|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
2.7.2008 0:00:27   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ja babnce..................a se bomo še kej dobile na kofetku ali ne???

Ja jaz sem takoj za.Tam do Celja sem še zmožna prit.user posted image

...jaz tud do Celja....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
2.7.2008 0:02:00   
gold fish
Punce - eno vprašanje....sem dobila pri gin. tisti a5 list za zavitek.......kaj ostalo dobim na centru...mislim za porodniško?  Jaz sem že vse pozabilauser posted image

Šibam spat...

Za jutranje pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    naj vam tekne......

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
2.7.2008 0:12:19   
arabela*
user posted image ,jaz sem pri gin.dobila samo potrdilo o PDP.
Na CSD pa so mi dali en list oz.obrazec,katerega je treba izpolnit.Je gor za porodniško in za paket.s tem da en del morajo na firmi izpolnit.pol pa je treba nest nazaj na CSD.Zgleda čist ainfoh.
Kak sem se prej ustrašla.sem šla na wc,ker me je tiščalo na vodo.Pa samo par kapljic.Pol pa se je kar nekaj ulilo iz mene.Me je že panika zagrabla.Upam da ni....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
2.7.2008 7:43:07   
taja1235
Hojla

emi uceri nas je blo kr velik ob 18ih tko da grem dns ob 16ih takoj po sluzbi sm uceri se neki letala
po btcju pa sm zato sla bl poznej..js sm bla namrec sama..moj srcek bo sel pa 11.8. v šolo...

punce kje se dobijo une nalepke k je uceri neki govorila....sm cist preslisala...groza...z eno punco sva se menile in pol sestra rece nalepke..js pa kasne....no pa pol nism hotla vec sprasvat....sm prava kura...he he...

js mam tud ful napet trebuscek kr velikrat na dan...ucer sm se pol res ustrasla....kaj ce so to lazni popadki...
ajoj..pa js se nebi sla...morm se za nasga bebija prpravt....mi je bla pa sestra ful usec..energicna....

se tipkamo... caoooo

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
2.7.2008 7:55:20   
Lara Croft
Jst pa nisem nič spala.... user posted image Kok sem zaspana zdej.... ufaaaaa kok mi je blo vroče.... sem šla ležat v pol sedeč poožaj na kavč... ma tam v dnevni je še bolj vroče... sem šla malo na balkon... pa v banjo se namočit.... ma kriza noooooo

Se mi je včeraj zluštala čokolada in mi jo je moj možek kupil... sva zjutraj ugotovila, da je ne bi smela zvečer tolk pojest, ki sploh nisem vajena.... in tudi pupika se ni in ni mogla umirit.... no, zdej vem, da ni kej čokolade jest.... Sej po eni strani je to super... user posted image user posted image

Bi se jaz tudi dobila še kej.... ma v Celje pa ne vem, če se mi da... no sej, če bi blo tam morje, bi takoj šla..... zdej imamo vinjete.... gremoo pohajat.... user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
2.7.2008 8:44:20   
coko
bubi hvala za nasvet glede krpic in olja user posted image .

meta21 a, kaj veš, če bo tečaj za partnerje tudi v KC? Kje pa je ta predavalnica?

Danes sem rekla, da bom brez čokolade, da našega user posted image  malo stestiram,če je potem kaj bolj miren.Glede na to da je že jutro in že razgraja bolj dvomim,da bo kaj boljše. Upam da zdržim(brez čokolade-seveda). Sem pa tudi jaz slišala, da po čokoladi dobijo user posted image energijo, pa jaz tudi user posted image .  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
2.7.2008 9:03:09   
bučkabb
lep pozdrav čvekice, se spet mal javljam po dolgem času, sej berem vas še kdaj pa kdaj napišem pa nič

vidim, da nekatere pridno opremljate vaš novi domek, druge že imate vse pripravljeno, no jaz še nimam vedno nič.

me pa zadnja dva dni mal skrbi, še sploh ko sem vidla, da je blo neki porodov veliko predčasnih.  no mene že dva dni ful tišči in brcike svojeuser posted image  čutim čist spodaj pod trebuhom, tam ko se začnejo sramne dlake! a se vam zdi to normalno, al je to le mal prenisko.  prej sem čutla brcike najbolj na levi strani vsporedno z popkom, zdaj pa dva dni tam spodaj!user posted image user posted image user posted image
sej drugače se počutim vredo in ni nobenih sprememb, pregled mam pa šele čez 3 tedne. morem vam pa povedat da sem v 28 tednu nosečnosti in da mi ni še nikol na pregledo pogledala spodaj, splovila in materničnega vrata!

uživajte in se še oglasim.

LP

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
2.7.2008 9:16:59   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb

me pa zadnja dva dni mal skrbi, še sploh ko sem vidla, da je blo neki porodov veliko predčasnih.  no mene že dva dni ful tišči in brcike svojeuser posted image  čutim čist spodaj pod trebuhom, tam ko se začnejo sramne dlake! a se vam zdi to normalno, al je to le mal prenisko.  prej sem čutla brcike najbolj na levi strani vsporedno z popkom, zdaj pa dva dni tam spodaj!user posted image user posted image user posted image
sej drugače se počutim vredo in ni nobenih sprememb, pregled mam pa šele čez 3 tedne. morem vam pa povedat da sem v 28 tednu nosečnosti in da mi ni še nikol na pregledo pogledala spodaj, splovila in materničnega vrata!

bučkabb - meni večkrat tam doli nori, občutek je pa tak kot da bo glih glih kaj spodaj pogledalo ven...., pa je res bolj nizko ampak ni panike....,pa na vsakem pregeldu me vaginalno pregleda in nazadnje v poned. sem bila še vedno čist zaprta.......
..tisto, da si drugje čutla brcike pa pomeni samo to, da se user posted image  obrača in ima sedaj pač drug položaj kot ga je imel prej.....  nič skrbet.....

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
2.7.2008 9:29:14   
bučkabb
gold fich hvala za tolažbo, saj jaz tud upam da ni nič narobe, sam mal poštudiraš, sploh ko ne vem, kakšno je stanje tam spodaj, ko mi še dobedn ni nič pogledo in ko berem tuki gor, da se še pojavljajo rojstva, ki so veliko prezgodaj.

mi je pa mal moteče to, ker me tišči glih tam ko mam ponavadi pas al pa elastiko od hlač, pa še preklonit se nikakor ne morem več.

ma bo že, sam da bi blo vse OK.

sem pa prebrala da so padli predlogi, da bi se dobile na kafetu v celju, no jaz sem za in sigurno pridem, če se bi zmenle za kje tuki blizu.

Neposredna povezava do sporočila: 2359
2.7.2008 9:30:42   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image ,jaz sem pri gin.dobila samo potrdilo o PDP.

...saj jaz tud......user posted image ...grem danes po tiste papirje na csd....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
2.7.2008 9:38:28   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb

mi je pa mal moteče to, ker me tišči glih tam ko mam ponavadi pas al pa elastiko od hlač, pa še preklonit se nikakor ne morem več.

...ma je pri meni isto.... mi ne pašejo nizke gate, pa tud one visoke ne, pa vse elastike, šivi grejo ravno tam, ko mali brca, pa moj ma glih glavico tam dol...... sem zadnjič vprašala gin,. pa je čisto spodaj pri sramnih kosteh tak pokazal kje jeuser posted image ....

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
2.7.2008 10:16:06   
tasha23
Dan, pregled je za mano. Vse Ok, razen tega da je user posted image  prečno in da za enkrat ne kaže želje po obratu user posted image  (to BOLIIIIIII)
Dobila papirje za CSD, napotnico za bolniško, naslednjič se zmeniva 100% kako bo potekal porod.

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

Neposredna povezava do sporočila: 2362
2.7.2008 10:35:44   
ključek
Dan, pregled je za mano. Vse Ok,

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
2.7.2008 10:36:51   
bark
Pila cukrano vodo-nič hudga-izvid pa je okuser posted image .
Je pa danes zgodaj zjutraj rodila punčko moja kolegica, ki je imela rok 25.07., torej tri tedne prezgodaj. Ampak je vse v redu z obemauser posted image user posted image .
Moj user posted image je kr mal paničen ratuuser posted image , je reku, da bomo danes že kr spakiral user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
2.7.2008 10:37:13   
ključek
Jst pa nisem nič spala....

jz tud bolj tko tko................mi pa ful paše na boku oz. na pol na trebuhu................sam me skrbi, da nom tega bogega najinega dojenčka potlačila.................user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
2.7.2008 10:37:40   
ključek
Pila cukrano vodo-nič hudga-izvid pa je ok

super!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
2.7.2008 10:40:09   
ključek
Je pa danes zgodaj zjutraj rodila punčko moja kolegica, ki je imela rok 25.07., torej tri tedne prezgodaj. Ampak je vse v redu z obema

jojjjjjjjjjjjjjj............................user posted image .................pa kej je zdej to?? a ta vročina vpliva na to?? sem se zadnjič pogovarjala z eno, ki je imela tud rok septembra, pa so šli julja na morje, pa je bla vročina in je je predčasno rodila. par let nazaj je blo to.
jz se kr bolj not zadržujem, razen zjutraj ko grem v trgovino, pa zvečer mal na luft, po šesti, sedmi uri. no, pa če greva kam, kjer imajo klimo, drgač me ne spraviš ven. user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
2.7.2008 10:40:54   
ključek
bark, si ti že doma, na dopustu??

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
2.7.2008 11:45:38   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Jst pa nisem nič spala....

jz tud bolj tko tko................mi pa ful paše na boku oz. na pol na trebuhu................sam me skrbi, da nom tega bogega najinega dojenčka potlačila.................user posted image

...jaz pa za spremembo zadnje dni fajn spim.....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
2.7.2008 11:46:07   
gold fish
bark in tascha user posted image user posted image user posted image  da je vse OK.....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
2.7.2008 11:49:54   
gold fish
....sem že nazaj iz csd....vlogo sem izpolnila kar tam... , dobila še list za delodajalca , pa dvignila sem še vlogo za očetovski dopust...
...pri zavitku sem pa kar denarni prejemek označila in dobim nakazanega 15.8, ker je 1x mesečno in so včeraj oddali.... pa nič hudega....
...je pa res poenostavljeno....prej je bilo 5 papirjev.....zdaj pa z enim vse zrihtašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
2.7.2008 11:57:54   
ključek
sem že nazaj iz csd.............

a tok simpl je to?? user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 2.7.2008 11:58:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 2372
2.7.2008 11:59:20   
ključek
user posted image , ti je kej vroče????
jz sm tok zaspana ratala.................user posted image ..................pa še mal se mi vrti................bom šla kr mal ležat.............

< Sporočilo je popravil Me to you -- 2.7.2008 12:00:02 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
2.7.2008 12:02:06   
*bubi*
meta21 a, kaj veš, če bo tečaj za partnerje tudi v KC? Kje pa je ta predavalnica?

Za user posted image  bi jaz priporočala kar ZD Šiška, je treba samo 1x tja it, ko je predeavanje o porodu. Pa dobijo takoj potrdilo.

Razen če imajo ful časa in so toliko solidarnostni, da bodo skupaj z vami v KC sedeli user posted image

Saraya, ti pa samo nehaj! Vsakič, ko kaj napišeš, te že vidim v porodnišnici user posted image  Aja, če se je vlilio, potem pa ni bilo več nič, ne more bit plodovnica. TA bi skoz po malem (ali na veliko) odtekala.

Gold fish, papirje si iz interneta sprintaj in šele izpolnjene nesi na CSD. Prej ni treba tja hodit, navodila pa so tudi tak jasna, da boš znala izpolnit.

Aja, si že vse zrihtala user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
2.7.2008 12:05:47   
*bubi*
Aja, moj user posted image  ne bo rabil še 1x na predavanja. Bil je pred 3 leti v LJ, lani se še ni spokal, pri porodu bi potem itak bilo neumestno, da bi ga še za potrdilo spraševali.

Zdaj pa je v MB razložil, da je bil že 2x zraven ampak nima nobenega potrdila, pa mu ga je babica kar napisala.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.