paničarka -> neprimerna dedkova zabava (17.5.2008 18:13:07)
|
od današnjega kosila pri tastu in tašči sem zelo razočarana nad svojim možem, pa tudi nad sabo, ker od samega šoka/presenečenja nisva protestirala pri previjanju sinčka... dedek/tast nam res ogromno pomaga pri varstvu dvoletnega otroka, še posebej, ker je malček res veliko bolan... varoval ga je izključno on tudi 6 mesecev preden smo dobili mesto v vrtcu.. vedno sem imela občutek, da se imata skupaj zelo fajn-veliko hodita okrog, sine zelo rad hodi k njemu in ima dedka nasplošno zelo rad.. dedku ni noben problem vnuka nahranit, previt (to celo zelo rad počne, ker potem skačeta po postelji in ga žgečka), tudi (vsaj po njegovem pripovedovanju) precej bolje (brez hudih protestov kot doma) mu je uspevalo malčku dajat zdravila, kapljice v nos, čistit nosek.... danes pa smo bili vsi skupaj tam na kosilu in malček je kakal v plenico, dedek in moj mož sta ga šla skupaj previt... tamali je ful protestiral (dedek si je to razlagal da je to zato, ker je bil moj mož zraven, če sta sama pa da nikoli ne), mož ga je držal, dedek brisal, potem namazal s kremo in ga potem kao v hecu parkrat potegnil za lulčka?! mene je totalno šokiralo in sem čakala, da bo mož kaj rekel svojemu očetu v smislu, da naj vendarle ne počne tega... pa nič.. jaz sem bila pa tudi brez besed, ker kaj takega absolutno nisem pričakovala.. ko smo prišli domov sem čisto ven padla, ker se mi zdi, da svojega otroka nisva zaščitila oz. se postavila zanj.. upam da razumete kaj sem hotela povedat... zdaj mi mož hoče dati občutek, da pretiravam, jaz pa ne vem.. res bi si želela vašega mnenja kaj naj storim(va) in ali pretiravam? naj dedku lepo povemo, da nam to ni všeč in da naj tega ne počne več? še posebej ker se malček zadnje čase zelo nerad previja in pelničke sploh noče dati dol.. mislili smo, da ima kakšno slabo izkušnjo iz vrtca ali pa da gre samo za fazo, ko se mogoče sramuje pokakane plenice... res ne vem kaj naj si mislim..pretiravam?!
|
|
|
|