|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
20.5.2008 7:37:50   
tweetek
aja, sem pozabla povedat, da sem mela podobno noč ko alea.... minus bruhanje..... Sem že malo mislila da se me user posted image heca, ker sem vsem rekla da to polno luno tgleda ne bo nič... Pa sem mela kar žur ponoči, tko da sem bla budna ko ris že ob treh zjutraj.
Pol sem pa mal brala pa gledala na uro pa študirala če so to popadki al ne... Pa še zdaj ne vem.

< Sporočilo je popravil tweetek -- 20.5.2008 7:38:10 >

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 701
20.5.2008 7:38:21   
l.daisy
Dobro jutro,
komaj sem prišel do računalnika, pospešeno zaključujem dela in čistim stanovanje, da bom lahko svojo družino (ko bo) lahko pripeljal v nov dom. L.daisy je v soboto ostala v bolnici zaradi visokega pritiska (ne vem od kjeuser posted image ) in otečenih nog in so rekli, da raje vidijo, da jo imajo 24/7 pod kontrolo. Zaenkrat se ne dogaja nič konkretnega (razen šraufanja, kot opisuje sama), vam pa sporočim, ko se bo. Pravi, da nima od nobene GSM številke, bi vam pa moral jaz že veliko prej javiti situacijo. Se opravičujem.
Zdaj pa šibam v službo.
Lep pozdrav, Rok

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 702
20.5.2008 7:39:39   
tweetek
Priden Rok, da si se nam javil! Pa lepo pozdravi l.daisy.... 

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 703
20.5.2008 7:42:33   
lunca14
kleopatra...........pa saj veš,.da bo vse ok,važička čez en dan boš že mela svoj zakladek v naročju,lepo jo potiskaj še v našem imenuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 704
20.5.2008 7:43:30   
lunca14
Veste kaj punce za vse pa res ne morem bit kriva-luncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .........

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 705
20.5.2008 7:45:25   
lunca14
Rok.......res jo lepo pozdravi in jo cartaj kar se le dauser posted image user posted image user posted image user posted image ,in sporoči,ko bo kaj novegauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 706
20.5.2008 7:45:34   
alea01
aja, pa kar se tiče teh mer in teže na UZ. Moja puža je v 32t imela 2050g in meni se je to zdelo ful in sem bila mal ponosna na tak pridelek, pol mi pa G reče, da pa nek velik in težek otrok pa glih ne bo in da bo bolj lahekuser posted image . Jaz ne vem, ali moramo rojevat 4kg froce ali kaj.... Nikoli jim ni prav. Sicer pa ta UZ- po njem se glih ne moreš ravnat, kar se tiče teže. Vem veliko primerov, ki so ga popolnoma kiksnili pri teži.....Pa še to, mi je G rekel, da je obseg glavice bolj majhen, pol pa pogledam na graf in vidim, da je mal nad sredino intervalauser posted image .

Punce, brez veze se je sekirat zaradi teže!!!!! Sicer pa itak ne moremo več nič storiti in bejbi se bo rodil in v glavnem da bo zdrav oz. je zdrav!!!!!!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 707
20.5.2008 7:48:48   
tweetek
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Punce, brez veze se je sekirat zaradi teže!!!!! Sicer pa itak ne moremo več nič storiti in bejbi se bo rodil in v glavnem da bo zdrav oz. je zdrav!!!!!!

se podpišem pod to!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 708
20.5.2008 7:49:47   
babysolza
Dobro jutro!

Sam to pa ni fer - a zdaj majska luna že na nas vpliva? Sam da ne bomo do sreden junija že vse zunaj P, če bo šlo tako naprej. user posted image  user posted image

Pravkar sem prejela sms od Rosali:

Pozdravljene nosečke. Novico vam sporočam iz lj. porodnišnice, kjer sem včeraj ob 21.45. s carskim rezom dobila najlepšega sinčka Liama v naročje! Težek je 3055g, velik pa 50 cm. Ko se vrnem domov, vam povem še detajle.

Rosali user posted image  user posted image  user posted image  za Liama in čestitke seveda tudi svežemu očku! Sam ti si pa kar potihem prehitela vrsto. user posted image  Upam, da ni bilo prehudo in da se s svojim sončkom že veselo cartata!!!

Kleopatra, držim pestke in ti pošiljam  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ter nestrpno čakam novo junijsko češnjico! user posted image

Theeaaa user posted image user posted image  Ti tle z nami čvekaj in misli na vaju z user posted image , taki dedci pa naj gredo v user posted image . user posted image

Rok, lepo da si javil za i.daisy. Me smo ji pa kar že luno naprtile. user posted image  user posted image  Upam, da se ji bo stanje popravilo in bosta kmalu imela doma vajini user posted image  user posted image . Sam hitr vse zrihti, ker dobiš velik paket! user posted image

Pa sem videla, da moji podatki na seznamu niso 'ta novi' - pregled 27.5 pa +15,5 kg. Madonca, se prav hvalim že s temi svojimi kilcami. user posted image  user posted image

Zdaj grem bit mal koristna, pa se slišmo kasneje. Lep dan vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 709
20.5.2008 7:50:07   
alea01
Rok, hvala ti za to informacijouser posted image user posted image . l.daisy drži se in kot kaže se tvojima user posted image user posted image  nič kaj ne mudi venuser posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 710
20.5.2008 7:52:52   
tweetek
Lunca, saj si ne moreš pomagat če si lunca, pol nas pa daješuser posted image user posted image

babysolza, jutro!

uuu, točno - moji podatki tud niso najbolj novi... Se grem stehtal in zmert pa pridem povedat ta nova grozodejstva

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 711
20.5.2008 7:53:54   
aleksandra silvija
Rosali----user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -iskrene čestitke ob rojstvu sinčka, malemu in celi družibnici pa veliko cartanje in vsega lepega!

Tteeaa-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -da se uredi tako kot hočeš-brez sodišča. Da možaka sreča pamet in je pač oče-čeprav oddaljen!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NYa-user posted image  za poušterček.

Kleopatra-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da ti dnevi v P čimprej minejo, s čimmanj bolečin in da hitro stisneš k sebi svojo štručko (in z njo v naročju spet kaj poklepetaš z namiuser posted image ) Vso srečo!

Nya, Lunca--potem velja. Četrtek 12.05user posted image , stara lokacija.user posted image

L.Daisy-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -za čimkrajše bivanje v P, da hitro  tudi ti stisneš svoja  malčka.user posted image user posted image user posted image user posted image
PA očku HVALA za obvestilo, ker nas je že res skrbelo.

RMRM-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega user posted image . Se popolnoma strinjam, da je UZ velikokrat v pomoč, velikokrat pa tudi brez potrebe v skrb! Res.

Sedaj pa peljem hčerko k zobozdravniku-da vidim, če bom potem imela kaj za bratuser posted image .

Ja, junij prihaja,....jeeeeeeeejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 712
20.5.2008 7:59:12   
Anonimen
Najlepsa hvala vsem za lepe zelje in podporo.user posted image user posted image
Zdaj pa resuser posted image .

Ciao

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 713
20.5.2008 8:00:04   
alea01
tteeaa- včasih se sprašujemo zakaj se določene stvari dogajajo prav nam. Tisti ta večni zakaj. Ne vemo. Odgovora ne dobimo, ampak na koncu spoznamo, da je tako le najboljše in prav. Samo preden pridemo do tega zaključka je pot težka in grenka. A vedi, da ne danes in ne jutri, ampak čez par let boš spoznala, da je tako najbolje in da ti je usoda namenila veliko več,......In takrat boš rekla, hvala boguuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 714
20.5.2008 8:00:09   
tweetek
user posted image jaaaa, khm....

Podatki za seznam: pregled mam 22.5., kile 67, in cm : uspelo mi je prilest na 100cmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Ne vem a je to dobro al slabo, ampak sem pa vsekakor Kit...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 715
20.5.2008 8:08:37   
lonapo
Kleopatra-veliko srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rosali- iskrene čestitke za sinekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I.daisy- tudi zate veliko sreče pa da ju čimprej stisneš k sebiuser posted image user posted image

Ninazwerina- sem bila 100% da si že v dveh delih, upam da boš kmal- držim pesti za pregleduser posted image

Ttteeeaaa-user posted image user posted image user posted image pogumno naprej, včasih je boljš furat solo, kokr pa v dvoje.

Nya- ful luškan povšterčekuser posted image

RMRM- veliko sreče, itak bo pa vse uredu z beybijem.

Sem imela včeraj filmski maraton- od sedmih pa do polnoči. Sem bolj švoh spala ob šestih pa že auf in to čist naspana. Tale luna me pa res daje 100 na uro.

Peljem otroka v varstvo , pa v trgovino grem pol se pa spet javim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 716
20.5.2008 8:12:42   
tajči27
ooo dobrga jutrčka...sem prebrala za rosali-čestitke za Liamauser posted image user posted image user posted image ,kleopatra vse bo ok..ti kr malo zavidamuser posted image ...lep pozdravček tudi l.daisy,vem da je glupo bit v bolnici,pa vseeno bolje kot da je kaj narobe..
vidim da ste že pridne bile...ja mene je nehalo matrat včeraj šele ob pol petih popoldne,tko da sem mela oz 9-16,30 kr burno,sem misla da gre zares,pol ko sejm se pa psihično pripravljala na to da grem se kr lepo pokazat se je pa umirjalo...mislim da bo tud men začelo prvo v križu ščipat,ker se je tko začelo...uh..grozn občutek je bil...ampak po eni strani sem bla pa kr razočarana ker je vse nehalo ker lahko da bi blo to že vse za mano zdajuser posted image ...eh očitno še ni moj čas prišel...druga novička-poštarja sem dočakala...hehe-lepa torbica..danes je pa tko,mali brca,nič me ne matra (še) in upam da bo tko tud ostalo...no vsaj kr neki gobelina sem nardila včeraj od same nervozeuser posted image

17.6.-dan D

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 717
20.5.2008 8:14:54   
tajči27
pa kaj sem pozabila povedat-danes je 36.teden in danes nastopim porodniško!!!

17.6.-dan D

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 718
20.5.2008 8:22:42   
anaj22
Dobro jutro

kleopatra user posted image user posted image user posted image user posted image  itak da bo vse vredu, ker boš mela kmal user posted image  v naročju
Rok lepo da si javu kaj se dogaja z tvojo drago in user posted image user posted image  , pa user posted image  za srečo

Name je pa tale lunca uplivala čist drgač kot sem pričakovala sem spala k top do 7.30 kar je kr nevrjetno, da je mož prej vstov  za v službo preden sem se jest iz pojstle skobacala.

Dons morm it v KR pa sem ugotovila da sem brez avta, tko da moram mami čakat da pride da mi vrne moja twingota.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 719
20.5.2008 8:24:01   
anaj22
IZVIRNO SPOROČILO: tajči27

pa kaj sem pozabila povedat-danes je 36.teden in danes nastopim porodniško!!!

jest tud jest tuduser posted image

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 720
20.5.2008 8:24:04   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

tteeaa- včasih se sprašujemo zakaj se določene stvari dogajajo prav nam. Tisti ta večni zakaj. Ne vemo. Odgovora ne dobimo, ampak na koncu spoznamo, da je tako le najboljše in prav. Samo preden pridemo do tega zaključka je pot težka in grenka. A vedi, da ne danes in ne jutri, ampak čez par let boš spoznala, da je tako najbolje in da ti je usoda namenila veliko več,......In takrat boš rekla, hvala boguuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, res je to!!!  Tudi jaz nisem verjela takim nasvetom. se mi je zdelo nemogoče, da bi kdajkoli taka bolečina prenahala. Pa razočaranje, strah in nenazadnje sovraštvo, ki  sem ga začutila.
In res- za dežjem vedno posije sonce, draga tteeaa!!!!! Kdor se zadnji smeje,  se najslajše smeje!!!! Vse drži!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za tvojo punčko!!!!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 721
20.5.2008 8:25:25   
Anonimen
Za I.daisy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 722
20.5.2008 8:26:28   
tajči27
ja toooočno!!!..midve imava isto...user posted image user posted image user posted image  se ga grema napituser posted image user posted image

17.6.-dan D

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 723
20.5.2008 8:28:00   
anaj22
IZVIRNO SPOROČILO: tajči27

ja toooočno!!!..midve imava isto...user posted image user posted image user posted image  se ga grema napituser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 724
20.5.2008 8:32:03   
polma
Tole je pa za kleopatro:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! Še malo, pa boš srečna mamica!!!!

In user posted image user posted image user posted image za I.daisy!!! To bosta srečna A-jček in B-jček, ko imasta tako fejst mamico in, kot vidimo, tudi super očka! user posted image

Didlinaa, ti pa pazi nase, si preveč pridna user posted image !

Ninazwerina, drži se na pregledu user posted image !

čaki- a čmo kaj stavit, katera je naslednja user posted image ? mislim, ker ene že kažejo neke znake....

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?