|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.6.2008 19:21:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4176
   [Brisano sporočilo]
28.6.2008 19:25:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4177
   RE: Julijke 2008 III. del
28.6.2008 19:32:56   
Anonimen
ancha20, že cartaš? user posted image si prva na seznamu in me res zanima, kako je s tabo, javi se prosim. 

Neposredna povezava do sporočila: 4178
28.6.2008 19:53:42   
netki
ja ja na morje bi rada šla....ampak je malo predaleč in avto brez klime....no way!!!!

ja sej sem razmišljala o kakem bližnjem bazenu al pa kej osvežilnega......
sploh nimam ideje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
28.6.2008 19:55:02   
Anonimen
netki, midva greva jutri v Logarsko dolino. Ti je to predaleč? Ni sicer za kopat, bo pa ful fajni zrak in voda user posted image

populis, pri meni se je spet vse umirilo user posted image

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4180
28.6.2008 19:56:44   
netki
je bil danes moj dragi v službi in je poslušal kako se vsi odpravljajo na morje in je rekel da bi takoj spet šel.....user posted image user posted image user posted image user posted image čeprav smo komaj bili

in sem rekla da ja, sej gremo konc avgusta al pa začetek septembra....in se je kr strinjal......
prej me je pa ful skrbel da ne bo za to, ker ni kazal nekega zanimanja

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
28.6.2008 19:58:21   
netki
lunica24......tebe matrajo popadki, ti pa jutri v logarsko user posted image
ne sej se hecam, sej nikol ne moreš vedit, kdaj bo, potem lahko celo nosečnost doma čakaš, a ne?

je pa zanimiv predlog....za razmislit

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
28.6.2008 20:44:33   
lex
lunica jaz sem imela take neredne popadke pri Aleksu od 3h ponoči do 12h opoldne, pa pridem v P me priklopi na ctg in reče - ja gospa vas bo zdravnik pogledal vendar vi danes ne boste rodili. Ko sem se pa iz postelje kobacala mi je pa zelena plodovnica odtekla. Vse je mogoče. Mogoče se tvoj kinderjajček danes razpoči in bo na svet prikukal Lukauser posted image user posted image

mamči25 ali kdorkoli si že - tud meni je bilo čudno, da še nima nič. Dobro jaz sem jo dala na seznam, mogoče pa želi biti edina še oktobra na našem seznamuuser posted image user posted image user posted image

meni začne pa zvečer ful otrdevat trebuh in tamala začne potem saltat not, malo še. Samo do torka naj zdrži, da bom res julijka ne samo v srcu.

Ej punce tiste, ki ste oz. boste rodile še junija dajte ostanite z nami julijkami, ko smo že skor kot ena hepi family.

netki mi tudi potujemo na morje konec avgusta, začetek septembra. Odvisno spet kako daleč bo gradnja. Sem pa danes sosede srečala ko so se odpeljali, s kolesi na strehi in z polnim prtljažnikom, se mi je kar stožilo po morju. Pa mali je včeraj ful spraševal kdaj gremo mi na morje, da on še letos sploh ni bil. Upam, da bo moja mrdasta mami (kar se teh zadev tiče rabi včasih res kako brco v rit) kaj zmrdala in ju vzela zraven. no zdaj čakajo, da jaz rodim. se mi še za to bolj mudiuser posted image .

ena je omenila fešte - jocika če se prav spomnim. midva jo bova naredila ko pridem jaz domov, da bom mela otroke čez, pa najini best frendi so zdaj na orju, pa ne bi bilo lepo če manjkajouser posted image . OK oni ga bojo že spodaj zalili kot se spodobiuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
   [Brisano sporočilo]
28.6.2008 20:56:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4184
28.6.2008 21:13:26   
netki
auroraa.....tole je pa super porodna izkušnja....po moje si vsaka želi to.

ti privoščim iz vsega srca, da se je tako razpletlo....

kako pa kaj osebje?

Neposredna povezava do sporočila: 4185
28.6.2008 21:18:06   
lex
auroraa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super. Da si še pa likalauser posted image  a se ti je dalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . ja nič jaz tud grem sušilca spraznit in napolnit. Sem posteljnino prala danes.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
   [Brisano sporočilo]
28.6.2008 21:22:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4187
28.6.2008 21:24:44   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: populis

aurora kaj naj ti rečem , carica siuser posted image user posted image user posted image , takšen porod sem si tudi sama zase zamišljala.

po moje nas je več takihuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4188
   [Brisano sporočilo]
28.6.2008 21:26:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4189
28.6.2008 21:31:15   
lex
a ga menjaš? samo za tisti teden ko bom v bolnici, ker se Aleks bolj spozna na pralni stroj kot moj Auser posted image . se pa ful znajde z dojenčki, tako da....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4190
   [Brisano sporočilo]
28.6.2008 21:32:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4191
28.6.2008 21:42:26   
neboglasnica
Hvala za čestitke, punci sta odpraznovali, sedaj čakamo še eno dete.

tims ostaja notri do jutri, večerni ctg pokazal, da je vse ok in vas pozdravlja.

Nočka, moram še vse pospraviti...

Neposredna povezava do sporočila: 4192
28.6.2008 21:42:31   
liju
Alo user posted image !
Malo da se vam javim, žalostno ampak resnično, sedaj ko se nimam več kaj za učit imam manj časa za RR. Pa še Ninota sem imela od torka naprej doma in sem zvečer bila tak scagana, da mi res ni bilo nič za pisat.user posted image

Najprej hvala vsem za čestitke ob moji maturi! Samo dokončne izide še čakamo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse nove mamice, zdaj pa jih je že kar veliko rešenih user posted image user posted image user posted image user posted image
No jaz imam v sredo 2.7. CTG pri G in naročena sem na posvet pri moji porodničarki isti kot prvič, v petek 4.7. user posted image user posted image Tako da se po eni strani full veselim da izvem datum za CR, po drugi pa me je kar strah, da me ne bo ki dala ležat noter v P. Bomo vidli, kako bouser posted image

Blacky in lunca:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dobra taktika pri vohunjenju, pa še boljši uspeh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Samo fajn pa se čuje ne, nova hiša, nova oprema, stvari zauser posted image pa še ne.user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, grem zdaj hamburger jest, mi ga je moj šel iskat user posted image user posted image user posted image .

Se javim jutri kaj!

lahko noč

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 4193
   [Brisano sporočilo]
28.6.2008 22:06:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 4194
28.6.2008 22:11:17   
Motoristka
aurorra-user posted image user posted image user posted image lepa zgodba

mis-čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Mene je začelo dopoldne boleti v spodnjem delu-kot pred menstruacijo....zdajle proti večeru je vsakič bolj boleče-torej bolečine so konstantne in malo bolj močneuser posted image ...malo me je strah...kot da bi dobila menstruacijo....bom počakala, če pa bo preveč hudo pa se grem pokazati v p...

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
28.6.2008 22:28:55   
lex
A ste videle tole? http://www.youtube.com/watch?v=M3SqYF8JVic Jaz sicer imam Haucka, ampak 4 kolesnika. Ampak tole je pa res nestabilno

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
28.6.2008 22:52:47   
netki
jst sploh ne maram trikolesnikov, mi sploh niso všeč......no pa še tole se lahk nardi

imam pa tud jst haucka štirikolesnika user posted image user posted image

motoristka........drži se in navijam zate, da se čimprej rešiš user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
28.6.2008 22:59:33   
sasula
Zmešalo se mi bo, natečene oge in še mravljince imam. ZDaj me pa postaja strah, da ni kaj narobeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
28.6.2008 23:00:07   
sasula
Noge, sem mislila, tako hitro pišem in ne preverim

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
28.6.2008 23:16:39   
Inigo
joj, tale posnetek... to je noro! mi mamo trikolesnika, pa sem ga zdele šla prav probavat in ga migala sem in tja... pa ni se premaknu za nič... mamo pa quinny buzza.

mene pa zdele po sprehodu tak pika v nožnici... in proti presredku... mislite da so štenge krive? ker sma z markom šla na velenjski grad po štengah peš, pa okol skakalnice in pol še na sladoled in še po centru mal... ja sm se kr sprehodla, ampak je hudo pasalo!

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

nosečnost
Lelly28 RR

Kdaj ste družinskim članom (otroku, staršem, bratom- tukaj ne velja partner) povedali, da pričakujete še enega dojenčka?

takoj, ko sem izvedela (26%)

pri 3 mesecih (56%)

po 4 mesecu (19%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!