spermiogram (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

anadejka -> spermiogram (17.2.2005 9:17:44)

Zdravo punce

Eno vprašanje.Ali je nujno treba se vzdržati 3 dni spolnih odnosov pred spermiogramom.Meni G sicer to ni nič reku.Po moje mi ne bi smel tega pozabit povedat.

Moja M je včeraj spakirala in odšla in midva se nisva:love::sloncek::love:že huuuh cel teden.V soboto greva na spermiogram.A pol kao pred soboto ne smeva nič???:zmeden::(Pa ali je to sploh dobro.Mislm kakšni bodo potem rezultati,če toliko časa nič:sloncek:???

Help plisss!!!

anadejka -> spermiogram (17.2.2005 9:19:39)

Aja pa še to.Misl da je moj lubi ful pod pritiskom zrad tega,čeprav itak noče priznat.Kako so to vaši lubeki to prenesli,oz.kako ste jih pomirile?:rozica:

Gea1 -> spermiogram (17.2.2005 9:20:14)

Dva do tri dni (raje 3) pavze pred dnevom D. Več pa mislim, da ni potrebno. Vsaj pri meni je bilo tako rečeno. Pavza je pa zato, da je seme čim boljše.

Dobro opravi! :bravo:

Gea1 -> spermiogram (17.2.2005 9:21:42)

Moj je bil kar korajžen, čeprav prijetno ni bilo. Je pa boljše, da greš zraven in pomagaš :)-, saj je tako hitreje opravljeno. Vsaj iz mojih izkušenj.

anadejka -> spermiogram (17.2.2005 9:22:07)

Kaj pa če je 9 dni?A je to pol že slabo?Nekje sem enkrat prebrala,da več ko je pavze,počasnejši so plavalčki.Zdej pa ne vem kok je to res.

anadejka -> spermiogram (17.2.2005 9:23:26)

Ja Gea sej to je tut moj namen.Sem ga vprašala,če bi šel mogoče raje sam,pa je reku da ne.Hoče da sem jaz zraven.Pa tut men je to boljši,ker pol vem da bo bolj sproščen,če mu bom pomagala:)-.

Gea1 -> spermiogram (17.2.2005 9:24:02)

Mislim, da več kot pet dni pavze ni dobro, saj zaloga tako odmre, ker ne gre ven (bolj po domače povedano). Tako sem nekje prebrala.

anadejka -> spermiogram (17.2.2005 9:25:34)

šit

Gea1 -> spermiogram (17.2.2005 9:30:36)

Pa ne se tolk obremenjevat. Pač to so zdravniški izsledki. V praksi pa se marsikdaj obrne tudi drugače.
Kaj pa ene, ko zanosijo in seksajo le 1x na mesec.

anadejka -> spermiogram (17.2.2005 9:36:43)

Jooooj to mi sploh ni jasno kok se jim to lohk userje.Midva skor vsak dan,sploh okol O,včasih celo večkrat na dan:ups:,če nama glih paše.

Mah nč veš kaj jest ga bom danes vseeno nabrisla:sloncek::bravo:,ker misl da bo bolje tako kot pa da bi tiste spermije 9 dni stare k zdravniku nesu.

Pa še men tako paše:)-

biba77 -> spermiogram (17.2.2005 9:40:27)

Ves, kaj, meni je rekla, da ni toliko pomembno, te dneve pred spermiogramom ne :sloncek:, kot potem povedat, KDAJ sta nazadnje. Gre za to, da oni morajo zabelezit ob izvidu, koliko casa pred oddajo je preteklo od enega do drugega izliva semena.
Midva sva sicer cakala te 3 dni, ampak to zato, ker je O ze bila mimo.
Moj je bil tudi cisto potlacen. Ni vedel, ce me hoce zraven al ne... :zmeden: In, ko prvi izvid ni bil najboljsi je blo kar hudo, potem na drugem pa so bili zelo dobri rezultati in je kar cvetel.
Saj bo... Primi ga pod roko, pa bo vedel, da sta skupaj tam. Brez besed...

Kris -> spermiogram (17.2.2005 9:40:44)

Andrejka,

lahko pa danes opravita - na hitro - potem bo dva dni - saj to ne more biti slabo. Pravijo, da je dobro delati po dva dni pauze - torej vsak drug dan.

žlička -> spermiogram (17.2.2005 9:40:47)

andrejka :)-:)-:)-:)-:)-:)-

kr izkoristi lubija:sloncek::sloncek::sloncek:

anadejka -> spermiogram (17.2.2005 9:46:24)

:)-:)-:)-ja ja danes ga bom nabrisala:)-:)-:)-

potem bo glih prau.

Gea1 -> spermiogram (17.2.2005 9:48:20)

¨Ja ti kr dej, zgubit itak nimaš nič, pridobiš pa lahko :duda:.
Ja eni so pač lucky winerji, tako kot na lotu. Eden dobi, velik jih pa zgubi.

anadejka -> spermiogram (17.2.2005 10:05:58)

ja to je pa res.Zadnč sem na MON - u brala,k je dr.Pušenjak lepo napisal da je to kot ena loterija.Vsak mesec imaš 25% možnosti.Zdej pa al jih al jih pa ne trofneš.Eni imajo srečo in zadanejo loto že v prvih 6 mes.ali pa že kar takoj.Moja sreča pa je strgana vreča.In če bom imela pri :duda:tako srečo kot pri lotu,potem......:(se mi ne piše dobr.

Ampak o tem raje sploh ne razmišlajam.Vsak mesec po M grem pogumno in z velikim optimizmom v nov boj.Saj imam z vsakim novim bojem eno šanso več da zadanem tistih 25%.

Vso srečo vam drage moje nosečkewanabe:rozica::rozica::rozica:!!!

Gea1 -> spermiogram (17.2.2005 10:08:49)

Kolk časa pa že traja?:zmeden:

anadejka -> spermiogram (17.2.2005 10:11:15)

Pri mmeni?
Hja januarja je bilo eno leto.Zdej že uradno spadam med fosilke.Ampak upanje umre zadnje.

Kris -> spermiogram (17.2.2005 10:11:40)

Tudi tebi želim veliko sreče. Enkrat bomo vse :nosecka: in bomo :sloncek: mamice.

Andrejka kar pogumno.

Danes pa veselo na delo - mogoče :modri: ali :roza: - nikoli se ne ve.

anadejka -> spermiogram (17.2.2005 10:12:32)

:bravo::bravo::bravo:hvala Kris:rozica::rozica::rozica:

Gea1 -> spermiogram (17.2.2005 10:37:51)

eh sej to ni še tolk hudo. Bo že boljš!

Držim pesti! :sloncek:

majana -> spermiogram (17.2.2005 10:52:31)

midv sva bila pri Rešu in je rekel tako, dva dni pavze, več kot tri dni pa ne, da (ravno tako je rekel) "se porabi stara zaloga in da se naredijo novi".

lp

borovnička -> spermiogram (17.2.2005 11:11:09)

uhhh punce, mislm, da sm se dons spet nekej naučila, ko tole berem. :bravo::bravo: vsak drug dan.. :)-:)- No, sem pa tud nekej drugega slišala. Možna je tud razlaga, da ima moški prešibke semenčke in jih potem ženske ubijejo. :zmeden::zmeden::zmeden:

Ne se zdej smejat, jest sam naprej povem.

Jest mislm, da čim manj bit z glavo pri :sloncek::sloncek::sloncek:, pa čimbolj uživat, pa bo :duda:.

Torej punce, čin čin, na :duda:!

majana -> spermiogram (17.2.2005 11:30:09)

a veste, kaj pomeni čin čin po kitajsko?
Mi smo zadnjič v kitajski tako nazdravili, pa so nas malo čudno pogledali, baje da je to nekaj :ups: zelo zelo intimnega.

;)

biba77 -> spermiogram (17.2.2005 11:31:55)

To je takrat, ko je zenskin pH v noznici previsok... 8)8)

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>