spermiogram (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Kris -> spermiogram (17.2.2005 11:46:50)

Mogoče le premalo vem, ampak me res zanima - kako pa zmeriš ph oziroma kdaj je to lahko?

biba77 -> spermiogram (17.2.2005 11:53:34)

Hmmmm, ne vem, ce se pH noznice lahko doma meri.
Za snovi v kemiji lahko uporabljamo pH trakce, samo ne vem, ce je to glih to:zmeden::zmeden::zmeden:?
Jaz se ne bi s tem prevec ukvarjala; ce bo kdaj obstajal sum na to, bo moja G vedla, kaj in kako ukrepati...

Kris -> spermiogram (17.2.2005 11:55:00)

to verjetno izmerijo že pri samem pregledu. ko vzame bris, a ne?

Gea1 -> spermiogram (17.2.2005 12:33:48)

Prvič slišim kaj takega. ampak, ko so meni delali cpt. UZ po odnosu, res ni bilo živih semenčec.
In kako se ukrepa proti temu?

biba77 -> spermiogram (17.2.2005 12:34:48)

Ne vem...:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

anadejka -> spermiogram (17.2.2005 13:35:36)

To pa tudi mene zanima!!!

emaa -> spermiogram (17.2.2005 14:11:38)

andrejka ne se sekirat zarad abstinence, midva sva en dan pred drugim spermiogramom, semena je samo manj v izlivu, če je drugače vse v redu z njim, se bo ne glede na to kdaj sta :sloncek: nazadnje, to videlo na izvidu.Je pa res, da sem ga mogla prepričevat, da mi ni za zdržat, pa da bo vse v redu in je blo, na izvid so pa lih tko napisal, da je imel tri dni abstinence, ko pa nič ne vejo:ups:

anadejka -> spermiogram (17.2.2005 14:37:57)

:bravo::bravo::bravo:Emamair:bravo::bravo::bravo:
Sej se res ne bom več obremenjevala.
Punce vse res hvala zlate ste.To me je begalo,saj veste ko greš prvič pa še nič ne veš.Zato pa mi je tok fajn da imam vas in lahko samo vprašam.Res zlate ste!!!

Emamair upam da so bili potem vajini izvidi uredu.
Za vse pa držim :miska::miska::miska:močno močno da bi čimpreje pokzalo:modri::roza:!!!

Lepe pozdravčke.............andrejka76:rozica:

emaa -> spermiogram (17.2.2005 14:40:40)

saj njegovi izvidi so v redu, je bil pri Rešu, sam je šel drugič sam, pa je bil hitreje zunaj, jaz zdaj čakam moj termin v Leonišču 8.3. pol pa čim hitreje :modri::roza:

anadejka -> spermiogram (17.2.2005 14:42:32)

Hvala Bogu,to je velik da je z njim vse uredu.Tut jaz upam da bo z mojim.
Kaj pa so pri tebi ugotovili.Oz.še bodo?HSG si že imela?

Urska61 -> spermiogram (17.2.2005 14:46:09)

Hojla!

Moj je šel že dvakrat na spermiogram (enkrat v SG in drugič v LJ). Obakrat je moral imeti najmanj tri dni abstinence. Ker moj pod pritiskom nikoli ne more, sem ga vprašala, če naj grem zraven, pa je rekel, da je raje sam. Pa je res šlo brez problema. S seboj je vzel neke revije, pa je šlo.:ups:

Urška

emaa -> spermiogram (17.2.2005 14:46:21)

hsg še ne, malo morje UZ, takrat ugotovila, da ni O, morda je bil lih tak mesec, hormonsko preiskavo tudi, zdej bomo pa videli, kaj bojo z mano delali. Sem pripravljena na vse, čeprav tisti mesec, ko ni blo O, sem jo čutila in vse:zmeden:, pol pa folikla ni blo nikjer več, tko da nič ne vem, moja BT, moj dragi pravi, da mam cunami graf:)- in se nanj ne morem zanest

Pikipoki -> spermiogram (17.2.2005 14:46:41)

Moj ej spermiogram delal 3x. Dvakrat pri mojem ginekologu, kjer je sestra rekla, da je potrebno štiri dni "pavzirati". V ambulanti za neplodnost so rekli dva dni.:zmeden:
Vsi spermiogrami so bili podobni. Ima veliko kvantiteto (enkrat več kot je povprečno), vendar je morfologija plavalčkov slaba.
Moj je to vedno opravil sam (dvakrat sem ga počakala v čakalnici), ker je rekel, da gre tako hitreje ... No, ja, samo da gre ... HIHIHI

Čim več "dobrih" plavalčkov!!!:)
LP

emaa -> spermiogram (17.2.2005 14:56:35)

moj je vsakič opravil sam, ker ni pogoja, da se v wc pri Rešu lahko stlačiva oba

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]