|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OLEOVIT D3
17.2.2005 17:02:45   
tinica
Zadnjič sem na forumo opazila debato o teh vitaminskih kapljicah oleovit D3. Ker je tudi našega :duda: zalo hudo zvijalo po D3 ali AD3 kapljicah sem se odločila, da mu jih ne bom več dajala. Ker pa pravite, da te oleovit D3 kapljice ne povzročajo krčev sem se tudi sama odločila, da si jih nabavim. Vendar mi je farmacevtka v Avstriji rekla, da se moram nujno pred uporabo teh kapljic posvetiti z pediatrom. Zato me zanima, če ste se ve ki jih dajete svojim otrokom prej posvetovale z pediatrom ali ste mu jih kar začele dajat. Zanima pa me še koliko teh kapljic dajete svojim otrokom.

Za odgovor se vam iskreno zahvaljujem.

Lp Tina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   OLEOVIT D3
17.2.2005 17:04:52   
Jančika_
Daje se ena kapljica (nedonošenčkom 2). Našega ni zvijalo po njih, po AD3 pa zelo. In nisem se posvetovala s pediatrinjo, sem ji pa naslednjič povedala in je rekla, da je vredu.

(odgovor članu tinica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   OLEOVIT D3
17.2.2005 17:44:02   
dory
Mi jih mamo pa so se res obnesle :)...ker smo nedonoseni imamo dve kapljici,drugace se dozira ena :)

(odgovor članu tinica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   OLEOVIT D3
17.2.2005 18:33:43   
Lunca1
Meni jih je svetovala sestričnina tašča, ki je pediatrinja.

(odgovor članu tinica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   OLEOVIT D3
17.2.2005 18:38:53   
nejcko
Tudi našo je po AD3 zvijalo ko hudič, potem sem ji dala oleovit in je bilo ok. Sem pa šele kasneje povedala pediatrinji in je bila čisto zadovoljna. Je pa sicer tudi sama zelo skeptična okoli teh AD3, kar mi je tudi povedala in me opozorila, da je to ena sama kemija, ampak predpisi so pač predpisi, je rekla.

(odgovor članu tinica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   OLEOVIT D3
17.2.2005 19:38:50   
puncica
Peidatrinja rekla da so ok:bravo: dajemo ji dve kaplici na dan. ima ji pa ful rada, kr usta odpre ko pridem s stekleničko k njej:)-

(odgovor članu tinica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?