|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
28.6.2008 15:35:24   
Anonimen
inigo nisem bla huda, dokler nisem dobila 5 sporočil na ZS od mamči... sej nima veze, sam ne vem zakaj zafrkava... če rabi pozornost, naj jo poišče pri mamici in očku, ne pa tule.

ščipa me pa skoz, mam nonstop popadke, zlo boleče, ampak še vedno vse neredno. nekak sem se sprijaznila, da vsaj do sobote še nič ne bo.

pa pri tebi? vse po starem aneuser posted image

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4151
28.6.2008 15:37:16   
netki
punce od kje vam to da je mamči25 dvojna osebnost???

pa brez zamere sam men se ne da raziskovat

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
28.6.2008 15:37:54   
neboglasnica
Ravnokar sem govorila s tims, popoldne ima še en ctg, danes ostane noter. Ker imam do Sarine tortice ravno še uro in pol, jo hitim še pogledat za deset minut. Vam sporočim, če bo kaj novega.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
28.6.2008 15:42:57   
lex
neboglasnica - vse najboljše tvojima puncama za rojstne dneveuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa privošči si torto

user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
28.6.2008 15:46:44   
Anonimen
haha mene bo pobralo... tista, ki nas zdejle bere in ima SPET nov nick, kako si? ne dvojna osebnost, najmanj trojna user posted image user posted image user posted image user posted image

mogoče grem pa še rodit danes od smeha user posted image

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4155
28.6.2008 15:47:21   
Inigo
ja jst res ne vem kk se enim da takle pretvarjat gor po netu, ko pa je zunaj tak lepo vreme. user posted image malo šale!

lunica - pa kk to... tebe kr boleče ščipa pa G nič ne reče?! mene je nekak nehal ščipat tak, ampak mi trebuh non stop otrdeva in boli me v križu... no, sj popadki so baje tko, da jih lahko različno čutimo ženske - ene v križu, druge kot menstrualne krče. sicer pa ko bodo uni tapravi... bomo pomoje tk vedle, kr bodo malo jači! user posted image

sam je pa dans bolj frišno zunaj, a ne? jst se danes še nism u iber spotila.... mi je kr fajn. zvečer sem markotu celo oblubla, da grema na sprehod na velenjski grad. je do gor kr fajn šteng, tk da mal tut upam, da kj pospešim user posted image če pa nič ne bo... pol grem pa jutr zjutri pa zvečer gor! user posted image

aja, punce! če bi katera rada šla na tekmo smučarskih skokov v Velenju, ki bo 4. in 5. julija (prva tekma je ob 21.ih, druga pa ob 17ih), ji lahko zrihtam brezplačne karte. imam to možnost in če bi katera prišla... mi naj pove.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
28.6.2008 15:50:57   
Anonimen
inigo, ja tako me ščipa, da mi otrdi trebuh, ful močan menstrualni krč, ki sega tudi v križ in to traja dobro minuto in spusti in to nekako 5-20krat dnevno. včasih pride na redno, pa potem popusti, včasih pa je neredno. ginekologinja pa pravi, da je to normalno, da se pač maternica krči, ampak da mi ne pomaga pri odpiranju user posted image

eh slej ko prej bova tudi midve cartali, smešno je samo to, ko že en mesec govoriva, da greva rodit, pa naju bojo vse prej prehitele, ko so ble lepo tiho user posted image

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4157
28.6.2008 15:51:58   
lex
Inigo ne hvala, bom takrat al v P ali pa se bom cartalauser posted image user posted image

Znorela bom. tamala mi spi v spalnici pri odprtem oknu, in je 1 ohcet pri nas in glih pred oknom morejo trobit ko norci, pri sosednji bajti pa vse tiho user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če jo zbudijo jo bo pa nevesta nazaj uspavalauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
28.6.2008 16:04:22   
Blacky30
Jaz pa sem se ravnokar stuširala, glavo oprala, zdaj pa čakam, da se mali zbudi in da pride mož domov, pa gremo na piknik. Kolega praznuje RD, pa gremo malo tja. Fajn, da mi dan hitreje mine.

Netki, malo moraš biti detektiva, pa se vse ugotovi.user posted image

Lunica, meni trebuh otrdi morda 3x na dan, pa mi je že to prava muka. Kako je šele tebi? Naj te že Lukec enkrat odreši in bejž v P.user posted image

Neboglasnica, lepo praznujte in naj ti tortica tekne. Mnjamiii, jaz bi tud, pa dvomim, da jo bodo danes na pikniku imeli.user posted image  Pozdravi tims v našem imenu in ji zaželi vse dobro.user posted image

Imejte se lepo do večera.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
28.6.2008 16:57:35   
Inigo
hruška, vidim da si na forumu... kako je kaj na Koroškem? user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
28.6.2008 16:58:18   
papir
mis čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tudi meni trebuh otrdeva-drugega pa nič-zgleda da še nič ne bo.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
28.6.2008 17:04:50   
sasi13
inigo morm ti povedat da so pižamce super.
a še meni razložte kaj je narobe z mamči in kdo je to? (firbec me matra, sej vete da me dolg ni blo gor in sm velik zamudila)
čestitke vsem ki ste rodile.

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
28.6.2008 17:21:13   
Anonimen
na hitrco, ko se mi tak nič ne da pametnega delat user posted image

zjutraj se pojavi mamči25, češ da je nova julijka, ki bi se rada pridružla... in čveka in čveka z nami in jo lepo sprejmemo normalno...  potem pa prosi blacky30, če bi jo lahko dala na seznam in blacky ji odgovori, da lahko, samo mora izrazit željo, da bi bla gor. in opa.. se zafrkne in odgovori z enim drugim nickom, da jo lahko da, ker itak ma že cel dan popadke in bo javla iz porodnišnice, če jo bojo notr sprejel. Blacky ji celo da številko, da ji bo javila user posted image in ko jaz napišem, da je ena in ista oseba, me začne na ZS prepričevat, da to pa že ni res in tudi blacky je pisala, da to ni res... in da naj prekličem kar sem rekla, ker boste ve rekle, da laže in mi je blo pač dovolj, da jo neki na sezname dajemo, pol bo pa zvečer javila, da je rodila in me bomo čestitale eni fiktivni osebi, ki ma 17 let, mozolje in se smeji za računalnikom , kako so nosečke butaste... user posted image

se je pač izkazalo, da ji je bilo mal dolgčas, pa se je prijavila tudi k junijkam in majčicam včeraj, in ima že kup otrok... glavn da ji ni dolgčas...

mene sploh ni jezilo, mi je blo vseeno, sam če je pa tak očitno, da nas je farbala, pa tut ne morem se delat, da nisem opazla. in to je to user posted image

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 4163
   [Brisano sporočilo]
28.6.2008 17:41:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4164
28.6.2008 17:43:00   
bastian111
Joj kolk se je danes dogajalo najprej Mis iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Punce ,zmatrana sem kot hodič pa nisem sploh nič delala,lepo smo se imeli in moj možek nikoli do zdaj ne ampak vse je enkrat prvič spi v rožicah.Že v naprej so ga napili ,kaj pa bo ko bom res rodila pa si niti ne predstavljamuser posted image  On bi meni zdaj rad kar koli postregel in ustregeluser posted image  Sam pa spi kot mala babauser posted image  Zdaj se grem stuširat pol pa nekaj sladkega pojest se mi je ful nekaj lušta. Skoraj bi pozabila je kaj narobe ali pa sploh ni nič ,da me vse okrog trebuha in križa boli oz. bolj štiha ? sem komaj prišla domov po teh stopnicah.Se pišemoLp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
28.6.2008 17:43:52   
lindy
Punce kako to zgleda, če ti trebuh otrdeva, jest mam včasih bolj trdga mal me boli, ampak to čist visoko gor, spodaj pa je še mehko?
No pa sej tud če mi ne otrdeva ni nič narobe, mam še cele tri tedne, me pa vsak že sprašuje zdej pa bo a ne, ker sem že tolk okrogla, ampak potem povem, da so še dolgi trije tedni!user posted image

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
28.6.2008 17:46:48   
sasula
OTakanje nog, resnično pomaga daljši sprehod. SEm poizkusila 4x in, ko sem dala dol superge v roku 15 minut je oteklina popolnoma izginila. Prvič sem šla na Rožnik, nato pa 3x čez tivoli. To je edino , da resnično deluje. Nobena hladna voda in nič noge v zrak, to žal pri meni ni delalo,. bi bilo pa lažjeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
28.6.2008 17:49:15   
Anonimen
mojcek upam da me bo tole detektivsko delo danes peljalo v P user posted image Madona cel dan sem že za računalnikom, nardim kako stvar, pa hop nazaj... moj dela in sem kar sama...

me pa že cel dan šraufajo popadki in sem jih začela za štos zapisovat pred časom:

16.01
16.51
17.31
17.41

takle me heca user posted image pol se bo pa lepo umirilo kot vedno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4168
28.6.2008 17:50:35   
Anonimen
haha sem pravkar vidla, da je vedno enica zadaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4169
   [Brisano sporočilo]
28.6.2008 18:20:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4170
   [Brisano sporočilo]
28.6.2008 18:24:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4171
28.6.2008 18:30:36   
netki
punce, a ma katera predlog kam jutri na izlet?????
user posted image user posted image user posted image
nekam bi se dali pa ne vem kam.....tud kopat bi se šla!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4172
28.6.2008 18:32:12   
Inigo
no, sam da je ok naša tims... user posted image

tukaj sm našla en fuuuuuuul fajn članek. priporočam!

Neposredna povezava do sporočila: 4173
28.6.2008 18:32:45   
Inigo
netki, na morje! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
28.6.2008 18:41:13   
Anonimen
16.01
16.51
17.31
17.41
17.58
18.05
18.24

menda ja bo kaj noooo... populis, res upaš, da še ne grem rodit user posted image user posted image user posted image

ja pa res, samo lupinico ima in voziček, ostalo pa bo že kupila septembra user posted image user posted image

inigo, super članek, sem celega prebrala, me pa zanima, kako je to v resnici pri porodu, kako pustijo.

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ali ste zadovoljne z izbiro nosečniških oblačil?
kincapika

Si želite več izbire nosečniških oblačil in kakšne?

Da, več elegantnih (26%)

Da, več športnih (31%)

Da, več ekstremno modnih (11%)

Ne (31%)

Število vseh glasov: 833

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!