Anonimen -> RE: Raztresenost v službi (20.5.2008 10:06:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: podnajemnica7 Ali se vam je že zgodilo, da ste se v službi počutitli pod psihičnim pritiskom in ste nato začeli delovno popuščati in delati napake? Jaz čedalje težje opravljam to delo in hodim v službo z velikim odporom, ker se v koliktivu ne počutim dobro, ni nobene pripadnosti in odnosi so nasplošno zelo slabi. Kaj bi vi storili. Kljub temu sedaj čeprav se trudim delam take napake da je joj ker sem pod pritiskom in ne vem kako naj si pomagam. uf, poznam to ja...sem delala take napake, da mi je šef enkrat rekel, če sploh znam glavo uporabljat...pritisk, stres,....huh...Po drugi strani pa dobra plača in veliko prostih dnevov ne glede na dopust, tako da sem se ZELO težko odločila menjat oz. zapustiti to delovno mesto. Ko se mi je zaključevala porodniška sem bila že 2 meseca pred nastopom dela čisto na trnih, živčna, razdražljiva, slabo mi je bilo ob sami misli, da moram it spet nazaj...En teden pred nastopom dela pa sem se dokončno odločila, zbrala sem pogum in po 10 letih dala odpoved pa kljub temu da nove službe niti poiskala še nisem. Ne znam ti opisat kakšno zadovoljstvo sem čutila ob tem! Ko sem domov klicala mojega sem vriskala od veselja pa čeprav brez službe, brez denarja... Svetujem ti, da čimprej menjaš, preden ti na psihi pusti posledice tako kot meni - občutek manjvrednosti, nesposobnosti, nesamozavesti, nezaupanja vase...V novi službi se zdaj počasi pobiram in "zdravim"
|
|
|
|