D.anna 76 -> RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! (20.5.2008 11:16:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Jaz nisem pristaš tega, da se ženske med nosečnostjo pretirano zredijo, saj to prav ničemur ne koristi, tako kot močnejši oz. debeli ljudje, ali to čemu koristi. Saj jaz tudi nisem pristaš tega, da se nosečnice ful zredijo. Ampak kar se pa tiče debelosti, se pa tu ne strinjam s tabo - v moji družini so vsi prekomerno težki, pa verjemi, da so tudi koristni, je pa res, da se vsi borijo s kilogrami, ki pa ne gredo vedno tako lahko dol. Ne misli, da te napadam, ker to ni moj namen - morda se kdaj srečava, pa ti razložim situacijo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] NYA - saj ne govorim o tem da debeli, oz. močnejši niso koristni. So samo sigurno bolj počasni, z manj energije za vse zadeve v življenju. Bolezen jih večkrat napade, ker se seveda zaradi manj energije manj gibljejo na svežem zraku, jejo sigurno bolj nezdravo hrano. Mi je včasih res smešno, ko mi kaka kolegica mojih let, oz. še mlajša pojamra kako jo boli križ, pa noge, da je zvečer čist hin. Itak, če ma pa 10 kg preveč. Sej ni čudno? Potem pa k dohtarju, pa na fizjoterapijo, pa ne vem kaj še vse. Doma pa poln hladilnik nezdrave prehrane. DEBELOST NI DEDNA, NAČIN PRAHREVANJA SE DEDUJE IN NAČIN ŽIVLJENJA (KAJ DELAŠ V PROSEM ČASU), ČEMU DAJEŠ PREDNOST V ŽVLJENJU.......VSE JE V VZGOJI!!!! Moje skromno mnenje, pa ne napadam ne tebe ne nikogar ki je prekomerno težak, samo to pač opažam okoli sebe, v službi in družbi,......
|
|
|
|