Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 19.6.2008 21:30:44
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu Flower, si vključila čas, aktivnosti, resurse (ljudje, delovna sredstva)? Mogoče je kaj takega mislil. Lahko, da sem čisto falila, ni pa nujno. Neeeeeeeeeeee! To sem pozabila vnesti! Kak sem jaz neumna!!!!! Pa gledam še enkrat navodila: ok kaj je to? In zdaj ko sem mu poslala mail, če mi lahko bolj podrobno napiše kaj je mislil, sem mu poslala takoj zadaj še en mail, da sem ugotovila kaj je mislil, da se opravičuejm, da sem ta del navodil spregledala. Kaka blamaža! Kap me bo! Valda, sem vedla da ne more bit tak enostavno, kot je vse izgledalo. glugluglu kako pa to, da ti veš o čem se gre? Poznaš ta program? Ali si hodila na isti faks? jaz delam na podobnem področju (razvoj organizacije in procesi ), drugače sem pa hodila na EF v Lj, VPŠ
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 19.6.2008 21:32:03
|
|
|
|
glugluglu
|
aja, flower, tega programa drugače ne poznam, ker mi imamo drugega, ampak so za te stvari vsi programi malo podobni
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.6.2008 21:35:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 19.6.2008 21:43:09
|
|
|
|
ksenci
|
eto če se ne moreš najavt na občini pol pa trenja pokličeš pa se prek TV-ja zmeniš eto tej ženski je ratal!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 19.6.2008 21:43:39
|
|
|
|
lex
|
neboglasnica pri vas so pa same nesreče zadnje čase. evo za vse vas bolnike
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 19.6.2008 21:51:54
|
|
|
|
sasula
|
DA vam javim. Danes sem bila v Ikeji v Gradzu. Odsvetujem, ker jo prenavljajo, več kot pol stvari ni. Zgornje nadstropje je kot bi treščila bomba in skoraj nič razstavljenega. Spodaj pa tudi katastrofa. Otroške stvari imajo na 10m2. In to tam dol pri rožah, tepihov - nič. Nobenih spalnih vreč, nobenih plenic. Dekice so res cute in to sem celo kupila in birsače s kapuco, vendar tudi te so imeli samo 3 vrste Bile smo pa same visokonoseče in je bilo kar hecno. Skratka v 4 urah, sem morala 3 sedet, ker me je utrudilo. Ne morem verjeti in to mene, ki sem lahko šibala na full po cele dneve Res trenutno jo odsvetujem. Aja, tudi zavese -zelo švoh. Imeli ene 4 vrste. Za kopalnico ene vrste (za kad zagrniti) Toliko, da dobite malo občutka. Pa sem kar fen od ikeje ponavadi.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 19.6.2008 21:53:08
|
|
|
|
sasula
|
Ena je spraševala za kg +12,kap me je. NA začetku 51 in še mesec dni do konca. Prou sekiram se.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.6.2008 21:54:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.6.2008 21:54:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 19.6.2008 21:57:13
|
|
|
|
sasula
|
A na koncu gre še fulllllllllllllllll gor????????
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 19.6.2008 21:58:43
|
|
|
|
ksenci
|
ha, ha tud jz na +17 mi je reku moj da požrem dvakrat več kot on in da me bo teru po porodu s telovadbo. jz sm mu pa rekla, če ti bo le rastal, hvala bogu no pol se je popravu, ko neham z dojenjem, prične on preganjat. ok, pol pa še mam neki mira, a ne
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 19.6.2008 22:02:47
|
|
|
|
lex
|
sasula 3 strani nazaj si poglej moj trebuh in se nehaj sekirat!!!!!!!!!!
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 19.6.2008 22:10:05
|
|
|
|
sasula
|
LEx ti si tako prizemljena, pa to mislim pozitivno, da ne bo pomote. Res. Jaz sem stara 32,5 let in sem bila suhica in sedaj............. vsak dan bulim v trebuh, če sem kaj fasala. UF Se trudim, da se ne bi sekirala, pa me mine.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 19.6.2008 22:15:37
|
|
|
|
lex
|
če se trudiš si itak že veliko naredila. Jaz sem pač bolj j*b*gaveter. Bajte nimam vedno pospravljene, otroci se večkrat peska najedo, ko se mi ni za kuhat ima moj štedilnik počitnice in gremo na pizzo, imam pa zato hapi family in radi se imamo. Meni je to glavno, če se mi počutimo srečne. Jaz sem res optimist, pa mi je do sedaj še vedno vse uspelo česar sem se lotila (razen izpita za vaditelja smučanja, ampak to je že druga zgodba)
< Sporočilo je popravil lex -- 19.6.2008 22:16:23 >
|
|
[Brisano sporočilo] 19.6.2008 22:16:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.6.2008 22:18:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 19.6.2008 22:20:54
|
|
|
|
lindy
|
Joj sam punce men ste res smešne k se tolk obremenjujete s temi kg in strijami, pač to tko je, bi pa manj jedle pa bi blo a ne, kar se tiče kg, glede strij pa prov velik vplivat ne morš!
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 19.6.2008 22:33:37
|
|
|
|
Inigo
|
lex, ti si zakon!
|
|
|
|
Julijke 2008 III. del 19.6.2008 22:35:08
|
|
|
|
dzanika
|
Joj pa ve niste normalne. V pozitivnem smislu namreč. Res vas nisem imela cel dan čas brat in zdej sem se zamudila celo uro al pa še več da sm vas prebrala. In zdej sploh ne vem kaj sem hotla kteri napisat. Pa bom kar tko mal z glave kar mi je res ostal v spomini. Mojcek1 - sem videla da si hotla naročit nekaj od RBD. Drugače tut v dm-u tiskajo slike na raznorazne stvari (puzle, lonček...). Ampak si že naročila, boš pa vedela za drugič če boš še kdaj rabla. Lex - glede na to da je to tvoj 3 proti meni nimaš nič strij. Katastrofa. Jaz jih imam ful več kokr ti pa mam prvega . Sam tut js se ne sekiram tko kokr ti. Itak sem pa pričakovala da jih bom dobila, ker sem vedela da imam takšno kožo. Že prej če sem se samo malo zredila sem jih takoj dobila... Pa vse, ki jamrate zaradi kg - nima smisla. Sej bo šlo dol. Js se tut s tem ne obremenjujem. Se bom že v roke vzela pa bo šlo dol... In tale stavek od lex mi je ful ušeč da ima hapi family!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 19.6.2008 22:37:24
|
|
|
|
dzanika
|
Aja, še to da vam sporočim. Jutri imam zagovor diplome ob 14h in prosm da držite pesti da se rešim tega še pred dnevom D. Me od treme pa od strahu kr neki zvija...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.6.2008 22:38:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.6.2008 22:41:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 19.6.2008 22:46:07
|
|
|
|
lindy
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.6.2008 22:46:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?