12.2008 8:39:46   
Taia005
Jutro punce...
kje pa ste vse....
danes pa hodi Miklavžuser posted image ..jeeee, pa nam bo kaj prinesel......našim sončkom že a ne.......

Nič spet sem v službi......
lp

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
5.12.2008 8:48:08   
Pupsika
Živjo punce!

Ja,Miklavžek je danes...naša žaba je že včeraj imela Miklavža in lutkovno predstavo.
Je bila super duper pridnauser posted image user posted image user posted image Pa Miklavža in Parklja se ni nič balauser posted image .

Danes ji bom pa Miklavž še domov nekaj prineseluser posted image . Mi se za Miklavža bolj simbolično obdarimo...saj je v tem point aneuser posted image .
Kakšno mandaricnco, čokoladko in barvice ji bo prineseluser posted image

Taia, pridna si, pridnauser posted image .

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu Taia005)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
5.12.2008 8:51:16   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: Taia005

Jutro punce...
kje pa ste vse....
danes pa hodi Miklavžuser posted image ..jeeee, pa nam bo kaj prinesel......našim sončkom že a ne.......

Nič spet sem v službi......
lp

A si bla kaj pridna? Potem gotovo kaj dobiš... Tudi jaz čakam al dobim darilo ali parkeljna user posted image

(odgovor članu Taia005)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
5.12.2008 8:54:31   
zimbra
Ej Pupsika, daj poglej malo na stran MA in mi svetuj kaj naj jutri probam.. saj že mam spisek oblek, bi pa rada še tvoje mnenje, ker maš isti okus. user posted image
Edini pogoj je, da nima nobenih naramnic, ovratnikov al česarkoli nad  linijo prsi.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
5.12.2008 9:25:32   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Ej Pupsika, daj poglej malo na stran MA in mi svetuj kaj naj jutri probam.. saj že mam spisek oblek, bi pa rada še tvoje mnenje, ker maš isti okus. user posted image
Edini pogoj je, da nima nobenih naramnic, ovratnikov al česarkoli nad  linijo prsi.

grem zdele takoj pogledatuser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
5.12.2008 9:38:18   
Pupsika
A vam tudi nekaj nagaja, da sploh ne moreš na forum??Moram listat po zadnjih 50 sporočilih, da lahko spoloh odogovorim, če pa kliknem na forum partnerstvo mi skoz javlja neko napakouser posted image user posted image user posted image user posted image

Zimbra, LR so lepe z ovratnikom...La sposa ima tudi lepe samo malo ozke so spodaj, no tele so mi luštne:
Mireia
Medina
Macarena
Sej ostale od La Spose so tudi lepe, samo so ozke spodaj in to meni hecn stojiuser posted image

Two By Rosa
fuuul lepa je Sabina
Sandra
Salome
uuu Fadel je huda
Abaco
Fantastico...wow ta je skoraj cela kolekcija huuudauser posted image

< Sporočilo je popravil Pupsika -- 5.12.2008 9:39:15 >

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
5.12.2008 10:03:17   
zimbra
PUPSIKA, SPLOH NE MOREM VERJETI, KOT DA BI BRALA MOJ SEZNAM!!! user posted image user posted image user posted image

Sori nevestice ker kričim, a sem tako navdušena.. Evo še moj seznam:

La Sposa: Medina in ****ien (ta je všeč moji sestri)
Two by RC: Sandra, Fantastico, Abel, Sabina, Simetria in Sofia

Zdaj pa res komaj čakam da se srečamo. user posted image

Ja, tudi mene zafrkava tale RR odkar so ga spremninjali. Včeraj se sploh nisem mogla logirat, tudi če mi je napisalo "prijava uspela" me je potem spet vrglo na prijavno stranuser posted image Kar neki, no..

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
5.12.2008 10:04:48   
zimbra
Zakaj mi je zdaj pa tele zvedzice v ime obleke napisalo?user posted image
Pa probajmo tako: F.u.k.i.e.n ...

Nisem jaz kriva, da ima tako ime.user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
5.12.2008 10:21:31   
Pupsika
zimbra, to je že kat mal spukiuser posted image ...da naju niso pri rojstvu ločiliuser posted image user posted image

Grem še to F. U.K. I.E.N.pogledatuser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
5.12.2008 10:43:15   
total
Jutro punce,kak bljak dan...user posted image . Moj mišek se je pa danes uredil,bil je tako lep,so šli na lutkovno predstavo in slikanje imajo v vrtecu,pa Miklavža...user posted image Bo treba nekaj naštimat danes...Jaz bom tut nastavla...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ve boste???

Zimbra juter greš v MA? O boš povedala,kako je,jaz tut že komaj čakam..user posted image Koliko časa si prej tuki poklicala?

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
5.12.2008 11:13:45   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: total

Jutro punce,kak bljak dan...user posted image . Moj mišek se je pa danes uredil,bil je tako lep,so šli na lutkovno predstavo in slikanje imajo v vrtecu,pa Miklavža...user posted image Bo treba nekaj naštimat danes...Jaz bom tut nastavla...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ve boste???

Zimbra juter greš v MA? O boš povedala,kako je,jaz tut že komaj čakam..user posted image Koliko časa si prej tuki poklicala?

Itak da bomo nastavle user posted image , če bomo kaj dobile je bolj vprašanje.user posted image

Ja, jutri zjutaj grem v MA, termin pa sem rezervirala enkrat v torek ali sredo, se ne spomnim več, ta teden enkrat. Baje zdaj v decembru še ni takega navala, bolj pričakujejo naval takoj po novem letu.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
5.12.2008 11:22:03   
Pupsika

Itak da bomo nastavle user posted image , če bomo kaj dobile je bolj vprašanje.user posted image

jst sem pa že danes nastavla in danes dobilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
5.12.2008 11:25:55   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Lucy you!!! Bom danes jaz probala, če bo Miklavž kaj mimo hodil..

user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
5.12.2008 11:31:54   
Pupsika

user posted image user posted image user posted image

Lucy you!!! Bom danes jaz probala, če bo Miklavž kaj mimo hodil..

user posted image

Zimbra ampak za tako zgodnje darilo moraš bit pa uiber pridna? user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
5.12.2008 11:36:11   
zimbra
Zimbra ampak za tako zgodnje darilo moraš bit pa uiber pridna? user posted image

Sem, sem.. si čisto zaslužim.
user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
5.12.2008 11:42:03   
total
Packe.....

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
5.12.2008 11:43:17   
Pupsika

Sem, sem.. si čisto zaslužim.
user posted image

pol pa upam, da boš tko vesela darila kot jstuser posted image ...

user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
5.12.2008 11:45:03   
Pupsika

Packe.....

user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......