|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tahitra rižota
17.2.2005 13:50:32   
TaRe*
hoj
punce,rabim pomoč.A mogoče katera ve,koliko časa se kuha rižota ,s puranjim mesom npr.,
v ekonomu?:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tahitra rižota
17.2.2005 13:52:32   
KIRA
ekonom' 10 - 15 min max.
sam ni riž boljši, če ga klasično nardiš??

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   tahitra rižota
17.2.2005 13:54:01   
Anonimen
Evo sem vedla, da bo slej ko prej neki o hrani.

Se mi je že pajčevina naredila v vampih. lačna kot pes:-((

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   tahitra rižota
17.2.2005 13:55:28   
KIRA
jaz tud. moj je že pred 2 urama šel kupit sir za pico, pa ga še ni.
mend se je kar v švico odpravil!:grrr:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   tahitra rižota
17.2.2005 13:57:02   
Anonimen
Ej, in jst bom pico pekla, k pridem domov. Hvala bogu, mam sir že doma, ker če bi jst mojga poslala v trgovino traja in traja. Včas se mi zdi, kot da gre iz NM v LJ v štacuno..

Mater, se jim pa res nikamor mudi, temle decm!

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   tahitra rižota
17.2.2005 13:57:43   
TaRe*
sva ga s tamalo cel dopoldne biksale okrog,zej pride pa posadka,lačnnnnnaaaa,je pa furja.Hvala ti,ga koj not vržem,meso mam pa že potenstan...:kuza::kuza:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   tahitra rižota
17.2.2005 13:57:56   
KIRA
to pa res. čist nič še nisem jedla danes- saj nimam apetita, sam mije tok slabo, da še 10minut počakam, pol sipa pico lahko v ( I ) vtakne!

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   tahitra rižota
17.2.2005 13:58:32   
puri
Jaz jo tut glih kuham,......sam ne v ekonomu;)

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   tahitra rižota
17.2.2005 13:59:08   
KIRA
pravilo za ekonom: čas kuhanja se zmanjša za polovico. pa pazit je treba pri odpiranju - pa saj veš, če ga imaš....

moja mama ga je imela, jaz sem zlo rada v njem kuhala zdaj pa ne vem, če se ploh še dobijo...pa kje??

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   tahitra rižota
17.2.2005 14:01:04   
Anonimen
Mogoče bo pa že pečeno prnesu, pa mora še mal počakat:-))

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   tahitra rižota
17.2.2005 14:01:59   
KIRA
ne verjamem. ma rajši domačo. pravi da jaz boljše delam.9nebesa bi pa lahko pohitel. grrrrr
LAČEN!!!!

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   tahitra rižota
17.2.2005 14:03:02   
Anonimen
Rižoto je brez veze v ekonomu kuhati. Meso, sploh puran, je hitro potenstano, potem pa samo še riž gor streseš, zaliješ z vodo in kuhar toliko časa, dokler se riž pač kuha. To pa je ponavadi ene 15 do 20 minut, se mi zdi. Jaz nikoli na uro ne gledam, ko se kuhano, je kuhano, pač.

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   tahitra rižota
17.2.2005 14:03:51   
ZARA
sem se ze ustrasla,da al bina tala nasvete o kuhi,ufffffffff!

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   tahitra rižota
17.2.2005 14:04:16   
Anonimen
Pa je dobr kdaj na uro pogledat:-))

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
17.2.2005 14:04:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   tahitra rižota
17.2.2005 14:06:44   
Anonimen
ja, zara, ta bi bla močna, ha, ha.

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   tahitra rižota
17.2.2005 14:08:46   
ZARA
ne vem kaj je fora v tahitri rizoti,sej vsaka hitra,ani??
Al jst jkej narobe razumem :zmeden2:...
OK sej bom tih!!

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   tahitra rižota
17.2.2005 14:09:01   
KIRA
jaz pa sem zadnjič delala rižoto z gobicami. sam ker ni blo go bic za dobit nikjer, sem kar tisto gobovo juhco iz vrečke gor dala. NJAM.
(magi ali pa knorr)

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   tahitra rižota
17.2.2005 14:13:18   
Anonimen
Kira, imajo ekonom lonce še ja...povsod- Mercator, Spar itd.

Pa sej rižota je v pol ure fertik. Riž je kuhan v 20ih minutah.

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
17.2.2005 14:13:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   tahitra rižota
17.2.2005 14:15:32   
Anonimen
No, Kira kuga je zdej s pico' Al...s sirom? Kje bo zadeva pristala? Si rekla, da si jo naj kr nekam vtakne:-)) Si ga predstavljaš, s pico v r...?

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   tahitra rižota
17.2.2005 14:16:01   
KIRA
tnx fiš. saj ne da bi ga iskala, sam zanimalo me je, če bi ga mogoče kdaj... pravzaprav bi blo fino enga imet. zlo hitro gre. recimo kuhana govedina. 9nebesa

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   tahitra rižota
17.2.2005 14:17:09   
Anonimen
Mi kuhamo juho v ekonom loncu...govejo. P afižol, pa makarone (brez pokrov) ker se nič ne primejo:)-

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   tahitra rižota
17.2.2005 14:17:19   
KIRA
hahahaha. pica v ( i ). hehehe..... saj nisem dobesedno mislila.:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   tahitra rižota
17.2.2005 14:18:53   
Anonimen
ja, ja, sem vedla, da nimaš jajc:-)) Itak škoda hrane.
No, pa je vsaj pršu?

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?