sxy
|
zimbra...hvala... ja datum je res super in sem vidla da jih je kr nekaj, ki se jih poroči na ta datum. Jaz sem v bistvu rezervirala datum na UE, preko telefona, zapisnika še nisva šla delat, pri župniku sva se dogovorila za priprave na zakon in za dovoljenje, da se lahko poročiva v drugi cerkvi, v cerkvi sva rezervirala datum in pa gostišče za požrtijo sva rezervirala. Se pravi vse pomembne stvari, brez katerih res ne bi bilo poroke. Aja pa fotografa že imava in pa bend tudi. No sj če pomislim imava že kar nekaj, glede na to da sva se šele par dni pred pod božičem odločila za poroko. Jutri grem pa naročit obleko v poročni kotiček, nekaj jih bom tudi pomerila, čeprav že vem za katero se bom odločila, sem jo prejšnji teden poskusila in se zaljubila v njo. Jutri nesem pa s sabo še povšter, da si ga bom dala jutri na trebuh, saj bom že kr okrogla na poroki . Tako da bodo vedeli kako veliko obleko naročit, pa mal mi jo bojo predelali, v primeru, da se še bolj zredim, da bom lahko regulirala zapiranje. Tudi prstane si ogledujema v katalogu edino odločit se še ne morema, morema it še poskusit k zlatarju (Tomislav Loboda) kako pridejo na prstu, so malo bolj posebni, tudi dragi, tako da je potrebna tehtna odločitev. Poročima pa se na Kromberškem gradu v Novi Gorici pred matičarjem in cerkveno na Sveti gori. Požrtijo bomo pa imeli v hotelu Lipa v Šempetru. Ja se mi zdi da sem že ogromno naredila, a je še vedno toliko stvari: pa rože, pa okrasitev, pa pecivo, pa vabila in zahvale, aja pa zahvalna darila... Eh še kr nekaj, a glavno je za mano... Ha ha ha, se tolažim, v bistvu pa vem da taglavno se bo dogajalo in bo pesrto zadnji teden ali dva...