D.anna 76 -> RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! (20.5.2008 10:32:39)
|
Pa še jaz nekaj komentarjev o teži. Ker sem po naravi zelo športen tip človeka, mi je bilo na zečetku prov grozno, ker nisem več pokurila toliko kalorij kot ponavadi, ko sme redno športala (beri vsak dan ali vsaj 5 x na teden) precej intenzivno kolesarila - kar ne pomeni v službo in nazaj pač po gorsko kolesarstvo, hodila v hribe, tekla,..... potem se je pa to začelo postopoma zmanjševat, kile pa rast. Enkrat sem se med enim in drugim pregledom (beri 5 tednov) zredila 4 kg, me je sestara od G tako napizdila da je bilo groza. Pa ful sem se pazila, od takrat pazim še bolj kaj in koliko pojem. Sedaj sem na + 13 kar se mi zdi o.k. in če bo tako ostalo do poroda bo to super. Jaz nisem pristaš tega, da se ženske med nosečnostjo pretirano zredijo, saj to prav ničemur ne koristi, tako kot močnejši oz. debeli ljudje, ali to čemu koristi. Bolj normalno idealno imaš težo (brei da nisi debel), več imaš energije, manj imaš zdravstvenih težav, itd..... Ne bom naštevala naprej da ne bom katero zamorila, takšno je moje mnenje. Pa še to fizično dobro pripravljena nosečnica, ponavadi lažje rodi oz, kasneje prenese vse napore ki pridejo po porodu. UH SEM BLA PAMETNA ZDEJ! Zdej pa čakam da me čist spljuvata!!!!!!!
|
|
|
|