tahitra rižota (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan



Sporočilo


TaRe* -> tahitra rižota (17.2.2005 13:50:32)

hoj
punce,rabim pomoč.A mogoče katera ve,koliko časa se kuha rižota ,s puranjim mesom npr.,
v ekonomu?:zmeden:




KIRA -> tahitra rižota (17.2.2005 13:52:32)

ekonom' 10 - 15 min max.
sam ni riž boljši, če ga klasično nardiš??




Anonimen -> tahitra rižota (17.2.2005 13:54:01)

Evo sem vedla, da bo slej ko prej neki o hrani.

Se mi je že pajčevina naredila v vampih. lačna kot pes:-((




KIRA -> tahitra rižota (17.2.2005 13:55:28)

jaz tud. moj je že pred 2 urama šel kupit sir za pico, pa ga še ni.
mend se je kar v švico odpravil!:grrr:




Anonimen -> tahitra rižota (17.2.2005 13:57:02)

Ej, in jst bom pico pekla, k pridem domov. Hvala bogu, mam sir že doma, ker če bi jst mojga poslala v trgovino traja in traja. Včas se mi zdi, kot da gre iz NM v LJ v štacuno..

Mater, se jim pa res nikamor mudi, temle decm!




TaRe* -> tahitra rižota (17.2.2005 13:57:43)

sva ga s tamalo cel dopoldne biksale okrog,zej pride pa posadka,lačnnnnnaaaa,je pa furja.Hvala ti,ga koj not vržem,meso mam pa že potenstan...:kuza::kuza:




KIRA -> tahitra rižota (17.2.2005 13:57:56)

to pa res. čist nič še nisem jedla danes- saj nimam apetita, sam mije tok slabo, da še 10minut počakam, pol sipa pico lahko v ( I ) vtakne!




puri -> tahitra rižota (17.2.2005 13:58:32)

Jaz jo tut glih kuham,......sam ne v ekonomu;)




KIRA -> tahitra rižota (17.2.2005 13:59:08)

pravilo za ekonom: čas kuhanja se zmanjša za polovico. pa pazit je treba pri odpiranju - pa saj veš, če ga imaš....

moja mama ga je imela, jaz sem zlo rada v njem kuhala zdaj pa ne vem, če se ploh še dobijo...pa kje??




Anonimen -> tahitra rižota (17.2.2005 14:01:04)

Mogoče bo pa že pečeno prnesu, pa mora še mal počakat:-))




KIRA -> tahitra rižota (17.2.2005 14:01:59)

ne verjamem. ma rajši domačo. pravi da jaz boljše delam.9nebesa bi pa lahko pohitel. grrrrr
LAČEN!!!!




Anonimen -> tahitra rižota (17.2.2005 14:03:02)

Rižoto je brez veze v ekonomu kuhati. Meso, sploh puran, je hitro potenstano, potem pa samo še riž gor streseš, zaliješ z vodo in kuhar toliko časa, dokler se riž pač kuha. To pa je ponavadi ene 15 do 20 minut, se mi zdi. Jaz nikoli na uro ne gledam, ko se kuhano, je kuhano, pač.




ZARA -> tahitra rižota (17.2.2005 14:03:51)

sem se ze ustrasla,da al bina tala nasvete o kuhi,ufffffffff!




Anonimen -> tahitra rižota (17.2.2005 14:04:16)

Pa je dobr kdaj na uro pogledat:-))




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.2.2005 14:04:47)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Anonimen -> tahitra rižota (17.2.2005 14:06:44)

ja, zara, ta bi bla močna, ha, ha.




ZARA -> tahitra rižota (17.2.2005 14:08:46)

ne vem kaj je fora v tahitri rizoti,sej vsaka hitra,ani??
Al jst jkej narobe razumem :zmeden2:...
OK sej bom tih!!




KIRA -> tahitra rižota (17.2.2005 14:09:01)

jaz pa sem zadnjič delala rižoto z gobicami. sam ker ni blo go bic za dobit nikjer, sem kar tisto gobovo juhco iz vrečke gor dala. NJAM.
(magi ali pa knorr)




Anonimen -> tahitra rižota (17.2.2005 14:13:18)

Kira, imajo ekonom lonce še ja...povsod- Mercator, Spar itd.

Pa sej rižota je v pol ure fertik. Riž je kuhan v 20ih minutah.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.2.2005 14:13:49)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Anonimen -> tahitra rižota (17.2.2005 14:15:32)

No, Kira kuga je zdej s pico' Al...s sirom? Kje bo zadeva pristala? Si rekla, da si jo naj kr nekam vtakne:-)) Si ga predstavljaš, s pico v r...?




KIRA -> tahitra rižota (17.2.2005 14:16:01)

tnx fiš. saj ne da bi ga iskala, sam zanimalo me je, če bi ga mogoče kdaj... pravzaprav bi blo fino enga imet. zlo hitro gre. recimo kuhana govedina. 9nebesa




Anonimen -> tahitra rižota (17.2.2005 14:17:09)

Mi kuhamo juho v ekonom loncu...govejo. P afižol, pa makarone (brez pokrov) ker se nič ne primejo:)-




KIRA -> tahitra rižota (17.2.2005 14:17:19)

hahahaha. pica v ( i ). hehehe..... saj nisem dobesedno mislila.:)-:)-:)-:)-




Anonimen -> tahitra rižota (17.2.2005 14:18:53)

ja, ja, sem vedla, da nimaš jajc:-)) Itak škoda hrane.
No, pa je vsaj pršu?




Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>