Anonimen
|
na hitrco, ko se mi tak nič ne da pametnega delat zjutraj se pojavi mamči25, češ da je nova julijka, ki bi se rada pridružla... in čveka in čveka z nami in jo lepo sprejmemo normalno... potem pa prosi blacky30, če bi jo lahko dala na seznam in blacky ji odgovori, da lahko, samo mora izrazit željo, da bi bla gor. in opa.. se zafrkne in odgovori z enim drugim nickom, da jo lahko da, ker itak ma že cel dan popadke in bo javla iz porodnišnice, če jo bojo notr sprejel. Blacky ji celo da številko, da ji bo javila in ko jaz napišem, da je ena in ista oseba, me začne na ZS prepričevat, da to pa že ni res in tudi blacky je pisala, da to ni res... in da naj prekličem kar sem rekla, ker boste ve rekle, da laže in mi je blo pač dovolj, da jo neki na sezname dajemo, pol bo pa zvečer javila, da je rodila in me bomo čestitale eni fiktivni osebi, ki ma 17 let, mozolje in se smeji za računalnikom , kako so nosečke butaste... se je pač izkazalo, da ji je bilo mal dolgčas, pa se je prijavila tudi k junijkam in majčicam včeraj, in ima že kup otrok... glavn da ji ni dolgčas... mene sploh ni jezilo, mi je blo vseeno, sam če je pa tak očitno, da nas je farbala, pa tut ne morem se delat, da nisem opazla. in to je to
|