pf -> RE: Septembrke 08 - 2. del (22.7.2008 15:26:46)
|
Ja veliko bebico imam, tam ene 3500 g bo že sigurno ob rojstvu. Me je pa vprašal zdravnik koliko sva midva imela, ko sva bila dojenčka. Jaz sem imela 3050 g, za mojega pa nisem vedela, pol pa prideva z mami domov in ga vprašam in reče njegova mami, da je imel 4680 gramov ob rojstvu. Vam povem, da mi je kar slabo postalo, v bistvu sem še sedaj šokirana. Pravijo starejši ljudje, da je nekje vmes med mamico in očijem, neko povprečje. Idealno za porod pa je tam do 3200 g. Jaz pa sem se prejšnji teden čudila, da je kolegica rodila 51 cm in 3600 gramov težko pupo. To je kar dobra mera za babnco, zdaj pa imam sama tako babiko, če še ne bo kje večja. Je prav rekel zdravnik, da se vidi, da ful zredila se nisem (10 kg slabih in jutri štartam 35.teden), sladkorja nimam povečanega, da je to bolj gensko. Luba Marija. Ja nič, glavno da je zdrava in da je vse vredu z nama. Je pa ena dobra stvar v celi situaciji, da nisem nič nakupila št. 56, ker to številko bo naš baucek že v meni prerastel. A se spomnite, da smo enkrat gledale na eni spletni strani kako mamicam trebuh valovi, ko jih bebice brcajo. Takrat se spomnim, da ste se ene čudile kako je to možno. Mogle bi videti, da je to res možno, ker meni vsak opazi brez, da sploh komu rečem glej kako dela, ker se majica tak prestavlja kot da bo ven pogledala vsak čas in nam zaželela dober dan. Sicer pa saj s tako težo že moraš nekaj od sebe dati. Moram se malo pohecati, ker sem šokirana.
|
|
|
|