|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nuhalna svetlina
17.2.2005 8:43:36   
natalijak
Punce, lep pozdrav. Vem, da je bilo o nuhalni že veliko napisanega, samo me vseeno zanima ali ste na nuhalno odšle same ali je šel z vami vaš partner ter ali se pri 12. tednih že vidi spol otroka:sloncek:?
Pa še eno vprašanje ali ste vse šle na nuhalno k ginekologu, ki ima za to licenco? Moj ginekolog je po tistem seznamu nima, pravi pa, da mi jo bo naredil on. Cena pa je vseeno 10.000 sit.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nuhalna svetlina
17.2.2005 8:48:17   
saba
pa zakaj boš plačala nekoga ki nima licence???

jaz grem drugi teden na nuhalno v postojno, G. ima licenco in plačala bom 10.000.

moj mož pa gre definitivno z mano9nebesa

(odgovor članu natalijak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nuhalna svetlina
17.2.2005 8:51:48   
CIPRESA
Partner gre vedno lahko zraven, pa tudi jaz ti priporočam, da greš k nekomu, ki ima licenco. Tudi jaz sem vprašala na NS za spol, pa mi je rekla da je še prekmalu, da bo bolje počakati tja do 16t.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   nuhalna svetlina
17.2.2005 8:51:54   
dory
Jaz absolutno ne bi dajala denar nekomu brez licence:zmeden:

Glede spola je verjetno se mal prezgodaj,ceprav,ce je mali v taki poziciji bi se ze lahko kaj vidlo...nam se je pri 13.tednih :)

Partner naj bo obvezno zraven,saj malo dalj casa opazujes pikico,kar je enkratno in nepopisno dozivetje za oba,tako za mamico kot za ocka :)

Neposredna povezava do sporočila: 4
   nuhalna svetlina
17.2.2005 8:53:27   
Špacka
Pozdrav tud tebi.Men se zdi, da je sam pregled tako lep, da se splača vzet s sabo partnerja, ponavad je to tud prvič da je partner prisoten zraven pri UZ, pol se pa itak čist raznežijo9nebesa9nebesa in sam težijo kdaj bo naslednji UZ.
Spol otroka se že vidi, razen če ima mogoče takšno lego, da se ne vidi, v glavnem če te zanima vprašaj.
Ja, bila pri G, ki ima licenco, s tem, da bi mi tud moja G lahko to naredila, s tem da nima licence, vendar bi mi to naredila zastonj, tako da če plačaš rajši plačaj nekomu, ki ima licenco- no vsaj moje mnenje.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   nuhalna svetlina
17.2.2005 9:04:31   
kathy
Saba a mi prosim lahko poveš telefonsko številko od G v Postojni, ki dela NS. Se moram naročiti čimprej
Hvala in LP

Neposredna povezava do sporočila: 6
   nuhalna svetlina
17.2.2005 9:11:38   
darjatimci
Se strinjam,zakaj bi plačevala,sploh pa nekomu brez licence,na nuhalni se vidi tisto kar je treba,čemur je nuhalna namen,izraz sem pa pozabila,bodo druge vedele,srečno!PUNCE NE PUSTITE SE ZAVESTI,VSI PREGLEDI,KI SO OBVEZNI!?,OZIROMA PRIPOROČLJIVI??,SO V NOSEČNOSTI ZASTONJ!!

Neposredna povezava do sporočila: 7
   nuhalna svetlina
17.2.2005 9:21:54   
urši77
Pojdi h ginekologu, ki ima licenco. Tudi moja G "zna" pogledat, pa me je vseeno poslala do dr. z licenco, ker pravi, da je pa to vseeno prevelika odgovornost in da moraš imeti za to potrebno znanje in pa izkušnje.
Zadeva seveda- če ne spadaš v rizično skupino-ni obvezna, se mi pa zdi praktična, saj lahko na ta način že dovolj zgodaj ugotovijo nekatere nepravilnosti v razvoju in temu primerno se lahko odločiš ukrepati.
Jaz grem k dr. Strahovi v Domžale, cena pa je 12.000sit.

LP in čuvajte svoje :duda:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   nuhalna svetlina
17.2.2005 9:48:34   
saba
bolnišnica postojna

Kontaktna številka: 05/72-655-79

Neposredna povezava do sporočila: 9
   nuhalna svetlina
17.2.2005 10:02:19   
Naja31
Zivjo,

to pa sploh ni res, da so vsi pregledi, ki so priporocljivi, tudi zastonj.
NS ni obvezen pregled, gres ce ti tako zelis, nekateri G jo priporocajo, drugi ne, ce se pa odlocis, da gres, pa placas.
Jaz sem placala tudi morfologijo, ki jo moja G ne dela.

Vsekakor pa pejt k G, ki ima licenco, saj je to bistvo pregleda NS: izracun verjetnosti za DS, kar lahko izracunajo samo G z licenco, ker imajo tak racunalniski program, ki poleg velikosti vratne gube uposteva starost mamice, velikost in starost ploda. Ostali lahko samo izmerijo velikost NS.
Pa partnerja kar s seboj vzemi, ker je res lepo dozivetje za oba.

Lp, Naja

Neposredna povezava do sporočila: 10
   nuhalna svetlina
17.2.2005 10:17:56   
darjatimci
Samo za razjasnitev,pregledi obvezni-priporočljivi je res razlika,ampak odvisno je tudi od starosti mamice npr.po 30 ali 35,ali prva nosečnos v teh letih,res se je dobro informirat,sicer pa smo že govorile o ginekologih,kakšne so razlike med njimi,ginekologi na splošno,ali ginekologi-porodničarji,ki te obravnavajo čisto drugače,lep pozdrav,Darja!

Neposredna povezava do sporočila: 11
   nuhalna svetlina
17.2.2005 10:35:48   
zvezdyca
ja, res je ful razlike... pri mojem g se plača tudi morfologija 7.000,00, ker pa ne dela NS, me je poslal na THT test, ki sem ga plačala 15.000,00, v Lj pa je menda 12.000... Kako je v resnici s temi pregledi in cenami, ker mene so že vmes "malo zgubili"?...:ups:

Neposredna povezava do sporočila: 12
   nuhalna svetlina
17.2.2005 10:55:22   
pravljica
NS samo priporočajo (do določene starosti) zato se sama odločiš kam greš, če greš in koliko si pripravljena plačat...morfologija pa je, kolikor jaz vem, obvezen pregled pri vsaki nosečnici...opravi ga lahko osebni G, če pa on tega ne dela, ti da napotnico za drugam, lahko se pa tudi sama odločiš za samoplačniško (npr na fontani)...jaz grem oboje...eno je zastonj, na fontano grem pa predvsem zaradi posnetka

Neposredna povezava do sporočila: 13
   nuhalna svetlina
17.2.2005 11:04:57   
Teya
baje, da se spol tako zgodaj vidi le pri zelo suhcenih ženskicah...da je drugače bolj ugibanje, kot pa napoved....BAJE!

Neposredna povezava do sporočila: 14
   nuhalna svetlina
17.2.2005 11:06:55   
saba
v katerem tednu se dela morfologija?

teya a tebi je pikica pokazala spol na NS?

Neposredna povezava do sporočila: 15
   nuhalna svetlina
17.2.2005 11:09:54   
CIPRESA
NS se dela od 11 do 14 tedna. To naj bi bilo najbolje

Neposredna povezava do sporočila: 16
   nuhalna svetlina
17.2.2005 11:13:45   
saba
kdaj pa morfologija, to me zanima?:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 17
   nuhalna svetlina
17.2.2005 11:43:32   
Teya
ne :(...pa sej niti še nisem prepričana, če hočem vedet...

Neposredna povezava do sporočila: 18
   nuhalna svetlina
17.2.2005 11:46:58   
Naja31
Morfologija od 20-22 tedna.

Neposredna povezava do sporočila: 19
   nuhalna svetlina
17.2.2005 13:33:24   
pravljica
morfologija od 20. do 24. tedna...pri G imam 23. teden, na fontani pa 22.

Neposredna povezava do sporočila: 20
   nuhalna svetlina
17.2.2005 14:47:27   
balaena
ZDRAVO

a mi lahko katera pove, kje najdem seznam zdravnikov, ki imajo licenco za opravljanje nuhalne svetline?
meni je tudi moj G rekel, naj kar njega pokličem, samo ne vem, ali ima licenco ali ne.

hvala

Neposredna povezava do sporočila: 21
   nuhalna svetlina
17.2.2005 21:14:08   
Pia73
Meni je tudi moja G delala NS, samo nima licence, pa ji sicer full zaupam in je mali tako lepo pokazal lulčeka,.. Plačala sem 5.000 SIT, pa mi je za to posnela še na video kaseto, pa dala 2. slikici, pa je bilo tako lepo, da sem se skoraj razjokala. Pol sem šla pa še k dr. Strahovi, ki jo kar hvalijo, pa je vse skupaj trajalo ne vem mislim, da kaki 2. min, je rekel moj mož, ki je bil tudi prejšnjič zraven, da še ni videl tako lahko zasluženih 12.000 SIT,... :(:(:( Pa sva tole opevano dr. Strahovo vprašala za spol, pa je rekla, da ona tega ne gleda, ker se je enkrat zmotila pri zelo pomembni osebi in sedaj raje ne reskira,... :grrr: Sam jaz vam povem, če tega ne vidi oz. zgreši pol je tudi drugo vprašljivo,... moje mnenje pač,... Sicer so bili tedni res maloštevilni za to, samo njeno argumentiranje zakaj ne,.. :grrr: Pa tako mi je po trebuhu delala, da me je skoraj kap,... pa mi verjamite, da vem kaj je UZ saj sem že 1x rodila,...

Med nosečnostjo sta obvezna samo 2 UZ, prvi UZ - običajno vaginalni in morfologija,...

Uz pa ne škodi, mogoče je :duda: vznemirjen pri kaki dr. Strahovi, ki nima občutka, sicer pa jaz takih izkušenj nimam, vsaj pri moji G, ki vse lepo pogleda v miru in počasi,... :bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?