|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
2.7.2008 22:50:23   
arabela*
me to you,nevem,poglej na čveku pod neko rubriko izdelki brez sladkorja.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
2.7.2008 22:53:08   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

.Jaz pa z lastovkami.So si na našem hodniku naredile gnezdo,pa so not mladiči in je vse po stopnicah sposrano pa od slame.Za znoret,pa nimam srca da jim gnezdo uničim.Bom počakala,da odletijo,pol pa da jih več nikoli ne vidim.user posted image

....lastovk ne smeš pregnat...prinaša nesrečo.....si baje samo pri dobrih ljudeh naredijo gnezdece.....user posted image ,  drugo leto bodo prišle nazaj, ker si ful zapomnijo......user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
2.7.2008 22:55:02   
gold fish
http://www.kidsroom.de/cgi-bin/kidsroom.shop/425d076801628e76274150f3360605ee/Product/View/276532

.....tudi tu se najdejo vozički Knorr....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
2.7.2008 22:57:17   
gold fish
aja, mi smo pa dobili na posojo takega....samo rdeče sivega..... do pomladi...pol bomo pa kupili samo športnega...... tako, da zaenkrat ne bom kupovala peg peregota....pa še 600€ bom prišparala

user posted image

je pa Hauck - Alaska 5 air

< Sporočilo je popravil gold fish -- 2.7.2008 22:58:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 2404
2.7.2008 22:59:35   
arabela*
user posted image aja? Sem slišala,da kjer so lastovke strela ne vdariuser posted image
To o nesreči pa še ne.
Pol jih bom celo življenje morala prenašat al kajuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2405
2.7.2008 23:13:27   
gold fish
.....zgleda, da ja....samo boš pa imela srečo...to pa je tudi nekaj ne......  ma to je dosti no...tiste drekece boš pa drugo leto lažje pucala, ko ne bo več bušijauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
2.7.2008 23:15:50   
arabela*
Tak,zdaj sem kompleto pospravila,pa pod umila.
Še ima kera take napade pospravljanja sedaj v user posted image ?
Jaz,bolj grem h koncu,bolj pucam.Sploh pa zvečer pred spanjemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2407
2.7.2008 23:15:54   
gold fish
.....meni  je vroče, sploh ni lufta....pa imamo vse odprto.......

Saraya - ti si že poslala delodajalcu tisto za izpolnit?  Kaj to oni pošljejo nazaj nam ali kar na csd?

Neposredna povezava do sporočila: 2408
2.7.2008 23:18:55   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Še ima kera take napade pospravljanja sedaj v user posted image ?
Jaz,bolj grem h koncu,bolj pucam.Sploh pa zvečer pred spanjemuser posted image

...jaz imam občasno....samo zdaj, ko me noge jezijo, se mi pa ne da.....pa se vseeno nekaj trudim...
.. jaz sem tudi pridna ...... perem.....posodo...v pomivalnemuser posted image

...noge pa pečejo....ko user posted image .....

...do jutri....bye....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
2.7.2008 23:21:52   
arabela*
zdaj pa si bom privoščila zasluženo večerjo.pa cigaret,ki mi sedaj noro pašeuser posted image
user posted image pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2410
3.7.2008 7:42:25   
taja1235
Dobr jutrčk pa evo sm skuhala user posted image user posted image user posted image  kavice za vas...

ja tudi jaz sem bila vceraj v MŠ ob stirih pa je blo kr fajn sam noge so mi tok zatekle
da sm komi zdrzala tisti dve urci.....no js hodm sama ker se moj ne more tok dalec vozit
meni je pa spotoma iz sluzbe....dns pa spet ob stirih...
nalepke pa morm it iskat sam se mi cist nc ne sanja kdaj ker zjutri delam pa med sluzbo....
bi biu velik riziko da bi sla....
drgac pa se pocutim fajn...sam ucasih mi moje dete tok dol pritiska da mislm da bom kmla ugledala kako
rokico...res,...k sm se uceri domov vozila ajjaj..sm mislna kr obrnt pa nazaj it v LJ v porodnisnico....

nc zdej pa sibam delat...pop se pa vidmo....pa morm vas pohvalt kera hodi ob tej uri...prou lustne ste user posted image

Pozdravček***

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
3.7.2008 7:48:04   
Tejchy
Jutro babe!

Še en vroč dan je pred nami... user posted image  .. upam, da čimprej mine... zvečer pa pakirat user posted image  user posted image  user posted image  .. jutr pa na morje user posted image  user posted image  user posted image  ... komi že čakam..

No, mi s kakšnimi hišnimi ljubljenčki nimamo problemov.... sem pa včeraj šla vprašat v BC Velenje kako dolgo bi mogla čakat na zibko.. pa ona men, da bova kr preverila.... pokliče in dobi info, da jih imajo na zalogi ter da je v roku tedna dni (oziroma v začetku naslednjega tedna) lahko dobim.. user posted image  user posted image  user posted image  ne razumem pol fore BC SG, kjer čakam že 1 mesec user posted image  user posted image  .. valda mi je takoj dvignilo in sem ji rekla, da naj mi jo kr naroči... Če me bodo iz SG klicali pa jim bom lepo kratko malo rekla hvala, da je ne rabim več... Mojim domačim se zdi to grdo, sam men se tud zdi nefer njihov odnos... sploh se ne trudijo za stranko... ko pa sem prišla v trgovino in rekla,da bi naročla zibko sta pa kr obe trgovki k men skočli... pa bli celi slinasti... user posted image  user posted image  ...

grem zdj še mal delat... da porihtam stvari pred dopustom...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
3.7.2008 8:01:08   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

bark, si ti že doma, na dopustu??

Ne še.Še danes in jutriuser posted image
Danes imam fešto v službiuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
3.7.2008 8:04:53   
taja1235
festa ....   a se loh povabim???   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
3.7.2008 8:07:20   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft
Nosim pa še vedno kr tangice.... me nič ne moti.... kakih visokih gat pa ne bom nosila..... matr so mi škifo.... user posted image

Jaz tudi,...spoh ne vem kako bom preživela v porodnišnici, ko bo treba met kej druzgauser posted image
Kopam se pa itak v FKK,kr pomeni,da ni nobene frke s preoblačenjem.No razen, če gremo kdaj s kolegi v kakšen kamp,ko ni FKK,tko kot ta vikend na primer.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
3.7.2008 8:52:07   
bark
Tole
http://24ur.com/specialno/vizita/vroca-nosecnost.html
sem zasledila 

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
3.7.2008 8:53:31   
gold fish
user posted image .....dobro jutro....

... so me danes že pred osmo vrgli iz postelje....kar oba telefona sta zvonila .....najprej stacionarni, nato mobitel...., jaz pa tako hotla dolgo v postelji bituser posted image ... pa še user posted image  je že začel ful zgodaj noret....     Pikec pa kar spi, sem že user posted image , ker sem mislila, da bo že pred 8 vstal, pa ga  sploh niso zbudili telefoni ...

..zdaj počakam, da se zbudi pol pa šibama v trgovino in na pošto, da pošljem v službo papirje  za porodniško,pa še kune moram kupit.....

...vroče mi je pa tak, da bi kar najrajši pod tušem stala.....

Pozdravček,user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
3.7.2008 9:06:42   
ključek
.. jutr pa na morje

uživaj!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
3.7.2008 9:08:16   
ključek
zunaj je že ......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..................tok vroče.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
3.7.2008 9:31:44   
arabela*
jutro babike.
Jaz pa sem danes za spremembo spala ko top.In to celo noč od pol dveh pa do jutra.Vaaaauuuuuuuuuu.
Dugače nič novega.Noga še vedno boli kouser posted image
Malečka je neverjetno pridna zadnje dni,tako da ni problemov jo imet doma.
user posted image  pa je imel/la pravo fešto zvečer.Je tako brcal/la kot še nikoli.Pa zjutraj spet.

user posted image ,jaz bom papirja za porodniško poslala malo kasneje na firmo,ker mora bit še julijska plača všteta.Pol pa oni meni nazaj pošljejo.Jaz pa pol odnesem na CSD.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
3.7.2008 9:33:33   
arabela*
Me to you,pri nas pa še je kar osvežilno.Ponavadi je ob taki uri že saunauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
3.7.2008 10:03:26   
arabela*
spet ste poniknileuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
3.7.2008 10:16:28   
ključek
spet ste poniknile

jz sm tle..............user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
3.7.2008 10:17:29   
ključek
Danes imam fešto v službi

o, krasno!! sej res..............zdej pridemo nazaj v službo čez dobro leto...............user posted image ..............dolg dopust...........user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
3.7.2008 10:34:43   
arabela*
jaz pa bom imela"dopust" do nadaljnegauser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.