majana -> a je možno? (17.2.2005 11:05:31)
|
lep pozdravček! Se kar malo čudno počutim. Že kar celo leto (preverjeno, mogoče še kaj več) nisem imela spontane ovulacije. Klomifen pomagal samo enkrat (od štirih). Opravila Hsg. BP. Opravljen spermiogram. OK. Zdaj grem na drug način zdravljenja. Ob vsem tem redno merim BT. Pa je vedno tam okoli 36.4-36.5. REdno preverjam stanje cervikalne sluzi in lege MV. Skratka. Na to se skoraj spoznam. VEdno enako. Znaki kot da bo ovulacija zdaj zdaj, potem pa nič. Nobenega dviga temperature, nobene spremembe slu ali lege MV. .... Do včeraj. Kar naenkrat nisem več tipala MV. Se je torej premaknil (znak pred ovulacijo), sluzi za izvoz in povrh vsega še temperatura. Že dve leti ni bilo kaj takega. Včeraj 36.6, danes pa 36.7. lKer uporabljam program za risanje grafa, mi je danes zjutraj potegnil črto in začel šteti dneve po ovulaciji. In to že dva. Če bo še jutri povišana temeperatura, potem je tudi bila ovulacija. Zdaj se boste vprašale, kaj pa to nas briga, ampak jaz sem čisto prevzeta od tega. Mogoče pa sem reagirala na SPROŠČENOST. REs, sem sprejela dejstvo, da bodo otroci prišli kasneje in se ne sekiram. Sem se že dve leti in pol. No, nekomu sem pač morala povedat. KAr moža ni ob meni, sodelavkam in sodelavcem tega ne bi razlagala :zmeden: , sem se odločila, da vam malo potožim. Poleg tega grem danes po službi še na pregled. Sem razmišljala, pa nisem dovolj pametna. A čem to omenit gin.? SE mi ne bi smejala? No, zdaj sem vam pa zatežila. Če ste prebrale do sem, hvala za pozornost in na branje. majana:zmeden2:
|
|
|
|