Pia73 -> nuhalna svetlina (17.2.2005 21:14:08)
|
Meni je tudi moja G delala NS, samo nima licence, pa ji sicer full zaupam in je mali tako lepo pokazal lulčeka,.. Plačala sem 5.000 SIT, pa mi je za to posnela še na video kaseto, pa dala 2. slikici, pa je bilo tako lepo, da sem se skoraj razjokala. Pol sem šla pa še k dr. Strahovi, ki jo kar hvalijo, pa je vse skupaj trajalo ne vem mislim, da kaki 2. min, je rekel moj mož, ki je bil tudi prejšnjič zraven, da še ni videl tako lahko zasluženih 12.000 SIT,... :(:(:( Pa sva tole opevano dr. Strahovo vprašala za spol, pa je rekla, da ona tega ne gleda, ker se je enkrat zmotila pri zelo pomembni osebi in sedaj raje ne reskira,... :grrr: Sam jaz vam povem, če tega ne vidi oz. zgreši pol je tudi drugo vprašljivo,... moje mnenje pač,... Sicer so bili tedni res maloštevilni za to, samo njeno argumentiranje zakaj ne,.. :grrr: Pa tako mi je po trebuhu delala, da me je skoraj kap,... pa mi verjamite, da vem kaj je UZ saj sem že 1x rodila,... Med nosečnostjo sta obvezna samo 2 UZ, prvi UZ - običajno vaginalni in morfologija,... Uz pa ne škodi, mogoče je :duda: vznemirjen pri kaki dr. Strahovi, ki nima občutka, sicer pa jaz takih izkušenj nimam, vsaj pri moji G, ki vse lepo pogleda v miru in počasi,... :bravo:
|
|
|
|