|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
20.5.2008 9:59:00   
Kaja08
Čestitke Špelin@ user posted image user posted image user posted image user posted image
ampak veste kaj punce, mislim, da je čas, da grem tud jst rodit....vse, ki imajo PDP tam okoli mojega, že rojevajo user posted image  nš pa še kr nč ne kaže, da bi ven prišel. Sam upam, da ne bom čez rok, ker tole čakanje rahlo najeda

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 751
20.5.2008 9:59:24   
Kaja08
u jej, pa še novo stran sem odprla user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 752
20.5.2008 9:59:38   
tajči27
ja bravo špelina...čestitke...user posted image user posted image ...ampak vse skor 14 dni prej...zgleda da je 14 dni prej neka prelomnica...in mi ravno o prehitevanju po leviuser posted image user posted image user posted image ..zakon resuser posted image

17.6.-dan D

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 753
20.5.2008 9:59:46   
alea01
špelin user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image - to pa je pravi dedcuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 754
20.5.2008 10:00:41   
Anonimen
Polly80- hvala za recept, sem jaz tudi iskala na prejšnem delu, pa nisem najdla.user posted image Bom to danes naredila za kosilo. Če se prav spomnim, ti narediš zraven pire krompir?

em pa tudi jaz dans sanjala nekatere RR-jevke. Kaj je torej z vami, beyba, ninny in nya? Nekaj smo ga žurale ponoči-ij ej zelo smešno, če v sanjah ljudje nimajo glav, vse sem vas sanjala samo kot trebuhe . Tako kot na fotkah!! Samo bušiji so se premikali pred mano .

jaz sem danes presenetljivo dobro spalauser posted image

kleopatra
- srečnouser posted image user posted image user posted image

malinov čaj- se kupi v lekarni?

Rok pozdravi l.daisy in nam sporoči ko bo kaj novega

tajči 27, anaj22  za začetek porodniške user posted image user posted image user posted image

Špelina@ čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pa sem pokomentirala za nazaj- upam, da nisem kaj pozabila.

Ne boste verjele, danes sem dočakala poštarja, je bil že zgoden ob osmih in mi je dostavil posteljnino in tudi jogi za posteljico so mi že poslali.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 755
20.5.2008 10:02:07   
Anonimen
Kaja, saj boš kmalu tudi ti na vrstiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 756
20.5.2008 10:02:19   
alea01
jaz za sebe računam nekje konec naslednjega tedna. Bomo intezivno user posted image user posted image  in bradavičke masirali, pa še kak malinov čaj pili... pol pa ni vrag, da ne premakne našo pužo, da se bo počasi izvaliuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 757
20.5.2008 10:02:55   
Anonimen
špelinuser posted image user posted image user posted image  
Ampak po moje se ona šteje k majčicam, k tam ma napisano PDP 31.5. - da nas ne bodo terale

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 758
20.5.2008 10:03:33   
Anonimen
Alea dej še komplimentov mam samozavest čist na psu user posted image

Sam res...kile...včer me je okrcala ker sem se v dveh tednih zredila za 1,5 kg! In je v materinsko napisala TEŽA in šest klicajev!

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 759
20.5.2008 10:04:20   
tajči27
ojla ninny...veš men tud danes poštar prinesel uno torbico plavo k sem jo naročila iz neckermanna...katera je že rekla da jo ima?!...sej nevem...je ful cart...pa še zvonil je 7,45h zjutaj...kr ne morem vrjet..sem misla da bom bolj dolgo čakala na torbo..je pa bil zgodaj..no sej sem obkrožila dostavo do 10.ure zjutraj...

17.6.-dan D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 760
20.5.2008 10:04:33   
alea01
a ne bi bilo luštno, da bi bile kot kure?user posted image  Nosile bi jajco okoli in varovale in grele in se ne bi ne redile, ne otekale in ne rodileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 761
20.5.2008 10:05:03   
Anonimen
Anja, jaz sem v dveh tednih dobila 1 kg, pa mi ni nobeden nič ni rekel. Meni se ne zdi preveč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 762
20.5.2008 10:05:19   
Anonimen
Ne boste verjele, danes sem dočakala poštarja, je bil že zgoden ob osmih in mi je dostavil posteljnino in tudi jogi za posteljico so mi že poslali.

O mega user posted image  A je šel poštar peš iz BC? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 763
20.5.2008 10:05:35   
Anonimen
Sam res...kile...včer me je okrcala ker sem se v dveh tednih zredila za 1,5 kg! In je v materinsko napisala TEŽA in šest klicajev!

Halo - šoja - kot da bo ona jih potem dol spravljala.

katera je že rekla da jo ima?!...

Jstuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 764
20.5.2008 10:05:45   
Anonimen
tajči superuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 765
20.5.2008 10:06:07   
tajči27
ooo a sam 6 klicajev???...user posted image user posted image user posted image  hecam se...

17.6.-dan D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 766
20.5.2008 10:06:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Ne boste verjele, danes sem dočakala poštarja, je bil že zgoden ob osmih in mi je dostavil posteljnino in tudi jogi za posteljico so mi že poslali.

O mega user posted image  A je šel poštar peš iz BC? user posted image

zgleda, ker je res trajal en tedenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 767
20.5.2008 10:06:35   
*Mojca*
Oj princeske!

Ste pridne že navsezgodaj user posted image

Rok: lepo lepo pozdravi l.daisy pa na ZS poglej ker imaš mojo in od nye številko

AnjaPH: lep buši user posted image

špelin@: čestitke user posted image user posted image user posted image

Kaja: ti počakaj do petka da greva na kavo user posted image

Jaz pa delam predzadnji dan...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 768
20.5.2008 10:06:56   
aleksandra silvija
Anja PH-ful dobro izgledaš.

6 klicajev?user posted image user posted image
In kaj bi sedaj? 1 klicaj naj bi "odploklical" recimo 20 dag?user posted image

Pa otroček se sedaj najbolj redi, pa nam se voda še bolj nabira,....

Špelina-čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 769
20.5.2008 10:07:29   
aleksandra silvija
Ja, pa Ninny-za poštarja/dostavouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 770
20.5.2008 10:07:41   
Anonimen
Jaz pa delam predzadnji dan...

user posted image user posted image user posted image  za prezadnji dan

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 771
20.5.2008 10:08:13   
tajči27
a ti si tista!!!user posted image user posted image user posted image ..hehe a veš da nisem točno vedla k je blo kr neki napisanga o tej torbici...ampak je res cartuser posted image

17.6.-dan D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 772
20.5.2008 10:09:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Anja, jaz sem v dveh tednih dobila 1 kg, pa mi ni nobeden nič ni rekel. Meni se ne zdi preveč.

Veš moja ginekologinja ima afiniteto do vitkih nosečnic user posted image  Je bila zadnjič ena v čakalnici čist napsihirana (pomoje čez rok pa čist zatečena) da kako se ji G drzne rečt da se je preveč zredila itd.

Sej je mela prav! G bi moral spodbujat ne pa se vtikat v eno tko postransko stvar kot je teža. Recimo, da bi velik več koristi nardila, če bi na vsakem pregledu merila MV namesto dvominutne pridige o soli in papici.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 773
20.5.2008 10:10:28   
alea01
aja, jaz pa v dveh tednih pridelam 2kguser posted image user posted image . Čist enostavno.... en teden ena kilcauser posted image . Kolk klicajev bi pol jaz mogla imet....

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 774
20.5.2008 10:10:43   
Anonimen
Sej je mela prav! G bi moral spodbujat ne pa se vtikat v eno tko postransko stvar kot je teža. Recimo, da bi velik več koristi nardila, če bi na vsakem pregledu merila MV namesto dvominutne pridige o soli in papici.

se strinjam- hvala bogu da nimam takega G da bi mi za vsak gram težil- no saj če bi se zredila tam ene 30 kg, bi ti pa verjetno vsi G težili.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.