Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dokumentacija za novorojenčka 19.5.2008 17:54:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Davcno so mi poslali domov. Zdravstveno je za 1. mesec uredila patronazna, za naprej pa v sluzbi z izpiskom iz maticne knjige. Ne vem pa, ce se je v zadnjem casu kaj spremenilo.
|
|
|
|
RE: dokumentacija za novorojenčka 19.5.2008 18:07:59
|
|
|
|
lelčy
|
Za zdravstveno je bilo tako kot ti je napisala Mič II, za davčno številko pa sem morala iti na davčni urad
|
|
|
|
RE: dokumentacija za novorojenčka 19.5.2008 18:12:04
|
|
|
|
TinKiCa1
|
Za davčno mi ni blo treba ni kamor it, za zdravstveno pa tko kot je napisala Mič II, samo da je moj v službi to ureju.. :)
|
|
RE: dokumentacija za novorojenčka 19.5.2008 18:49:48
|
|
|
|
jajula
|
za zdravstveno nam ni nič patrnažna urejala, prva dva meseca sem jo k P vozila s svojo izkaznico, vmes pa sem poslala k sebi v službo kopijo rojstnega lista in so jo v kadrovski prijavil na ZZZS, od njih pa sem takoj dobila potrdilo, da je zavarovana preko mene&firme, v nekaj dneh pa še izkaznico za .
|
|
|
|
RE: dokumentacija za novorojenčka 19.5.2008 20:34:42
|
|
|
|
Netopirčy81
|
IZVIRNO SPOROČILO: jajula za zdravstveno nam ni nič patrnažna urejala Men je mojo kartico dala v neko napravo, ko je pač prišla k men. k sebi v službo sem poslala kopijo rojstnega lista in so jo v kadrovski prijavil na ZZZS, od njih pa sem takoj dobila potrdilo, da je zavarovana preko mene&firme, v nekaj dneh pa še izkaznico za . Isto jaz.
|
|
RE: dokumentacija za novorojenčka 19.5.2008 22:08:58
|
|
|
|
januskica
|
kot je napisala Netopirčy81. v bistvu so potem oboje poslali domov. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?