|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj pa julijke
17.2.2005 9:16:43   
CIPRESA
jaz imam PDP 26.07. tko da je do tja še kar dolga. Moj :duda: me je v tem tednu začel brcat in že dva dni se mi premetava, kar ne morem verjet, občutek pa :angel::angel:

Drugače pa sem se zredila za 3 KG, moj trebuh pa sploh še ni tako opazen. Vidi se ga že, če sem bolj malo napravljena, če pa grem ven pa vsi pravijo da se še ne vidi - tko da sem kar malo žalostna.

Kaj pa ve? Javite se !!!!!

:nosecka:CIPRESA 18 2/7t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj pa julijke
17.2.2005 9:23:43   
Dari

Hm, jaz imam PDP 18.7. in naj bi torej bla noseča 18t4d, tko da ne vem, kako si ti 18t2d? Pa saj to ni važno :)
Tud jaz sem se zredila za dobre 3kg, trebušček se že vidi, čeprav zaenkrat še nosim svoje stare hlače. Grem pa si drug teden po kakšne nosečniške :bravo:
Sicer se počutim odlično, tud ponoč mi ni več treba hodit lulat :bravo:
Zdi se mi, da včasih začutim malega :duda:, ampak nisem čist zih da je to to. Včasih je kot trzanje mišice, včasih pa kot - ne znam opisat ;) Je pa 9nebesa

LP vsem pa se pišemo

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj pa julijke
17.2.2005 9:24:44   
ery
Ojla. Jaz imam PDP 31.7. Trebušček je le malo napihnjen, opazi se ga še sploh ne... Ne vem, kdaj bo začel kaj rasti.

CIPRESA, kako si pa čutila svojega :duda:? Jaz še nič ne vem..Kako pa to sploh čutiš?

Meni se po moje še ni...

Zredila sem se za cca. 3kg, pa še to bolj samo v rit in stegna... :(

papa

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj pa julijke
17.2.2005 9:53:59   
Vekica
Ojla, še jst!

Rok imam 13.7.. Trebušček pa tako raste (iz tedna v teden je večji), da so me v tem tednu že začeli spraševati, kdaj bom mamica in mi čestitati ;) (se mi je kar fajn zdelo).
Počutje zelo fajn, samo noge malo bolijo, če preveč stojim.
Počasi se seznanjam z velikostjo oblekc, bombažnimi pleničkami, vsebino paketov - saj vem, da je še prezgodaj, ampak je tko luštno :).
Se še slišmo

Vekica, 19t 2/7

P.S. Cipresa, mislim, da šteješ en teden preveč. Poglej na 11.2. je bilo dobro razloženo o štetju tednov.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj pa julijke
17.2.2005 10:04:59   
CIPRESA
Jaz čutim kot bi me skos en žgačkal po trebuhu, kot bi mela na notranji strani trebuha mehurčke.

Dari, po štetju ginekologinje v moji materinski knjižici in če greš na WWW.mama.si in na "izračunaj datum poroda", bi bila ti potem v 19t in 4dni. Tako da nevem več, vsak računa drugače, tudi ginekologinje zgleda da vsaka drugače, ni čudno da smo potem mi tudi zmedene.
Kako pa ti računaš? jaz glede na prvi dan zadnje menstruacije štejem tedne, pri meni je bilo to 19.10.2004

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj pa julijke
17.2.2005 10:16:13   
Vrtnica1
No, končno smo se tudi julijke spet zbrale :bravo:
Jaz sem 18t+4 in našega :duda: že pošteno čutim, je kar živahen na momente, sploh zvečer, ko se mama pred TV zvali :)-, al pa preden gre spat. Čutim ga pa kot eno valovanje ali pa tako zelo nežno brcko, zelo na hitro. Zdaj vem, da sem to čutila prvič že v 16t, samo, nisem vedela, da je to to. Sem mislila, da je prebava :)-.
Teža, hvala bogu, trenutno miruje, apetit imam normalen, tudi na WC ne tišči tako kot prej, ampak stara garderoba je pa že vsa pospravljena in čaka na poporodne čase. Sem si pri La Vie kupila ene super hlače, zelo raztegljive, ki mi bodo po mojem prav do konca oziroma vsaj do vročih dni.
Počutje bi bilo super, če ne bi doma ležala s smrkavim nosom in bolečim grlom. Komaj čakam na pomlad in na sonček, da bom spet hodila na dolge sprehode.
Lepo se imejte in dajmo se kmalu spet dobit.
V. :rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj pa julijke
17.2.2005 10:29:53   
pravljica
evo še jaz
5. 7., počutje super, tudi drugače vse ok (še vedno pa na bolniški)...brcike skozi cel dan po malem, trebušček, oz že kar trebuh se mi zdi ogromen, kg 3+
morfologij imam čez 3 tedne pri svoji G, če 14 dni pa na fontani pri dr japlju
danes se bom odločla, če grem po voziček quinny v ZG ali še počakam na ugodnosti pri nas, ker mudi se mi še res ne (razlika 30000 sit je pa tudi nekaj), ponudbo druge opreme pa spremljam na oglasih
pri tednih pa po moje ni problem v računanju, ampak bolj pri izražanju: če napišeš, da si v 20. tednu to ne pomeni, da si noseča 20 tednov, ampak 19 ;) --> v bistvu je tako: ko dopolniš 20 tednov, nastopiš v 21.
mislim da tu potem nastanejo problemi v sporazumevanju

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kaj pa julijke
17.2.2005 10:38:30   
CIPRESA
Ja pravljica mislim da imaš prav, da sem narobe pisala. Sem v 18t, noseča pa 17 2/7t, mogoče je tako prav.
Tisti koledarji na netu pa so pol čisto mem.

Jaz bom k sreči dobila voziček, pleničke in vse obleke za :duda:, od sorodnice, ki je ravno iz tega ven. Edino kar bom mogla kupiti je posteljica, pa še to bom počakala na tisto pomoč prek sociale, ki jo dobiš in si jo izbereš. Glede na to da imava z možem vse (rabljeno ampak vse) za :duda:, bova če bova lahko vzela kar denar, in s tem kupila še posteljico.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kaj pa julijke
17.2.2005 10:45:00   
b.j.n.
se ena julijka, s PDP 21.7.Kar nocem pomisliti kako dolga doba je se do tja in kako bom vse te kile za sabo nosila; Pocutje boljse kot prej, trebuscek pocasi raste, zredila sem se too much in zdej se poskusam malj bolj pazit in upocasnit rejenje. Zaradi utrujenosti sem vec ali manj prelezala v postelji in to se mi zdej pozna. kupujemo pri nas se nic, ceprav sva se odlocila za quinnija. Mene opozarjajo, naj se izogibam trikolesnikom, ker so storasti;Je to res?
cunjic se ne kupujem, sem pa zacela brati knjige, kaj storiti takoj po rojstvu otroka in kako ravnati z njim.
barbara

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kaj pa julijke
17.2.2005 10:52:02   
rouzi
evo, še jaz. PDP 23.7. enako kot vrtnica sem tudi jaz že v 16 t čutila nekaj, kar je bilo drugače kot običajno pretakanje v trebuhu al pa vetrovi. pa so mi rekli, da je nemogoče, da že čutim moj zakladek...:zmeden:. no, zdaj je pa enako, samo bolj intenzivno, včeraj sem čutila 3krat!!!9nebesa zdaj vem da je to to in me nihče več ne prepriča drugače!
trebušček pridno raste. svojih hlač ne nosim več že lep čas, mi jih posoja mami (ima ravno eno št.več), zdaj pa mi bo tudi to počasi pretesno..:((sem šla včeraj malo pogledat oblačila za mamice. sem ful razočarana!! mi ni blo všeč popolnoma nič!!! imam bolj športen stil, nočem lepih črnih hlač.. kavbojke pa mi niso bile nobene všeč!

bo res treba v tujino..
pozdravček

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kaj pa julijke
17.2.2005 10:53:50   
malika
še jaz! PDP 29.7.
Mini že brca, ampak še čisto nežno in ponoči ima prave žurke-upam, da ne bo potem tudi tega. Trebuh je že gromozanski, kile pa tudi-5 plusa :( .
Včeraj sem bila na pregledu in UZ,...pa občasno me boli v trebuhu-sploh ponoči. Se še kateri to dogaja?
Kupovat ne rabim nič, ker imam vse še od prvega, edino voziček bom najverjetneje vseeno menjala-ne morem pozabit Comforta:love: .

b.j.n. brez skrbi, trikolesniki niso ptav nič nestabilni. SEm ga uporabljala eno leto(sprednje kolo fiksno) in zelo zelo zadovoljna s njim. Lahko vodljiv, lep nič štorast in gromozanski,...vsak ima pač svoj okus

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kaj pa julijke
17.2.2005 10:55:01   
malika
Joj pa ravno sem pojedla celo škatlo Ferrero Roshe, zdaj pa mi je slabo. Prav mi je, zvečer bo pa spet kila več :((:((:((:((

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kaj pa julijke
17.2.2005 10:58:00   
pravljica
rouzi, ne vem od kod si, ampak pri meni je bilo isto...sem čisto športen tip in dam zelo redko nase kašne črne hlače ipd...Ma-mi v MB pa je prava trgovina zame...hlače, mikice, krila...vse po mojem okusu...poišči, sem že pisala o tem, pa poglej na internetu

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kaj pa julijke
17.2.2005 11:12:58   
rouzi
hvala pravljica. :bravo:sem sicer iz ljubljane, samo grem raje v Mb kot v It. ali Av.
bom pogledala malo nazaj po forumu
lp

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kaj pa julijke
17.2.2005 12:06:24   
Anonimen
PDP 11.7.
Počutje super edino zadnje dni zelo zelo zaspana. Spat hodim ob 20.15 in se zbudim od 6.00. A je to preveč spanja?:zmeden:
Trebušček že kar velik in komaj čakam da bo konec zime, da ga malo razkažem okrog. Pridobila sem 3 kg. V ponedeljek imam pregled in takrat bomo videli pikico na UZ in tudi spol. Sem že nestrpna.

Od oblekic in opreme imam vse razen pevijalna mizica še čaka, ker se nemoremo odločiti kako in kaj.

Lepo se imejte in božajte bušije:metulj:

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kaj pa julijke
17.2.2005 12:24:46   
lana 5
PDP 16.7.
Počutej tako - tako, en dan malo bolje, potem pa zopet malo slabse.
Ma me zanima, če ima katera občutek kdaj, kot da ji vse pritiska navzdol? nap. če dalj časa stojiš.
Trebušček se že kar vidi, se mi zdi, da mi je v tem tednu, kar naenkrat pogledu ven:)-:bravo::)-.
Pri nas smo že kupili voziček, trikolesnika od ABC in zgleda zelo vredu, pa kupili smo stolček, ki se spremeni v ležalnik, a pa še tri oblekice. Kaj hočeš, je tako dobro it mal pogledat v Baby center.:ups::)-:)-

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kaj pa julijke
17.2.2005 12:43:29   
ery
Jaz tudi iščem kake hlače, pa ni nikjer pametnih. V mariboru bi se pa izgubila-poznam avstrijo bolje, tako da bom mogla gotovo kar gor it pogledat.

In kje boste kupile previjalno mizo? A katera sliši LUNCO1? Ona ima res ful dobro previjalno, pa me zanima kje jo je kupila?

papa

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kaj pa julijke
17.2.2005 13:04:00   
muc muc
~ivjo!

Jaz pa imam rok 21.7., pa se mi tud skoraj nic ne vidi.

Tudi jaz sem zacutla brce mojega pikeca pred enim tednom.

Pocasi si bom morala it kupit kakane nove hlace, ker mam obcutek da me bo kr naenkrat razpihnal.

L.P. in prijetno nosecnost.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kaj pa julijke
17.2.2005 13:10:46   
Joni
še ena julijka - kot b.j.n. imam tudi jaz rok 21.7.! Kile + 2 kg! Počutje o.k., malega čutim zvečer, imam tak občutek, kot bi me kdo žgečkal tam spodaj od znotraj, potem se pa samo smejim!

Kupovala nisem še nič - gledam pa vozičke, previjalne, stolčke, posteljico - zibko že imam, bom imela kar tisto, ki sva jo z bratom guncala, ko sva bila dojenčka!

Od hlač nosim trenirke, take z ozko elastiko v pasu, da ne tišči! Trebušček je pa kar zajeten - včasih me vprašajo, če sem sigurna, da imam šele julija rok - da ni malo prej :ups:

Vsem lep pozdrav,

Joni:metulj:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kaj pa julijke
17.2.2005 13:22:34   
petraCBU
Živjo!
Moj PDP: 13.7. Sam bo ziher mal prej (dvojčki pa to). Zredila sem se preveč (pa res ne jem veliko), trebuh vsak dan večji (me tolažijo "valda, če sta pa dva"). Problemov z oblačili nimam, ker sem zaradi rizične nosečnosti doma in nosim pižame in trenerke, ki se nebogljeno raztegujejo po meni. Me je pa za Valentinovo lubi peljal ven na večerjo in sem dve uri čepela pred omaro, preden sem našla eno elastično kiklo in se zbasala vanjo (sledil je videz filanega kalamara, ampak ne porajtajmo...)
Počivam zaradi predležeče posteljice, pikca pa vneto brcata :)Enkrat je ena na forumu napisala, da imaš pri brcanju dvojčkov občutek kot bi požrla živo hobotnico :) in je res nekako tako. Čutim jih že tri tedne (pri dvojčkih je vse malo prej), komaj čakam morfologijo (15.3.), da na UZ vidim moja srčka in najbrž izvem njun spol.
LP
vsem!
P,.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Kaj pa julijke
17.2.2005 13:41:37   
Romcka
hi pupe:))
tok favs, ker cutite svoje pikice:( PDP imam 25.7.05 pa se nc ne brca....sva po moje oba bolj zaspana tipa:9
jutri imam pregled pri G, pa mi ni znala po telefonu povedat ali bom imela ze morfologijo ali se ne (kr nekiiiiiii)...na telovadbo pa sem ze zacela hodit v Fit&Fun in je na steperju, pa je superca...
Zadnje cajte pa ce lezim na hrbtu imam v spodjem delu trebuha take cudne izbolkine..pa nc ne boli samo tak malo ven strli...hecno...sem ze hotla panicarit..pa sem se premislila, ker imam itak jutri G,p a bom njo gnjavila...
Pupe...se kr dolga je do Julija a ne? Mene pa vcasih ze zaboli ce tak ponoci na hitro vstanem in napnem bisija prevec..smrc...No ja bo ze...ne bomo prevec jamrali...Pupe uzivajte vlik in smejte se 100 na uro:)
R

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Kaj pa julijke
17.2.2005 13:48:43   
Meceno
Nas je pa veliko :bravo::bravo::bravo:

Danes sem bila na pregledu pri G. in sem ji povedala da čutim :duda:, (sem v 18. tednu in 2.dni ) pa se je čudila ,sem ji omenila za naš forum in povedala , da ene čutijo že v 16 . tednu ) G. pravi , da mogoče samo tiste , ki smo suhe , da prvorojeni otroci se čutijo v petem mesecu????
Imam pa zopet vnetje in mi je vzela kar bris , v vodi je bilo nekaj levkocitov , me je full strah ,pa vedno mi je do sedaj delala ultrazvok , danes pa ne:((:((

PDP imam 20.7. in z fantom komaj čakava :sloncek::sloncek::sloncek:

Voziček , cunjice , pleničke ,....sem danes samo gledala , jih pa mislim kmalu kupit .

Lp :nosecka:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Kaj pa julijke
17.2.2005 13:56:35   
Katjuska
No, še jaz se vam pridružim - PDP 29.7.

Tudi jaz že komaj čakam, da bom čutila kakšno brco, pa nič! Mogoče je pa moja pikica bolj lena - tako kot se jaz počutim v zadnjih tednih ;)!
Zaenkrat sem pridobila 2 kg in upam, da ne bo šlo sedaj prehitro gor - sem namreč zelo sladkosnedna 9nebesa
Sicer sem si pa v H&M nabavila ene kavbojke - v njih se super počutim (trebušček se mi že kar pozna)! Sedaj pa razmišljam, da bi se enkrat odpravila v C&A v Avstrijo... baje imajo stvari ceneje...

Uživajte!
Katjuska 16 6/7t

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Kaj pa julijke
17.2.2005 14:02:00   
Grascakinja
Še jaz še jaz!!!!

Danes smo zakoračili v 20T - PDP 3.7.2005. Trebuh imam ogroooooomen, kot da bi žogico popapala, dobesedno tako okrogel je. Zredila sem se za 3kg in še pikico.
Bebiko občasno čutim kot žgečkanje odznotraj, včasih pa, ko sem razburjena ali zvečer, pa kot da se prekopicuje v trebuhu. Samo brcnil/a me še ni.
Jutri grem na morfologijo, komaj čakam, da po dolgem času spet vidim našega sončka, pa ati bo šel tudi ga pozdravit.
Počasi začenjava z nakupi, zdajle že imava voziček in lupinico, kako stvar bova pojerbala, večino bova pa kar sama kupila in potem prihranila za sestrico ali bratca tegale sončka, ki je zdajle še v mojem trebušku.

Lepo se je bilo spet prefočkat, bom prefočkala še Tinko74, ki zdajle bubana doma počiva. Rok ima malo za mano, pričakuje pa fantička. Tinka, čim prej okrevaj in pridi kej na RR!!

Lep preostanek nosečnosti!!!! Pridno buške božat!!!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Kaj pa julijke
17.2.2005 14:07:27   
Meceno
Vnetje je tudi samo močan izcedek , pravi G. samo če urin ne peče ko lulaš ni nevarnosti in mene ne peče ,samo me je v soboto motlo( beli tok ) , pa sem si dala vložek in mi je tamalo obribalo .
Močni beli tok + ranica še prej povzroči neko težavo , pravi G. , da je zato v vodi bilo nekaj levkocitov , drugič moram sramno ustje razmaknit in potem lulat :ups::ups:

Glede na to , da sem imela pregled danes , zgodilo se je v soboto sem jaz počakala ,drugače treba takoj oz vsaj pokliči in zadevo opiši .

Sem pa dobila svečke . :((:((:((

upam, da se čim prej pozdravim !!!!

Lp vsem :nosecka:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?