pf -> RE: Septembrke 08 - 2. del (22.7.2008 11:33:20)
|
Pozdravljene babike. Gloria sem vesela, da je vse ok s tvojim sladkorjem. Lara Croft ti si mi pa taka faca. A pol se boš ti lišpala tudi po porodu, da boš lepa ali kako? Lana luna danes ti je že šlo, jutri pa tudi fajn opravi na pregledu. Če te bo pa kaj fejst bolel trebušček pa le idi na pregled že danes, drugače pa jutri malo omeni, da si padla. Bark fajn, da si še nakupila malo za bebico preden gresta na morje. Fajn se imejta, pa na bebico pazi. Bubi fajn nakupujta z malim Bubijem. Jaz pa sem danes bila na posvetu glede poroda pri maminem ginekologu, ki je porodničar v ptujski porodnišnici. Sva se vse lepo pomenila, pa pregledal me je. Naša baucika je že 2770 gramov težka. To bo pa prava pohorka. Na 3D UZ sva bila pri njem in mi je že takrat rekel, da se lahko malo pogovoriva glede poroda, ko pride mami naslednjič na pregled in ker je to bilo danes, sem šla z mamo. Mene je pa tudi sam trebuh. Zredila sem se slabih deset kilogramov in se mi zdi, da imam vse v trebuhu, zato pa nori tak, ker ima toliko prostora še.
|
|
|
|