|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mala pikica
27.5.2008 18:02:40   
lindy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.5.2008 18:08:46   
Matejčika
Res...hudo! Vem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.5.2008 22:26:04   
amaya
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mislim, da ni besede, ki bi lahko nadomestilo praznino, ki jo imaš v sebi. Edino, kar lahko naredim, da te v mislih objamem.

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 28
27.5.2008 23:56:37   
Margareta
Sočustvujem s tabo. Hvala, ker si povedala.user posted image

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 29
28.5.2008 14:22:37   
KBM
Iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 30
28.5.2008 15:18:40   
Taula
Žal mi je da si morala to doživetiuser posted image user posted image Iskreno sožalje

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 31
28.5.2008 20:36:56   
aleži
Žal mi je zate in se ti še opravičujem, da sem te spraševala, ampak nisem vedela. Te prav lepo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 32
28.5.2008 22:34:09   
Blueberry
Iskreno sožalje! user posted image user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 33
28.5.2008 22:41:35   
Strawberrie Cherrie
Naja3 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 34
29.5.2008 14:18:13   
snake
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

življenje je lepo

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 35
29.5.2008 14:31:40   
cmokec
Iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 36
1.6.2008 21:22:05   
Lusa
Naja-naši sončki tam zgoraj nas čuvajo in so naši angel varuhi.V naprej ti želim vse lepo!user posted image

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 37
1.6.2008 22:06:59   
Noseckica
user posted image  Iskreno sožalje! user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 38
1.6.2008 22:07:31   
r1ta
Pogumna si, veš!? user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 39
1.6.2008 22:12:55   
Anonimen
Naja user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
1.6.2008 22:17:05   
gruška
Naja3, na žalost vem kaj prestajaš  user posted image user posted image user posted image
Mogoče bom pa res še jaz enkrat napisala svojo zgodbo, čeprav je že dobrih pet let od takrat ... naš sonček je 3 dni živel, preden je odšel med angelčke ....
Naja, če boš rabila ramo, se mi javi na ZS....

< Sporočilo je popravil gruška -- 1.6.2008 22:18:28 >

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
1.6.2008 23:18:35   
Rakica_80
Najauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
Žal mi je, da se ti je to zgodilouser posted image user posted image user posted image
Upanje umre zadnje, boš videla, da boš  videla user posted image  in iz tega prečudovitega user posted image .
Moja teta je nosila mrtvega otroka 2 meseca pri 8 mescih nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in mi je tako rekla-upam da ne razumeš narobe.... :
*mogoče se je moralo to zgodit, ker nevem kakšen otrok bi lahko bil in bi zato morala trpeti celo življenje*
Za tem je imela še dva s.s. pri 4 in 5mesecuuser posted image user posted image user posted image user posted image
Po vsej tej borbi, ki jo je imela ji je uspelo in rodila je sineka za tem pa hčerko, ki sta oba zdrava!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Srečno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 42
2.6.2008 9:57:04   
Raho
Naja3 - iskreno sožalje. Vsakič, ko preberem tako zgodbo, odide del mene z angelčkom. Hvala, da si delila to breme z nami. Si izjemno pogumna in močna mamica.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 43
2.6.2008 15:29:17   
Pi-kica 1
Iskreno sožalje.user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 44
2.6.2008 17:04:35   
Nikita***
Naja, moje iskreno sožalje ob izgubi user posted image
Imam pa tudi sama dobre izkušnje z ljubljansko porodnišnico. Glede na to, da sem bila zaradi vseh zapletov po rojstvu mrtve hčerke en mesec pri njih, ne najdem niti ene stvari, ki bi me zmotila. Deležna sem bila poslušanja, strokovne oskrbe in sočutja s strani tako sester kot zdravnikov.

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 45
2.6.2008 22:58:03   
Naja30
Joj, hvala vam vsem, ki ste prebrale mojo zgodbo in spet za vse objemčke. Čutim, da so topli, zato vas imam še raje! Hvala! user posted image user posted image user posted image

Nikita, tvojo zgodbo sem tudi brala. user posted image

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 46
6.6.2008 16:36:21   
Rožica82
moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?