|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spermiogram
17.2.2005 11:46:50   
Kris
Mogoče le premalo vem, ampak me res zanima - kako pa zmeriš ph oziroma kdaj je to lahko?

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   spermiogram
17.2.2005 11:53:34   
biba77
Hmmmm, ne vem, ce se pH noznice lahko doma meri.
Za snovi v kemiji lahko uporabljamo pH trakce, samo ne vem, ce je to glih to:zmeden::zmeden::zmeden:?
Jaz se ne bi s tem prevec ukvarjala; ce bo kdaj obstajal sum na to, bo moja G vedla, kaj in kako ukrepati...

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   spermiogram
17.2.2005 11:55:00   
Kris
to verjetno izmerijo že pri samem pregledu. ko vzame bris, a ne?

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   spermiogram
17.2.2005 12:33:48   
Gea1
Prvič slišim kaj takega. ampak, ko so meni delali cpt. UZ po odnosu, res ni bilo živih semenčec.
In kako se ukrepa proti temu?

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   spermiogram
17.2.2005 12:34:48   
biba77
Ne vem...:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   spermiogram
17.2.2005 13:35:36   
anadejka
To pa tudi mene zanima!!!

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   spermiogram
17.2.2005 14:11:38   
emaa
andrejka ne se sekirat zarad abstinence, midva sva en dan pred drugim spermiogramom, semena je samo manj v izlivu, če je drugače vse v redu z njim, se bo ne glede na to kdaj sta :sloncek: nazadnje, to videlo na izvidu.Je pa res, da sem ga mogla prepričevat, da mi ni za zdržat, pa da bo vse v redu in je blo, na izvid so pa lih tko napisal, da je imel tri dni abstinence, ko pa nič ne vejo:ups:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   spermiogram
17.2.2005 14:37:57   
anadejka
:bravo::bravo::bravo:Emamair:bravo::bravo::bravo:
Sej se res ne bom več obremenjevala.
Punce vse res hvala zlate ste.To me je begalo,saj veste ko greš prvič pa še nič ne veš.Zato pa mi je tok fajn da imam vas in lahko samo vprašam.Res zlate ste!!!

Emamair upam da so bili potem vajini izvidi uredu.
Za vse pa držim :miska::miska::miska:močno močno da bi čimpreje pokzalo:modri::roza:!!!

Lepe pozdravčke.............andrejka76:rozica:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   spermiogram
17.2.2005 14:40:40   
emaa
saj njegovi izvidi so v redu, je bil pri Rešu, sam je šel drugič sam, pa je bil hitreje zunaj, jaz zdaj čakam moj termin v Leonišču 8.3. pol pa čim hitreje :modri::roza:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   spermiogram
17.2.2005 14:42:32   
anadejka
Hvala Bogu,to je velik da je z njim vse uredu.Tut jaz upam da bo z mojim.
Kaj pa so pri tebi ugotovili.Oz.še bodo?HSG si že imela?

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   spermiogram
17.2.2005 14:46:09   
Urska61
Hojla!

Moj je šel že dvakrat na spermiogram (enkrat v SG in drugič v LJ). Obakrat je moral imeti najmanj tri dni abstinence. Ker moj pod pritiskom nikoli ne more, sem ga vprašala, če naj grem zraven, pa je rekel, da je raje sam. Pa je res šlo brez problema. S seboj je vzel neke revije, pa je šlo.:ups:

Urška

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   spermiogram
17.2.2005 14:46:21   
emaa
hsg še ne, malo morje UZ, takrat ugotovila, da ni O, morda je bil lih tak mesec, hormonsko preiskavo tudi, zdej bomo pa videli, kaj bojo z mano delali. Sem pripravljena na vse, čeprav tisti mesec, ko ni blo O, sem jo čutila in vse:zmeden:, pol pa folikla ni blo nikjer več, tko da nič ne vem, moja BT, moj dragi pravi, da mam cunami graf:)- in se nanj ne morem zanest

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   spermiogram
17.2.2005 14:46:41   
Pikipoki
Moj ej spermiogram delal 3x. Dvakrat pri mojem ginekologu, kjer je sestra rekla, da je potrebno štiri dni "pavzirati". V ambulanti za neplodnost so rekli dva dni.:zmeden:
Vsi spermiogrami so bili podobni. Ima veliko kvantiteto (enkrat več kot je povprečno), vendar je morfologija plavalčkov slaba.
Moj je to vedno opravil sam (dvakrat sem ga počakala v čakalnici), ker je rekel, da gre tako hitreje ... No, ja, samo da gre ... HIHIHI

Čim več "dobrih" plavalčkov!!!:)
LP

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   spermiogram
17.2.2005 14:56:35   
emaa
moj je vsakič opravil sam, ker ni pogoja, da se v wc pri Rešu lahko stlačiva oba

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.