Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 20:29:38
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima ne tega se pa ne spomnim Jah, nisi dovolj časa na RR.
|
|
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 20:31:36
|
|
|
|
hmm...
|
Skoraj sm se posrala. Sem šla čisto z očmi do ekrana. Zvočniki na glas ker sem sprej glasbo poslušala, in ko se je ta začela dreti. Faaaaaaaaaak.
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 20:35:35
|
|
|
|
Zamima
|
KLIK
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 20:43:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima KLIK zamima jst ne bom pogledala
|
|
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 20:44:33
|
|
|
|
*jasminika*
|
dobro je
|
|
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 21:00:45
|
|
|
|
lex
|
Jaz grem kar rodit!!!!!!!!!!!!!!!!! Skor me je harz infarkt - zloba!!!!!!! , grem še mojega prestrašit
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 21:16:45
|
|
|
|
Peteršilj
|
skoro me je fršlog rukno,
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 21:49:54
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Pa ti nisi normalna Volga ! Še sina sem tako prestrašla, ko sem zatulila!!! Uf, tebe sem si pa najbolj želela ----------------------------------- I know, I know...zato pa sem tle !
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 22:45:36
|
|
|
|
Anonimen
|
volga, kje pobiraš tele pošasti, pa razlike???
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.5.2008 22:57:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 16.5.2008 7:51:47
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tekila volga, kje pobiraš tele pošasti, pa razlike??? To je njena žlahtnica z imenom Dizasteroid.
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 16.5.2008 9:24:08
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: tekila volga, kje pobiraš tele pošasti, pa razlike??? To je njena žlahtnica z imenom Dizasteroid.
|
|
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 16.5.2008 9:48:53
|
|
|
|
srki
|
Ah, neni itak nič ne odpre v tej službi.
|
|
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 16.5.2008 13:11:08
|
|
|
|
melitkica
|
mislim... po Volgino (mimo, primitivno, bedno 100/h, skratka bljek). po dolgem času sem prebrala tvoj post, ....eh brez veze, da kaj pišem
|
|
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 16.5.2008 13:33:53
|
|
|
|
Katey
|
Ej kaj je s tabo, glih tolk da me ni pobral, grozaaaaaaaaa.
|
|
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 16.5.2008 13:34:18
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: melitkica mislim... po Volgino (mimo, primitivno, bedno 100/h, skratka bljek). po dolgem času sem prebrala tvoj post, ....eh brez veze, da kaj pišem
|
|
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 16.5.2008 13:35:11
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katey Ej kaj je s tabo, glih tolk da me ni pobral, grozaaaaaaaaa. A te je kdo silil, da odpiraš?
|
|
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 16.5.2008 13:45:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj pa sinoči drema na sedežni blizu računalnika in ga pokličem naj vstane in najde razliko na sliki. Ves zasanjan vstane, glavo približa čisto blizu ekrana(dioptrija)in gleda Zvočnike sem dala ful na glas Ko je pošast zavpila je bil že na sedežni.Ga je vrglo nazaj in je revček čisto prebledel. Si ti normalna ,so bile njegove besede.Bi rada, da me kap? Tolk se je ustrašil, da sem se še jaz za njegovo zdravje.
|
|
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 16.5.2008 13:50:21
|
|
|
|
Katey
|
Ja to ne ne, sam je pa še pol pisarne zmetal iz stolov od mojega vpitja .
|
|
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 16.5.2008 13:50:35
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Moj pa sinoči drema na sedežni blizu računalnika in ga pokličem naj vstane in najde razliko na sliki. Ves zasanjan vstane, glavo približa čisto blizu ekrana(dioptrija)in gleda Zvočnike sem dala ful na glas Ko je pošast zavpila je bil že na sedežni.Ga je vrglo nazaj in je revček čisto prebledel. Si ti normalna ,so bile njegove besede.Bi rada, da me kap? Tolk se je ustrašil, da sem se še jaz za njegovo zdravje.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?