|
Podarjen voziček, ki pa ti ni všeč... 26.5.2008 10:05:41
|
|
|
|
_sanja_*
|
Pozdravljene, mogoče bom zvenela malce sebična in nehvaležna, ampak že vnaprej poudarjam, da ni tako. Torej, noseča sem šele 10t, rok imam na božič, bratranec pa mi je prejšni teden podaril voziček. Imela sta ga njegova dva sinova. Je Hartan, Skater XL, l. 2005, vsebuje košaro in športni del. Lepo ohranjen, torej vse, kar bi si lahko želela. Sem pa danes odkrila eno grozno pomanjkljivost, ki mi sploh ne gre iz glave - FIKSIRANO SPREDNJE KOLO. Vedno sem si želela voziček, ki bo trikolesnik, s košaro in športnim delom in obvezno s sp. kolesom, ki se vrti 360°. Zdaj pa kar naenkrat povsem fiksirano in sploh si ne predstavljam, kako bom vozila otroka po našem terenu (doma smo na vasi - makadam, korenine, slab asfalt), če bom mogla vsakič ko bi mogla malo zaovinkat dvignit voziček. Na začetku še že, kaj pa potem, ko bo otrok težji. No, in o tem sva govorila z mojim dragim... Najraje bi kupila Quinny-ja Speedy, cena res ni tako velika, košaro bi si sposodila, torej morava kupit samo voziček. Ampak ob tem se pojavlja vprašanje: Kaj reči bratrancu, da ne bo mislil, da sem nehvaležna? Zelo sem mu hvaležna, ker ga je raje podaril meni, kot pa prodal, ampak ta pomanjkljivost me res moti. Zanima me vaše mnenje in izkušnje s fiksiranimi sp. kolesi in s kolesi, ki se vrtijo 360°. Hvala!
|
|
|