|
RE: Podarjen voziček, ki pa ti ni všeč... 28.5.2008 8:33:32
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: massylou Čau, _sanja_* Veš jaz te pa čisto zastopim. Sva mela mi2 za malecko tudi trtikolesnika s fiksnim sprednjim kolesom (sposojenega), pa še z gumami za napihnit, pa nama je blo kar žal, da nisva že takoj kupila novega, ko sva še bila pri denarju. Gume so nama non stop pokale (pa sva jih nesla še prodajalcu napumpat, ker so naju že čudno gledali, kaj toliko zračnic porabiva, pa ena je bila 10€!), voziček pa totalno nevodljiv. Saj bi še šlo, če ne bi naša tamala prve 4 mesece prav kričala, ko je bila zunaj v vozičku in sem jo vedno prinesla domov v eni roki, štorast voz pa z drugo roko poganjala, pa še zračnice sva mogla met samo na pol napumpane, ker se nama je počasi že zamalo zdelo tolikokrat jih menjat (ni pomagalo nič, razen da so bile skoraj prazne). Če si lahko privoščiš, si kar lepo kupi vodljivega z možnostjo blokiranja. Navijam za take vozičke . Hvala za razumevanje Meni že prazen ni všeč oz. peljala sem samo kolesa, brez košare ali šp. dela, pa že to ne gre tako kot mora, kaj bo šele, ko bo sestavljen in z otrokom. O zračnicah še sploh nisem razmišljala, sploh ne vem, če se dajo dobit nove, glede na to, da modela ne delajo več. Sem se že odločila IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Sem imela pri drugi trikolesnik ki se ni vrtelo prednje kolo ABC DESIGN pa smo ga takoj dali naprej in smo pti tretjem dojenčku kupili quinnya.Ker smo naredili veliko km in smo vozičak non stop dvigovali je počil alu del pri ročajih.Kupi si svoj voziček in povej da bi rada imela novega za prvega dojenčka Najprej čestitke za 3 ! Tega ne upa/zmore vsak. Mene tudi skrbi to nenehno dvigovanje... Ker sem študentka, bom veliko z otrokom in naredili bomo veliko km in zato bi rada ustrezen voziček, ki bo istočasno kasneje tudi primeren za drugega otroka. Vprašanje sem postavila zato, ker VEM, da bo moj bratranec užaljen in sem mislila, da ima pač katera takšne izkušnje, ampak spet najbolj komentirajo tiste, ki takih vozičkov nimajo. No, v glavnem, kupila bova drugega ja, čez čas, se sploh ne mudi, bratranec bo pa že sprejel to dejstvo.
|
|
|