Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 18:35:29
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Kok sem te pa jaz zdele preklela! babji!!!
|
|
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 19:37:42
|
|
|
|
lindy
|
Joj to sem jest že vidla, pa sem se skor usrala!
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 19:44:10
|
|
|
|
Anonimen
|
jst pa ne upam pogledat, nej mi ena pove obnovo
|
|
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 19:45:56
|
|
|
|
spps
|
jaz sem še dihat za par sekund nehala-sem študirala al res tako slabo vidim
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 19:51:58
|
|
|
|
Zamima
|
ma to sem dobila prej včasih večkrat na mail, sem preklela vsakega posebej od koga sem to dobila, jaz tega ne pošiljam, ker ne upam tvegat, da koga stisne
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 19:55:53
|
|
|
|
Rožica I
|
Pa ti nisi normalna Volga ! Še sina sem tako prestrašla, ko sem zatulila!!!
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 19:55:56
|
|
|
|
Anonimen
|
matr, me firbec matra zdej k tkole pišete ...ampak ne upam pogledat
|
|
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 19:59:52
|
|
|
|
Rožica I
|
POOPSIKA- grda manipulacija je, raje ne glej! In vse ostale isto! VOLGA- ti si pa itak...kaj naj rečem?! VOLGA pač ...
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 20:01:42
|
|
|
|
Zamima
|
naenkrat skoči en grd ksiht ven, kot da bi bil iznakažen al kaj
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 20:02:59
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala punci
|
|
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 20:04:58
|
|
|
|
Zamima
|
še enkrat sem pogledala je tak ksiht z rdečimi očmi, dolgimi lasmi in zobi kot vampir
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 20:06:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima še enkrat sem pogledala je tak ksiht z rdečimi očmi, dolgimi lasmi in zobi kot vampir zamima si pa faca ...hvala za podroben opis
|
|
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 20:08:36
|
|
|
|
Anonimen
|
sem zdjle pogledala...ni glih apetitlih ...Sej ne bi blo tolk skeri, če ne bi imela zvočnikov ful naglas ..
< Sporočilo je popravil poopsika -- 15.5.2008 20:11:15 >
|
|
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 20:11:32
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Pa ti nisi normalna Volga ! Še sina sem tako prestrašla, ko sem zatulila!!! Uf, tebe sem si pa najbolj želela No, pa saj ni tako hudo. Jaz sem po moje daleč najbolj presrana tle gor, še zdaj ne morem spat zaradi tiste ANE, s katero sem JAZ tukaj včas strašila, ampak tale me pa ni tako prestrašil. Res pa, da nisem imela zvočnikov vklopljenih
|
|
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 20:13:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Pa ti nisi normalna Volga ! Še sina sem tako prestrašla, ko sem zatulila!!! Uf, tebe sem si pa najbolj želela No, pa saj ni tako hudo. Jaz sem po moje daleč najbolj presrana tle gor, še zdaj ne morem spat zaradi tiste ANE, s katero sem JAZ tukaj včas strašila, ampak tale me pa ni tako prestrašil. Res pa, da nisem imela zvočnikov vklopljenih poskusi z zvočniki
|
|
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 20:14:16
|
|
|
|
Zamima
|
jaz se tak trudim, ti pa greš gledat, kljub mojemu podrobnemu opisu,....
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 20:14:22
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Pa ti nisi normalna Volga ! Še sina sem tako prestrašla, ko sem zatulila!!! Uf, tebe sem si pa najbolj želela No, pa saj ni tako hudo. Jaz sem po moje daleč najbolj presrana tle gor, še zdaj ne morem spat zaradi tiste ANE, s katero sem JAZ tukaj včas strašila, ampak tale me pa ni tako prestrašil. Res pa, da nisem imela zvočnikov vklopljenih poskusi z zvočniki Ne, hvala
|
|
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 20:15:39
|
|
|
|
Zamima
|
Katera Ana, Volga?
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 20:17:49
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima Katera Ana, Volga? Uf, tega je pa že dolgo nazaj, bi rekla, da še na stari RR. Ne vem, če bi se tega spomnila.
|
|
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 20:19:54
|
|
|
|
Zamima
|
, ok naj ti bo, .... saj to ni tista ana na guncnci, ne?
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 20:22:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima jaz se tak trudim, ti pa greš gledat, kljub mojemu podrobnemu opisu,.... ja sej vem, da sem grda ... amapk sej veš kak je babji firbec
|
|
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 20:24:21
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima , ok naj ti bo, .... saj to ni tista ana na guncnci, ne? Ne, ni tista, čeprav tiste se tudi spomnim. Ne, tako je bilo, da je krožil en mejl okoli, nekaj na temo: sem umrla pred toliko leti, moja duša še vedno tava in opolnoči bom pred tvojo posteljo stala. Nekaj tako podobnega, se ne spomnim več. No, in potem, na stari RR je bila možnost, da si spremenil nick mimogrede, med pogovori in se si ga potem jaz na sredi čveka spremenila in sem bila Ana, to je kar trajalo nekaj časa, ne vem, morda 14 dni, potem sem se pa enkrat izdala. Pa ne vem, če je katera medtem, ko sem igrala Ano vedela, da sem to jaz, morda Zara, samo vedno je bilo čudno, da se je ta Ana s svečo vedno pojavila med maratonskimi čveki. Kar nekaj, ampaj mene jo je še vedno strah
|
|
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 20:26:35
|
|
|
|
Zamima
|
ne tega se pa ne spomnim
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 20:26:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Zamima , ok naj ti bo, .... saj to ni tista ana na guncnci, ne? Ne, ni tista, čeprav tiste se tudi spomnim. Ne, tako je bilo, da je krožil en mejl okoli, nekaj na temo: sem umrla pred toliko leti, moja duša še vedno tava in opolnoči bom pred tvojo posteljo stala. Nekaj tako podobnega, se ne spomnim več. No, in potem, na stari RR je bila možnost, da si spremenil nick mimogrede, med pogovori in se si ga potem jaz na sredi čveka spremenila in sem bila Ana, to je kar trajalo nekaj časa, ne vem, morda 14 dni, potem sem se pa enkrat izdala. Pa ne vem, če je katera medtem, ko sem igrala Ano vedela, da sem to jaz, morda Zara, samo vedno je bilo čudno, da se je ta Ana s svečo vedno pojavila med maratonskimi čveki. Kar nekaj, ampaj mene jo je še vedno strah pr tem bi me pa res kap ...pa kaj si nor kake fore . Dobr da me ni bilo takrat na RRju
|
|
|
|
RE: Ena težka uganka, če imate čas 15.5.2008 20:27:07
|
|
|
|
deja27
|
ej,dobr,da tamavčka ni bilo zravn,zvočnike sem mela skor na full,kuk si zlobna,me je kr iz stola vrglo.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?