|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Raztresenost v službi
20.5.2008 10:27:57   
podnajemnica7
Dekleta, kot vse kaže bomo morale zbrati moči in iti pogumno novih delovnim zmagam naproti.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 26
20.5.2008 16:28:07   
lelaval
Menjaj službo ali pa se nekako navadi obvladovati stres.

Se podpišem, vsekakor pa je najboljša rešitev ta prvo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
20.5.2008 16:48:08   
Gina
Zakaj pa tako zares službo jemlješ? Zakaj pa pustiš, da te prepričajo, da si zanič? Zakaj pa pustiš, da s tabo grdo ravnajo? Zakaj ti je sploh toliko do tega, da bi mislili, da si ne vem kako dobra in fajn in kaj vem kaj še vse? A ni čisto vseeno, če pa ti veš, da si fajn? Hočem reči, da ni važno, kaj si kdo misli, da ni važno, kaj kdo reče, da moraš ljudi jemat samo in izkjučno za ljudi, ki so čist zmedeni in včasih malo trčeni - vsi smo. Tudi tisti, od katerih se ti ogrožena počutiš. Ne se jih bat. V tem je ključ. ko se jih ne boš več bala, te ne bo nič strah, ne boš pod stresom zaradi njih. Ker ti bo čist popolnoma vseeno, kaj mislijo in kaj rečejo in kaj naredijo. Ker boš tolk zihr vase, da če bodo kaj preveč daleč šli, bodo vedeli, da se jim lahko kaj zgodi, npr. kakšen odvetnik in podobno.
Aja, kaj pa je najhujšega, kar ti lahko storijo? Itak da ti nič ne morejo. Nobeden ti nič ne more. Torej se jih nehaj bat.

(odgovor članu podnajemnica7)
Neposredna povezava do sporočila: 28
20.5.2008 17:12:49   
ZmajTolovaj
Zakaj pa tako zares službo jemlješ? Zakaj pa pustiš, da te prepričajo, da si zanič? Zakaj pa pustiš, da s tabo grdo ravnajo? Zakaj ti je sploh toliko do tega, da bi mislili, da si ne vem kako dobra in fajn in kaj vem kaj še vse? A ni čisto vseeno, če pa ti veš, da si fajn? Hočem reči, da ni važno, kaj si kdo misli, da ni važno, kaj kdo reče, da moraš ljudi jemat samo in izkjučno za ljudi, ki so čist zmedeni in včasih malo trčeni - vsi smo. Tudi tisti, od katerih se ti ogrožena počutiš. Ne se jih bat. V tem je ključ. ko se jih ne boš več bala, te ne bo nič strah, ne boš pod stresom zaradi njih. Ker ti bo čist popolnoma vseeno, kaj mislijo in kaj rečejo in kaj naredijo. Ker boš tolk zihr vase, da če bodo kaj preveč daleč šli, bodo vedeli, da se jim lahko kaj zgodi, npr. kakšen odvetnik in podobno.
Aja, kaj pa je najhujšega, kar ti lahko storijo? Itak da ti nič ne morejo. Nobeden ti nič ne more. Torej se jih nehaj bat.

Točno to. Sem ravno razmišljala - kaj te boli k****, jaz imam dve sodelavki, super ženski, pa se pustita sprovocirat eni BEDNI babnci iz sosednjega akvarija, da sploh ne štekam, kako si lahko sploh ženeta h srcu. Naj zganja svoje, ti veš, da dobro delaš, in to je tud vse. Poleg tega pa gnjavaža drugih največkrat pomeni prikrivanje lastnih pomanjkljivosti.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 29
20.5.2008 17:16:53   
gojska
Gina vsaka čast.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.5.2008 17:27:10   
Anonimen
Ali se vam je že zgodilo, da ste se v službi počutitli pod psihičnim pritiskom

Ja, vsak dan do druge kave...user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 31
20.5.2008 17:28:42   
Anonimen
Kaj bi vi storili. Kljub temu sedaj čeprav se trudim delam take napake da je joj ker sem pod pritiskom in ne vem kako naj si pomagam.

Nehaj se trudit, delaj z veseljem in tako kot mislis, da je prav. Vec kot narobe (itak user posted image ) ne mores narediti, bos pa pri tem vsaj uzivala :).

Neposredna povezava do sporočila: 32
20.5.2008 21:02:07   
via_2
Podnajemnica,
mogoče ti služba poskuša "povedati", da jo zamenjaj za drugo ali pa kot druga možnost, da moraš spremeniti svoj odnos do službe. Samo ti dve izbiri imaš.
Tretja pot - ki jo ubere večina, ki iz dneva v dan tarna - pa je slaba, tako da niti ne razmišljaj o njej.

Pa srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.5.2008 21:03:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: via_2

Podnajemnica,
mogoče ti služba poskuša "povedati", da jo zamenjaj za drugo ali pa kot druga možnost, da moraš spremeniti svoj odnos do službe. Samo ti dve izbiri imaš.
Tretja pot - ki jo ubere večina, ki iz dneva v dan tarna - pa je slaba, tako da niti ne razmišljaj o njej.

Pa srečno

Dober povzetek.

(odgovor članu via_2)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
20.5.2008 21:16:15   
podnajemnica7
mah ne bom odnosa spreminajala, ker so me slabi odnosi pripeljati, da sem taka, da želim sedaj drugam. Pa tudi tu sem že zelo dolgo in bi rada spremembo, ker stagniram in me to ne izpopolnjuje več, pa predvsem si želim med nove ljudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
20.5.2008 21:22:19   
Gina
Ja potem pa pojdi. Edino ne vem, če veš....svet ni nikjer samo bel ali črn, vedno je pisano kodrlajsast.user posted image  POvsod imaš take in drugačne ljudi. Vedno bo nekdo rovaril proti tebi, proti vsakemu pač. V vsaki službi je tako z vsakim - samo dojemanja so različna.

Neposredna povezava do sporočila: 36
20.5.2008 21:24:11   
podnajemnica7
Gina res je. Ampak zakaj bi kar vztrajala in vztrajala, pa še ta teden me čaka težko pričakovan razgovor za novo zaposlitev, tako, da se bom poskušala čimbolje predstaviti.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 37
20.5.2008 21:43:30   
karmy
Meni je bilo v tej službi tudi težko, vendar zarad tega ker sem se pustila drugim da ravnajo z menoj kukr hočejo. ko se je moja privat situacija obrnila na veliko boljše, se je tudi odnos spremenil, in se nisem več pustila, zdaj je delovno okolje znosno, in uredu, pa še noben ti ne pride do živega ( morš izključevat šefe sevede :P ) dokler pa pustiš da delajo s tabo kot z predpražnikom, je skrajni čas da zamenjaš šiht. Res da se vsepovsod najde kdo, ki je spolno zafrustriran, pa se more nad nekom znašat, samo ni nujno da ga poslušaš kaj šele upoštevaš. Glavno da so šefi kul, pa če pride do kakšnega sranja, da znajo vzpostavit red tako kot je treba. Res pa je da v današnjih časih je vsak drek lahko šef... zaradi tega pa tudi ogromno služb :) 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

Neposredna povezava do sporočila: 38
20.5.2008 21:50:19   
podnajemnica7
ja saj slabi odnosi vključujejo tudi šefa ne samo ostale, če ni neke povezanosti in pripadnosti mi ni sedaj res več do tega da bi vztrajaal. Se bom poskušala čimbolje predstaviti, predvsem svoje kvalitete, potem pa se pustim samo še pozitivno presenetiti da me vzamejo, upam samo, da še moj šef ne pride v to službo, ker bi se tudi zanj kaj našlo, ker to bi bil pa res poden. Samo o tem če bo še on kandidiral za sem še ne vem, pa tudi zaradi tega ne mislim izpustiti priložosti iz rok.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 39
20.5.2008 21:51:06   
Anonimen
IZVIRNO še ta teden me čaka težko pričakovan razgovor za novo zaposlitev, tako, da se bom poskušala čimbolje predstaviti.

Srecno :).

Neposredna povezava do sporočila: 40
20.5.2008 21:54:11   
karmy
ne smeš razmišljati če bi kdo prišel za tabo... ti za svojo rit poskrbi raje

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
20.5.2008 21:55:53   
podnajemnica7
Hvala obema, bom poskrbela - morda bi lahko uporabila veze, samo nisem še nikomur povedala-naraje bi se kar samo nase zanesla, da me ne bi kdo grdo gledal.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 42
20.5.2008 21:57:58   
podnajemnica7
 vedno se na druge zanašam in čakam pa potem samo stagniram in nič ne napredujem-zato je sedaj skrajni čas za spremembo

Neposredna povezava do sporočila: 43
20.5.2008 22:03:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: podnajemnica7

Hvala obema, bom poskrbela - morda bi lahko uporabila veze, samo nisem še nikomur povedala-naraje bi se kar samo nase zanesla, da me ne bi kdo grdo gledal.

ma boli te klinac za druge. Bog je tut sebi najprej k*** naredil. Poskrbi za svojo rit, ne obremenjuj se z "drugimi"

Neposredna povezava do sporočila: 44
20.5.2008 22:12:17   
podnajemnica7
Res je tako bom naredila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
21.5.2008 7:05:28   
srki
V bistvu nikoli nisem bila razsresena v službi, samo postaviti se nisem znala zase, če je kdo kaj najedal. V 8 letih sem se marsikaj naučila, tudi povem komu kaj, če me kdo hoče kam potunkat. Dobiš ščasoma trdo kožo. Saj je že res, da si včasih tiho zavoljo sebe, vedno pa ne.

Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?