Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jezna- lahko zahtevam odškodnino? 21.5.2008 19:55:39
|
|
|
|
Pikec
|
Meni pa še vedno stara dela pa sem novo po pošti dobila že mesec nazaj Po tistem ko novo dobiš na dom dela stara še 75 dni preverjeno, lih v nedeljo mi je pretekla. Do nedelje sem pa BP plačevala z njo, pa se vsakokrat čudila kako zaboga mi še potegne. So mi jo pa dvakrat zamenjali. In nikoli nisem mela niti malo problemov. Pa vse pine in kartice sem domou dobila obakrat. Tko da o kaki sistemski napaki pri meni ni blo ne duha ne sluha.
|
|
|
|
RE: Jezna- lahko zahtevam odškodnino? 22.5.2008 8:35:46
|
|
|
|
benika
|
Aja pa na Unicredit se kar nasmejijo, ko poveš da ti ob dvigu na bankomatu NLB zaračuna provizijo Če si komitemt NLB in denar dvigneš na njihovem bankomatu, ti ne zaračunajo nobene provizije. Če pa denar dvigneš na bankomatu druge banke, pa ti provizijo zaračuna. Tako je pri vseh slovenskih bankah.
|
|
|
|
RE: Jezna- lahko zahtevam odškodnino? 22.5.2008 12:07:10
|
|
|
|
Markova
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Če si komitemt NLB in denar dvigneš na njihovem bankomatu, ti ne zaračunajo nobene provizije. Če pa denar dvigneš na bankomatu druge banke, pa ti provizijo zaračuna. Tako je pri vseh slovenskih bankah. In to seveda NE drži. Kar nekaj bank je, ki svojim komitentom ne zaračunavajo provizije za dvige, ne glede na lastnika bankomata. Manjše banke, ki imajo malo bankomatov, si tega enostavno ne morejo privoščiti in si tudi ne.
|
|
|
|
RE: Jezna- lahko zahtevam odškodnino? 22.5.2008 12:26:25
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Markova IZVIRNO SPOROČILO: benika Če si komitemt NLB in denar dvigneš na njihovem bankomatu, ti ne zaračunajo nobene provizije. Če pa denar dvigneš na bankomatu druge banke, pa ti provizijo zaračuna. Tako je pri vseh slovenskih bankah. In to seveda NE drži. Kar nekaj bank je, ki svojim komitentom ne zaračunavajo provizije za dvige, ne glede na lastnika bankomata. Manjše banke, ki imajo malo bankomatov, si tega enostavno ne morejo privoščiti in si tudi ne. Se opravičujem. Bom drugače napisala...Tako je pri skoraj vseh slovenskih bankah.
|
|
|
|
RE: Jezna- lahko zahtevam odškodnino? 22.5.2008 15:16:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Volksbank ne zaracuna NIC. Zaracuna pa NLB, SKB, Abanka ... Jaz imam Abanko in je cisto ok Samo ce neses drobiz tja, ga stejejo cel teden, preden ti ga nakazejo na racun.
|
|
|
|
RE: Jezna- lahko zahtevam odškodnino? 22.5.2008 15:28:25
|
|
|
|
mika
|
Samo ce neses drobiz tja, ga stejejo cel teden, preden ti ga nakazejo na racun.
|
|
|
|
RE: Jezna- lahko zahtevam odškodnino? 22.5.2008 16:08:42
|
|
|
|
benika
|
Volksbank ne zaracuna NIC. Volksbank ni slovenska banka, ampak avstrijska.
|
|
|
|
RE: Jezna- lahko zahtevam odškodnino? 22.5.2008 16:10:12
|
|
|
|
benika
|
Jaz imam Abanko in je cisto ok Samo ce neses drobiz tja, ga stejejo cel teden, preden ti ga nakazejo na racun. Jaz na SKB-ju počakam pri okencu, da ga gospodje preštejejo. Enkrat se mi je zgodilo, da so me hoteli okol prinest, od takrat naprej ga štejejo pred mojimi očmi.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?