dokumentacija za novorojenčka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Janice1 -> dokumentacija za novorojenčka (19.5.2008 17:51:59)

pozdravljene, zanima me ali moram za davčno številko in zdravstveno kartico iti na davčno in zzzs?

Anonimen -> RE: dokumentacija za novorojenčka (19.5.2008 17:54:49)

Davcno so mi poslali domov.
Zdravstveno je za 1. mesec uredila patronazna, za naprej pa v sluzbi z izpiskom iz maticne knjige.
Ne vem pa, ce se je v zadnjem casu kaj spremenilo.

lelčy -> RE: dokumentacija za novorojenčka (19.5.2008 18:07:59)

Za zdravstveno je bilo tako kot ti je napisala Mič II, za davčno številko pa sem morala iti na davčni urad

TinKiCa1 -> RE: dokumentacija za novorojenčka (19.5.2008 18:12:04)

Za davčno mi ni blo treba ni kamor it, za zdravstveno pa tko kot je napisala Mič II, samo da je moj v službi to ureju.. :)

jajula -> RE: dokumentacija za novorojenčka (19.5.2008 18:49:48)

za zdravstveno nam ni nič patrnažna urejala, prva dva meseca sem jo k P vozila s svojo izkaznico, vmes pa sem poslala k sebi v službo kopijo rojstnega lista in so jo v kadrovski prijavil na ZZZS, od njih pa sem takoj dobila potrdilo, da je zavarovana preko mene&firme, v nekaj dneh pa še izkaznico za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].

Netopirčy81 -> RE: dokumentacija za novorojenčka (19.5.2008 20:34:42)

IZVIRNO SPOROČILO: jajula

za zdravstveno nam ni nič patrnažna urejala Men je mojo kartico dala v neko napravo, ko je pač prišla k men.

k sebi v službo sem poslala kopijo rojstnega lista in so jo v kadrovski prijavil na ZZZS, od njih pa sem takoj dobila potrdilo, da je zavarovana preko mene&firme, v nekaj dneh pa še izkaznico za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] . Isto jaz.

januskica -> RE: dokumentacija za novorojenčka (19.5.2008 22:08:58)

kot je napisala Netopirčy81. v bistvu so potem oboje poslali domov. lp

Janice1 -> RE: dokumentacija za novorojenčka (20.5.2008 11:27:35)

punce,hvala

Stran: [1]