OLEOVIT D3 (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

tinica -> OLEOVIT D3 (17.2.2005 17:02:45)

Zadnjič sem na forumo opazila debato o teh vitaminskih kapljicah oleovit D3. Ker je tudi našega :duda: zalo hudo zvijalo po D3 ali AD3 kapljicah sem se odločila, da mu jih ne bom več dajala. Ker pa pravite, da te oleovit D3 kapljice ne povzročajo krčev sem se tudi sama odločila, da si jih nabavim. Vendar mi je farmacevtka v Avstriji rekla, da se moram nujno pred uporabo teh kapljic posvetiti z pediatrom. Zato me zanima, če ste se ve ki jih dajete svojim otrokom prej posvetovale z pediatrom ali ste mu jih kar začele dajat. Zanima pa me še koliko teh kapljic dajete svojim otrokom.

Za odgovor se vam iskreno zahvaljujem.

Lp Tina

Jančika_ -> OLEOVIT D3 (17.2.2005 17:04:52)

Daje se ena kapljica (nedonošenčkom 2). Našega ni zvijalo po njih, po AD3 pa zelo. In nisem se posvetovala s pediatrinjo, sem ji pa naslednjič povedala in je rekla, da je vredu.

dory -> OLEOVIT D3 (17.2.2005 17:44:02)

Mi jih mamo pa so se res obnesle :)...ker smo nedonoseni imamo dve kapljici,drugace se dozira ena :)

Lunca1 -> OLEOVIT D3 (17.2.2005 18:33:43)

Meni jih je svetovala sestričnina tašča, ki je pediatrinja.

nejcko -> OLEOVIT D3 (17.2.2005 18:38:53)

Tudi našo je po AD3 zvijalo ko hudič, potem sem ji dala oleovit in je bilo ok. Sem pa šele kasneje povedala pediatrinji in je bila čisto zadovoljna. Je pa sicer tudi sama zelo skeptična okoli teh AD3, kar mi je tudi povedala in me opozorila, da je to ena sama kemija, ampak predpisi so pač predpisi, je rekla.

puncica -> OLEOVIT D3 (17.2.2005 19:38:50)

Peidatrinja rekla da so ok:bravo: dajemo ji dve kaplici na dan. ima ji pa ful rada, kr usta odpre ko pridem s stekleničko k njej:)-

Stran: [1]