|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a je možno?
17.2.2005 11:05:31   
majana
lep pozdravček!

Se kar malo čudno počutim. Že kar celo leto (preverjeno, mogoče še kaj več) nisem imela spontane ovulacije. Klomifen pomagal samo enkrat (od štirih). Opravila Hsg. BP. Opravljen spermiogram. OK. Zdaj grem na drug način zdravljenja.
Ob vsem tem redno merim BT. Pa je vedno tam okoli 36.4-36.5. REdno preverjam stanje cervikalne sluzi in lege MV. Skratka. Na to se skoraj spoznam. VEdno enako. Znaki kot da bo ovulacija zdaj zdaj, potem pa nič. Nobenega dviga temperature, nobene spremembe slu ali lege MV.
.... Do včeraj. Kar naenkrat nisem več tipala MV. Se je torej premaknil (znak pred ovulacijo), sluzi za izvoz in povrh vsega še temperatura. Že dve leti ni bilo kaj takega. Včeraj 36.6, danes pa 36.7. lKer uporabljam program za risanje grafa, mi je danes zjutraj potegnil črto in začel šteti dneve po ovulaciji. In to že dva. Če bo še jutri povišana temeperatura, potem je tudi bila ovulacija.

Zdaj se boste vprašale, kaj pa to nas briga, ampak jaz sem čisto prevzeta od tega. Mogoče pa sem reagirala na SPROŠČENOST. REs, sem sprejela dejstvo, da bodo otroci prišli kasneje in se ne sekiram. Sem se že dve leti in pol.

No, nekomu sem pač morala povedat. KAr moža ni ob meni, sodelavkam in sodelavcem tega ne bi razlagala :zmeden: , sem se odločila, da vam malo potožim. Poleg tega grem danes po službi še na pregled. Sem razmišljala, pa nisem dovolj pametna. A čem to omenit gin.? SE mi ne bi smejala?

No, zdaj sem vam pa zatežila. Če ste prebrale do sem, hvala za pozornost in na branje.

majana:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   a je možno?
17.2.2005 11:16:01   
borovnička
majana, sej zato pa smo tukej. da poslušamo ena drugo :rozica:, da se tolažimo:rozica:, veselimo :rozica: pa tud jokcamo :rozica: včasih.

Jest tud še v vrsti čakam, na svoj zakladek, in sem prepričana, da to, kar si ti napisala, velja. Sproščenost in pa med :love::sloncek::sloncek::sloncek::love: mal odmislit :duda:, pa pride tud naš čas! :bravo:

majana, čimbolj sončkast dan ti želim in še naprej bom držala :miska: za vse nas, ki še čakamo :angel:

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   a je možno?
17.2.2005 11:16:07   
Udb
majana, pozdravljena! Na pravi naslov si se obrnila!! :)-:)-:)-

Me veseli, če je O uspela! To je dober znak, da se stanje popravlja!!

Po moje se lahko mirno posvetuješ z G. Zakaj bi se pa smejala - saj je ona zaradi takih problemov tam!! Mogoče ti bo še kaj svetovala!! ;)

Drži se, pa še kaj se oglasi!!:rozica:

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   a je možno?
17.2.2005 11:16:52   
saba
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

upam da sta z dragim ujela O. in pridno :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

G. se ti ne bo smejal, lepo mu povej, saj tudi njemu tej podatki pomagajo

srečno

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   a je možno?
17.2.2005 11:17:52   
biba77
:bravo::bravo::bravo: Super novica, Majana. :bravo::bravo::bravo:
Akcija, :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:!

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   a je možno?
17.2.2005 11:24:53   
Anonimen
Če prou zastopm, je treba v akcijo. Nemudoma.

Srečno.

(odgovor članu majana)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   a je možno?
17.2.2005 11:28:03   
majana
ne vem, po moje je že mimo čas za :sloncek::sloncek:

sicer pa smo bili kar pridni :ups:

hvala za lepe misli.
se še kaj beremo danes. Potem pa me do marca ne bo. DOPUST. JUHUHU! Mogoče kaj od doma poškilim, če bo čas.

bodite fajn! Jaz se bom potrudila, da bom fenomenalno dobro!

;)

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   a je možno?
17.2.2005 11:29:42   
Anonimen
Kam pa greš na dopust, al boš kr doma?

(odgovor članu majana)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   a je možno?
17.2.2005 11:32:52   
majana
baje da bom šla v "ŠVICO" :)- . No, ja , si jo bom kar doma naredila, ker me čaka mini generlano čiščenje pa pospravljanje ene ropotarnice.

pa učit se bom mogla.
skratka, doma bom!
lp :)

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   a je možno?
17.2.2005 11:33:19   
larisa
ej punce a to pol pomeni da če se BT dvigne je ziher bila O al ni nujno? zanima me ker meni BT lepo kaže O, ovul. testi pa mi je niso pokazali in sem čist :zmeden::zmeden::zmeden:?????????

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   a je možno?
17.2.2005 11:36:27   
majana
odvisno, temperatura ni glih gotovo, samo zase vem da je, ker ko sem jemala klomifen, je bila krivulja kot iz knjig.
baje pa ne velja to za vse, čeprav po knjigah piše da je to res.

Za teste pa sem brala, da je baje pokazal ovulacijo enemu moškemu, ko je za hec probal. :)-

nisem dovolj usposobljena za dajanje sodb, ampak bi rekla, da je temperatura kar zanesliva.

majana :)

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   a je možno?
17.2.2005 11:44:32   
tinkamiška
Majana, pa to je super:bravo::bravo::bravo: Pa normalno, da si vesela in če sta pridno:sloncek::sloncek::sloncek:, pa pol še za po vrh malo:sloncek:, se pa mogoče bo kej izcimlo;)

Držim pesti zate:miska::miska::miska:, pa poskus bit tud zdej čimbolj sproščena:rozica:

LP,
Tinka

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   a je možno?
17.2.2005 11:44:56   
simonas
dr Pušenjak je rekel, da bazalna temperatura deluje le pri 1/3 žensk, tako da se na to ni preveč za zanašat. Piše, da je ponavadi lažno negativna.

Simona

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   a je možno?
17.2.2005 20:55:51   
miska2004
Majana, vesela sem zate, in prav je, da si nam povedala - zato smo tu, da se veselimo s tabo in stiskamo pesti da vama je uspelo.

Lepo se imej na dopustu - khm, kolikor se maš lahko ob pospravljanju, ampak vsaj možgančke boš dala na "pašo";)

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?