|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj pa julijke
17.2.2005 17:07:20   
Zala01
Pozdravček vsem še od mene.PDP imam 22.7.-ma kje je še to?!Pridobila sem 3 kg,pa sploh ne vem od česa...ker sploh se mi ne zdi, da sem tolk lačna-no sladko že paše9nebesa
Pikico se mi zdi,da sem že začutila kar nekaj večerov zaporedoma,ko se v postelji malo umirim...nisem pa 100% da je to tisto pravo.
Kako pa je z vašimi pikicami-a spol že kaj veste?
Jst svojega ginekologa non stop morim,pa pravi,da mi bo povedal,če bo lahko,ko bom imela morfologijo.To bo pa šele 3.3.:((
Uživajte z vašimi:zajcek: v trebuhu!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Kaj pa julijke
17.2.2005 19:15:04   
Meceno
HOJLA
Jaz tudi ne vem spola , bom mogoče tudi pri morfološkem pregledu izvedela in to še kasneje kot ti 17.3.:((:((:((:((:((

Lp od bušija :duda: in :nosecka:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Kaj pa julijke
17.2.2005 19:28:40   
CIPRESA
Tudi jaz še nevem spola, izvedela ga bom na morfologiji 14.03. Do takrat pa:zmeden2:

LP od CIPRESE

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Kaj pa julijke
17.2.2005 21:03:53   
Pia73
Evo še ena PDP 22.07. tako kot janja77. Noseča 17t 6/7. Počutje še kar v redu le zvečer sem tak utrujena, da je joj,...imam 4. leta starega sina s full energije, hoodim v službo, pa mož vedno dela do 19.ih, pa tamal ima 2x na teden telovadbo,... Bo že!
:duda: čutim od 31.01. včasih malo več, včasih kak dan sploh ne,.. Še je čas. Mi je pa hecno, ker sem prvega začutila šele pri 22. tednih. Zredila sem se po mojem ogromno, raje ne vem,,...:( Sam sem se prvič tudi 20 kg,... Kupujemo še nič ne imela pa bom trikolesnika, sicer pa veliko že imam od prvega sina, sedaj pa tudi zagotovo pričakujemo sina. :bravo: Trebuh pa je za ene 5. mesecev,...

Bodite v :rozica::rozica::rozica: drage moje,...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Kaj pa julijke
18.2.2005 17:57:36   
cat
Še jaz se bom pofočkala! PDP imam 21.7.2005, torej sem v 19 tednu:nosecka:. Brcik še ne čutim, čeprav me nekaj žgačka znotrj trebuščka že ene tri dni, in verjetno so to prvi gibi, ki jih čutim.
Morfologijo imam čez dva tedna in komaj čakava, da vidiva spol naše male pikice:duda:!
Kupujeva še nič, bova še malo počakala,pol pa v šoping!!!
:muca:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Kaj pa julijke
21.2.2005 18:30:32   
mayci
Nekaj dni za vami, ampak se moram še jaz oglasit! Še ena julijka seveda, PDP 24.7.
Tudi jaz sem še v službi, tako da sem popoldan precej utrujena in komaj čakam, da grem lahko pančkat!:)
Dobila sem kilco in pol, pa čeprav jem vse, kar mi paše in kadar mi paše.
Buši pa pridno raste in tudi pikica:duda: me že ene dva tedna veselo žgečka po trebuhu, tako da sem v9nebesa!
Komaj čakam na morfologijo, ki jo imam 1.3., da nama bo pikica spet malo pomahala. Aja, mimogrede, moram zelo pohvalit dr.Miheličevo iz Črnuč:bravo:, ker je res super! Ko bi le bila še moja G takšna...
A bo šla mogoče katera že aprila v šolo za starše v Ljubljani? Jaz kar razmišljam, da bi šla, saj pravijo, da je kasneje težko sedeti na tistih trdih stolih.
Zaenkrat vsem :nosecka: pošiljam en lep pozdravček, pa si pišemo!
Mayci in pikica:duda:
:kuza:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?